EP Colpo-Cleaner Plusz intim zuhany (1x)

Colpo-Cleaner Plusz intim zuhany (1x)

1 815 Ft

A Colpo-Cleaner Plusz intim zuhany puha, testbarát anyagból készült. Többször felhasználható és eldobás után újrahasznosítható. Mindhárom hatóanyag-tabletta (Laktóz, Jód és Lacto) bevitelére alkalmazható.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 695995 ÁFA: 27%
Egységár: 1815 Ft/db. Nettó ár: 1429.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Colpo-Cleaner Plusz intim zuhany puha, testbarát anyagból készült. Többször felhasználható és eldobás után újrahasznosítható. Mindhárom hatóanyag-tabletta (Laktóz, Jód és Lacto) bevitelére alkalmazható.

A hüvely önvédelmét számos újkori találmány és szokás mellékhatása is károsítja. Ekkor a kórokozók lemarják a sokrétegű védőhámot a hüvely falán, így az kiszivárog. Ez a folyás. Következménye: intim betétek és tisztasági tamponok használata. A hüvely védelmét jórészt a benne élő védelmező Döderlein flóra adja. Ez olyan erős savat képez a hüvelyfalban levő cukorból, hogy kórokozók itt nem tudnak elszaporodni. De ha például sok antibiotikum szedésével a Döderlein flóra is kipusztul, vagy tablettás fogamzásgátlók hatására kevés lesz a hüvelyfali cukor, vagy éppen lúgos folyadékokkal (pl. szappanos víz, sampon, uszodavíz, férfi nemi váladék) megszűnik a hüvely savassága, akkor az önvédelem leromlik és egy mindig lesben álló kórokozó szaporodik el. Amennyiben rendszeresen intim zuhanyt használ, megelőzheti a kellemetlen tünetekkel járó hüvelygyulladást és annak alattomos következményeit!

Alkalmazása:

  • Megelőzésre és tisztálkodásra (az önvédelmét károsító hatások számától függően) 1-2-3 naponta egyszer.
  • Gyulladás utókezelésére naponta háromszor, két napon át (ilyenkor csíphet az Intim Zuhany), majd fokozatosan ritkábban három hétig.

Gyártó: DOLHAY Kft.

Vonalkód (EAN): 5997700150126

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Colpo-Cleaner Plusz intim zuhany (1x)
Colpo-Cleaner Plusz intim zuhany (1x)
1 815 Ft