EP Ingyen szállítjuk CoaguChek XS tesztcsík (48x)

CoaguChek XS tesztcsík (48x)

124 089 Ft

A CoaguChek XS tesztcsík doboza 48 db. tesztcsíkot tartalmaz a véralvadási értékek (tromboplasztin idő) CoaguChek XS / XS Plus készülékekkel végzett mennyiségi meghatározásához az ujjbegyből vett kapilláris vérből, vagy nem antikoagulált teljes vénás vérből. Lejárat: 2024.10.31.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 124 089 Ft / db.
2 darab 121 607 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 117 885 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 780590 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 2585.2 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 2533.5 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2455.9 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 118182.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 115818.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 112273.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A CoaguChek XS tesztcsík doboza 48 db. tesztcsíkot tartalmaz a véralvadási értékek (tromboplasztin idő) CoaguChek XS / XS Plus mérőkészülékekkel végzett mennyiségi meghatározásához az ujjbegyből vett kapilláris vérből, vagy nem antikoagulált teljes vénás vérből. A CoaguChek XS tesztcsík 24 darabos kiszerelésben is elérhető, a megtekintéshez, kérjük, kattintson ide.

Mérési tartomány: 0.8 – 8.0 INR, 5 – 120% Quick

Az Ön egyéni terápiás tartományát mindig kezelőorvosa határozza meg!

Ha a mért tromboplasztin idő szokatlanul magas, vagy alacsony, ismételje meg a tesztet. Ha a mért érték még mindig a kezelőorvos által megszabott terápiás tartományon kívül esik, haladéktalanul értesíteni kell orvosát. A túl erős véralvadásgátlás a vérzésveszély, az elégtelen véralvadásgátlás pedig a trombózisveszély kockázatát rejti magában.

Fontos figyelmeztetések:

– Egyéb gyógyszerek (pl. antibiotikumok, fájdalomcsillapítók, stb.) szedése módosíthatja az antikoagulánsok (véralvadás gátló készítmények) hatását, ennek megfelelően befolyásolhatják a tromboplasztin időt is.
– Egyéb gyógyszerek ezért csakis a kezelőorvos utasítására szedhetők!

Az első teszt elvégzése előtt kérjük olvassa el figyelmesen a CoaguChek® XS / XS Plus készüléke használati útmutatóját, illetve a tesztcsíkhoz mellékelt betegtájékoztatót.

A készülék használati útmutatójában minden egyes lépésről részletes leírást talál. A teszt kivitelezése közben pontosan az ott leírt lépéseknek megfelelően járjon el!

A tesztcsíkok tárolása és eltarthatósága:

A tesztcsíkok szobahőmérsékleten, vagy hűtőszekrényben tárolva (+2oC és +30oC között) egyaránt a csomagoláson, ill. a dobozon megadott lejárati ideig tárolhatók el. Fontos, hogy tárolás közben a tesztcsíkokat ne érje nedvesség, és egyéb külső behatás, ezért a tesztcsíkokat mindig az eredeti csomagolásban tárolja, és a fém dobozt mindig gondosan zárja be!

Kódolás:

Minden egyes tesztcsík-csomag tartalmaz egy kódcsipet. A kódcsipen olyan, a tesztcsíkra vonatkozó információk vannak rögzítve, melyeket a mérőműszer a mérési eredmények meghatározásakor használ fel. A kódcsip csakis ezekhez a tesztcsíkokhoz tartozik, és addig maradjon a készülékben, amíg a dobozból el nem fogynak a tesztcsíkok. Ha felbont egy új tesztcsík-csomagot, a mérőműszerben levő régi kódcsipet ki kell cserélni az újra! Minden mérés előtt ellenőrizze, hogy az adott tesztcsíkhoz tartozó kódcsip található-e a készülékben. A CoaguChek XS PT tesztcsíkot mérés közben ne érintse meg és ne távolítsa el, egészen addig, amíg meg nem jelenik a mérési eredmény.

A tesztcsík beépített minőségellenőrző rendszerrel rendelkezik. Ezáltal a CoaguChek XS / XS Plus System esetében nem szükséges tesztfolyadékokkal végzett minőség- vagy működésellenőrzés, melyet esetleg más készülékekkel kapcsolatban ismer.

Vonalkód (EAN):  4015630019908

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
CoaguChek XS tesztcsík (48x)
CoaguChek XS tesztcsík (48x)
124 089 Ft