EP Colpofix Hüvelyi gélspray (20ml)

Colpofix Hüvelyi gélspray (20ml)

12 929 Ft

A Colpofix Hüvelyi gélspray (orvostechnikai eszköz) a humán papillomavírus (HPV) által okozott méhnyaki elváltozások megelőzése és kezelése szolgál, a méh­nyak hüvelyi részében található, úgynevezett transzformációs zóna élettani körülményeit szabályozó mechanizmus révén.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 12 929 Ft / db.
2 darab 12 670 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 12 283 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 408589 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 646.5 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 633.5 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 614.2 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 10180.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 9976.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 9671.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Colpofix Hüvelyi gélspray (orvostechnikai eszköz) innovatív készítmény, mind az összetétele, mind a felhasználási módja szempontjából. Ez egy tixotróp tulajdonságokkal rendelkező gél, amely az alkalmazáskor kifejtett mechanikus nyomás hatására folyadékká alakul át, felvitelét követően azonban ismét gél formátumúvá válik. Az applikátor egyedi, ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a nyálkahártyához tapadó készítmény egyenletes és hatékony eloszlását a méhnyaki-hüvelyi nyálkahártya felszínén és mélyrehatóan is, elkerülve ezáltal a visszafolyást. A Colpofix spray hatásosságát a javallatban szereplő esetekben több mechanizmus révén éri el:

 • Az élő szövetekhez tapadó (bioadhezív) filmet képez, amely megvédi a méhnyaki-hüvelyi hámfelszínt a külső környezetből származó mikróbák károsító hatásaitól.
 • A méhnyak hüvelyi részében található transzformációs zóna élettani körülményeinek szabályozásával biztosítja a megfelelő szöveti hidratációt, ezzel elősegíti a hámképződést és a méhnyakon lévő elváltozások gyógyulását.
 • PH-szabályozó és prebiotikus hatásának köszönhetően helyreállítja és fenntartja a hüvelyflóra egészségét.

Illatanyag-mentes.

Javallat:

A humán papillomavírus (HPV) által okozott méhnyaki elváltozások megelőzése és kezelése, a méh­nyak hüvelyi részében található, úgynevezett transzformációs zóna élettani körülményeit szabályozó mechanizmus révén.

Összetevők:

Víz, szorbitol , karboxi-metil-béta-glükán , térhálósított akrilpolimer (polikarbofil), imidazolidinil-karbamid, nátrium-dehidroacetát.

Használata:

Használat előtt ne rázza fel a terméket. Vegye ki a hüvelyi applikátort a védőburkolatából. Távolítsa el a kupakot a szóróflakonról. Helyezze bele az applikátort a spray adagolónyílásába. Az alkalmazás megkezdéséhez nyomja az adagoló gombot mindaddig, amíg a termék megjelenik. Háton fekve, a térdeit felhúzva helyezze az applikátort mélyen a hüvelybe. Alkalmanként 5 befúvást végezzen. Használat után dobja ki az applikátort. Zárja le a szóróflakont a kupakjával.

Kiszerelés:

Egy 20 ml-es flakont és 10 darab külön csomagolt eldobható applikátort tartalmaz. Minden applikátor egyszeri használatra szolgál.

Lehetséges mellékhatások:

Ne használja a terméket, ha annak bármely összetevőjére túlérzékeny, vagy azokkal kapcsolatos összeférhetetlenségről tud. A termékkel eddig elvégzett vizsgálatok nem mutattak ki túlérzékenységre utaló jelenségeket vagy egyéb mellékhatásokat. A használat során tartósan fennálló diszkom­fortérzés esetén forduljon orvoshoz.

Fontos figyelmeztetések:

 • A gél színe változhat a természetes összetevők jelenléte miatt, ez az elváltozás azonban nem befolyásolja a készítmény minőségét.
 • A termék hüvelyben történő használatra való.
 • Ne nyelje le.
 • Feltételezett vagy igazolt terhesség, vagy egyidejűleg alkalmazott helyi gyógyszeres kezelés esetén kizárólag kezelőorvosa vagy gyógyszerésze javaslatára használja a terméket.
 • A termék nem gyermekgyógyászati felhasználásra készült.
 • A terméket gyermekektől elzárva tartsa.
 • Mint minden más helyi hatású készítmény, így hosszú távú alkalmazása során ez a termék is okozhat helyi érzékenységet vagy irritációt. Ha ez bekövetkezik, hagyja abba a kezelést, és forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.
 • Ne használja a terméket, ha a csomagolás vagy az applikátor sérült vagy nem teljesen ép az első felbontáskor.
 • A lejárati idő után ne használja a terméket.
 • A terméket a használati utasításnak megfelelően használja.
 • Az applikátort egyszeri alkalmazás után el kell dobni, nem szabad ismételten felhasználni.
 • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 5999881850000

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Colpofix Hüvelyi gélspray (20ml)
Colpofix Hüvelyi gélspray (20ml)
12 929 Ft