EP Szuper ár! Clearblue Digitális terhességi teszt fogamzásjelzővel (1x)

Clearblue Digitális terhességi teszt fogamzásjelzővel (1x)

3 239 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 4 410 Ft
Megtakarítás: 1 171 Ft

A hétszámlálóval ellátott Clearblue Digitális terhességi teszt az első és egyetlen olyan teszt, amely hasonló pontossággal állapítja meg a teherbe esés idejét mint az ultrahangvizsgálat a tesztbe épített Smart Dual Sensor segítségével.

2 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 119109 ÁFA: 5%
Egységár: 3239 Ft/db. Nettó ár: 3084.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A hétszámlálóval ellátott Clearblue Digitális terhességi teszt az első és egyetlen olyan teszt, amely olyan pontosan állapítja meg a teherbe esés idejét mint az ultrahangvizsgálat.** A tesztbe épített Smart Dual Sensor nem csak azt mutatja meg, hogy Ön „Terhes” (+) vagy „Nem terhes” (–), hanem azt is, hogy mennyire előrehaladott a terhessége.

Nagyon megbízható… Megmutatja, hogy Ön hány hetes terhes:

Ez olyan, mintha két teszt lenne egyben – először az esedékes menstruáció napjától kezdve több mint 99%-os pontossággal kimutatja, jelen van-e a terhességi hormon, ha pedig Ön terhes, azt IS megmutatja, hány hét – 1–2, 2–3, vagy 3-nál több (3+) hét – telt el a fogamzás óta. A hétszámláló 93%-os pontossággal állapítja meg, hogy Ön mikor esett teherbe.

Akár 5 nappal a menstruáció esedékessége előtt is használható:

A teszt olyan érzékeny, hogy akár a kimaradt menstruáció előtt 5 nappal is elvégezheti a tesztet.*

Félreérthetetlen és világos, digitális eredmények:

3A „Terhes” (+) vagy „Nem terhes” (–) eredmény 3 percen belül megjelenik a képernyőn. Ha az eredmény „Terhes” (+), az is megjelenik, hogy mennyi idő telt el a fogamzás óta (1–2, 2–3, vagy 3+ hét).

* Már a kimaradt menstruáció előtt 5 nappal használható (azaz 4 nappal az esedékes menstruáció előtt). Laborvizsgálatok során a terhes eredmények 98%-át az esedékes menstruáció előtti napon, 97%-át pedig 2 nappal azt megelőzően mutatták ki. Az esedékes menstruáció előtt 3 nappal 90%, 4 nappal előtte pedig 65% mutatták ki a „terhes” eredményt.

** A „terhességi hetek” számára vonatkozó eredmények 97%-ban megegyeztek a későbbi, dátumot megállapító ultrahangos vizsgálat eredményével. Mindez 187 nő teszteredményének és ultrahangvizsgálatának összevetésén alapul, akiknél a fogamzás óta eltelt hetek száma 1–2, 2–3 vagy 3+ volt.

Gyártó: SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH.

Vonalkód (EAN): 5410076400577

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Clearblue Digitális terhességi teszt fogamzásjelzővel (1x)
Clearblue Digitális terhességi teszt fogamzásjelzővel (1x)
3 239 Ft