Szuper ár! Corsodyl Szájöblögető oldat 0,2% (300ml)

Corsodyl Szájöblögető oldat 0,2% (300ml)

2 829 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 3 217 Ft
Megtakarítás: 388 Ft

A Corsodyl Szájöblögető oldat 0,2% olyan intenzív kezelést biztosít, amely klinikailag igazoltan segít kezelni a fogínyprobléma első szakaszát, a gingivitist. Használata során elpusztítja a lepedékképző baktériumokat, amelyek előidézhetik a fogínyprobléma tüneteit.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 829 Ft / db.
2 darab 2 772 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 688 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 858524 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 9.4 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 9.2 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 9 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2227.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2182.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2116.5 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Corsodyl Szájöblögető oldat 0,2% olyan intenzív kezelést biztosít, amely klinikailag igazoltan segít kezelni a fogínyprobléma első szakaszát, a gingivitist. Mivel a gingivitis súlyos állapot, amely nem hagyható figyelmen kívül, fontos, hogy tüneteit, a vérző, kivörösödött vagy megduzzadt fogínyt mielőbb kezeljük. Így megakadályozhatjuk, hogy a fogínyprobléma a második, visszafordíthatatlan szakaszba, a periodontitisbe lépjen, amely végül fogvesztést okozhat.

Ha állandósult, romló vagy súlyos ínypanaszai vannak, előfordulhat, hogy olyan speciális ápolásra lehet szüksége, mint amit a Corsodyl Szájöblögető oldat kínál, amelynek összetétele a megfelelő napi szájápolási szokások mellett rövid távú megoldást biztosít. Használatát fogorvosa annak érdekében is ajánlhatja, hogy tisztán tartsa a szájüreget, és segítse az íny gyógyulását szájsebészeti beavatkozás után.

Így fejti ki hatását a Corsodyl Szájöblögető oldat 0,2%-os:

A Corsodyl Szájöblögető oldat az egyik legmodernebb összetételű baktériumölő szájvíz, amely hatóanyagként 0,2% klórhexidint tartalmaz. Használata során elpusztítja a lepedékképző baktériumokat, amelyek irritálhatják a fogínyt, és előidézhetik a fogínyprobléma tüneteit.

A termék 30 másodpercen belül elpusztítja a baktériumokat. Egyúttal védőréteget képez az ínyen és a fogakon, amely használat után még 12 órán át távol tartja a baktériumokat, így segítve, hogy a szájürege tiszta maradjon, az ínye pedig begyógyuljon.

Használata:

Ha úgy véli, hogy súlyos ínypanaszai vannak, akkor először forduljon a fogorvosához, mert ő meg tudja állapítani, mi a probléma, és a legmegfelelőbb intézkedést tudja javasolni. Lehetséges, hogy a fogínyprobléma kezelésében igazolt hatásosságának köszönhetően fogorvosa rövid távú kezelésként a Corsodyl Szájöblögető oldat 0,2% használatát javasolja, rendszerint 2–4 hétig.

Összetevők:

Aqua, Sorbitol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castrol Oil, Aroma, Chlorhexidine Digluconate 0,2 (W/V). A makrogolglicerin-hidroxisztearát bőrreakciót okozhat.

Fontos figyelmeztetés:

Hosszabb használat esetén a Corsodyl Szájöblögető oldat 0,2% átmenetileg elszínezheti a fogakat vagy a nyelvet. Ez az elszíneződés eltávolítható, ha naponta kétszer fogat mos, vagy felkeresi fogorvosát vagy dentálhigiénikusát. Csökkentheti az elszíneződés kockázatát, ha nem iszik teát, kávét, vörösbort, különösen a használatot követő egy órán belül, és naponta kétszer fogkrémmel fogat mos.

Gyártó: GlaxoSmithKleine Consumer Healthcare

Vonalkód (EAN):  5999518582915

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Corsodyl Szájöblögető oldat 0,2% (300ml)
Corsodyl Szájöblögető oldat 0,2% (300ml)
2 829 Ft