Szuper ár! CH-Alpha Osteo por tasakban (30x)

CH-Alpha Osteo por tasakban (30x)

15 839 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 17 603 Ft
Megtakarítás: 1 764 Ft

A CH-Alpha Osteo por (étrend-kiegészítő készítmény) a megfelelő csontképződés és a csontszövet regenerációjának támogatására alkalmas csontritkulás esetén vagy törések után.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 15 839 Ft / db.
2 darab 15 522 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 15 047 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 196467 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 528 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 517.4 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 501.6 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 12471.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 12222 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 11848 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A CH-Alpha Osteo por (étrend-kiegészítő készítmény) a megfelelő csontképződés és a csontszövet regenerációjának támogatására alkalmas csontritkulás esetén vagy törések után.

A CH-Alpha Osteo a csontok számára szükséges specifikus bioaktív kollagén peptidek kombinációját, Fortibone®-t (5000 mg), 500 mg könnyen emészthető ionizált kalcium-laktátot (Ca++) és 10 ug D3-vitamint (400 NE) tartalmaz.

A hármas kombináció – kollagén, kalcium és D3-vitamin –  használata javasolt  a csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásához és a csontritkulás megfékezésének elősegítéséhez.

A CH-Alpha® OSTEO a csontokban található kollagének célzott keverékét tartalmazza, amely serkenti a csontanyagcserét, és  támogatja a csontok mineralizációját.

Az oszteoporózis a csontok gyakori krónikus szisztémás betegsége, amelyet a csonttömeg csökkenése és a csontszövet mikroarchitektonikájának zavarai jellemeznek. Ezek a folyamatok idővel a csontok törékenységéhez és ennek következtében törésekre való hajlamhoz vezetnek (degeneráció, oszteoreszorpció).

A csontritkulás kezelésének fő célja a törések megelőzése a csont sűrűségének növelésével és a csontszövet minőségének javításával.

Ha kevés a kollagén a csontokban, a kalcium nem tud megfelelően megtelepedni, és a csont hajlamossá válik a törésre. Az emberi szervezetben az életkor, a helytelen életvitel (pl. dohányzás, helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód) és a betegségek (onkológiai betegségek, emésztőrendszeri betegségek stb.) hatására csökken a kollagén mennyisége,  kialakulhat a csontritkulás, ami törésekhez vezethet.

A CH-Alpha® OSTEO használatával hozzájárulhatunk ennek a folyamatnak a lassításához, mivel a szervezetbe kerülő CH-Alpha® OSTEO kollagénpeptidek stimulálják azokat a sejteket, melyek a csontképzésért felelősek.

A CH-Alpha® Osteo stimulálja az oszteoblasztokat, segítve a csont extracelluláris mátrix termelését, amely a kalcium lerakódásának elengedhetetlen és szükséges kerete. Az extracelluláris mátrix termelésének fokozásával új csonttrabekulák jönnek létre, amelyek jelentősen javítják a csont szerkezetét és tartósságát. A CH-Alpha® Osteo emellett csökkenti a proteázok termelődését az oszteoklasztokban, szabályozva ezzel a csontdegradáció folyamatát a csonttömeg fokozatos növekedése felé.

A kollagén szükséges a csontok rugalmasságához, ez biztosítja a kalcium lerakódásának szerkezeti keretét. A CH-Alpha® Osteo serkenti a szükséges kollagén termelődését a csontokban, és biztosítja az erős csontokhoz szükséges kalciumot. A D-vitamin tartalma segíti a szállított kalcium felszívódását, és magasan tartja a szervezet kalciumszintjét.

Klinikai tanulmányok  kimutatták a CH-Alpha® OSTEO  hatását a csontképződésre, a csontdegradációs folyamatok lassítására és csonttöréseknél  a gyógyulási idő lerövidítésére  különböző életkorokban. A törések arányának csökkenése az oszteoblasztokban a kollagén-, elasztin- és proteoglikán-metabolizmus fokozódásának, valamint a gyulladás és a csontreszorpció csökkenésének köszönhető, ami az oszteoklaszt-aktivitás mérséklődésében tükröződik.

 A CH-Alpha® OSTEO tehát kettős hatású:

  • hatással van a minőségi csonttömeg építésére
  • hatással van a csontdegradáció csökkentésére

A CH-Alpha® OSTEO a csontokhoz szükséges és specifikus bioaktív kollagén peptideket (5000 mg), 500 mg könnyen emészthető ionizált kalcium-laktátot (Ca++) és 10 ug D3-vitamint (400 NE) tartalmaz. A hármas kombináció – kollagén, kalcium és D3-vitamin – fogyasztása javasolt  az egészséges és működőképes csontok érdekében.

A csont sűrűségét az ultrahangos oszteodenzitometriás (ODM) vizsgálat segítségével mérhetjük meg. A vizsgálat már akkor figyelmeztet a csontritkulás veszélyére, mielőtt az komoly panaszokat okozna, így a megfelelő kezelés időben, a súlyosabb problémák kialakulása előtt megkezdhető. A csontritkulás megállapításának legfontosabb és legpontosabb módszere az ún. kettős energiájú röntgen abszorpciometria (DEXA), amivel is a predikleciós helyeken mérik a csontsűrűséget (csukló, csípő, valamint a hátgerinc és derék). A hagyományos röntgenfelvétel csak 30%-os csontanyag-vesztés esetén mutatja ki a csontritkulást.

Adagolás:

Ürítse egy CH-Alpha® OSTEO tasak tartalmát egy üres pohárba, adjon hozzá vizet és keverje össze, azonnal fogyasztható.

  • Osteopenia, csontdegeneráció megelőzése – 1 tasak naponta, hosszú távon
  • Csontritkulás – napi 1-2x 1 tasak, hosszú távon
  • Törések utáni terápia – 1 tasak naponta kétszer 3 hónapig, majd szükség szerint 1 tasak naponta egyszer

(Ha orvosa több kalcium bevitelét javasolta, a kalciumot ne CH-Alpha® OSTEO-val együtt vegye be, hanem aznap egy következő adagban, mivel az emberi szervezet csak 500 mg kalciumot képes megemészteni és felhasználni egyszerre. Több D3-vitamin  alkalmazása a CH -Alpha OSTEO-val együtt is lehetséges).

A CH-Alpha® OSTEO® nem lép kölcsönhatásba semmilyen gyógyszerrel. Cukorbetegek számára is alkalmas.

A   FORTIBONE® kollagénpeptid, amit a CH-Alpha® OSTEO®tartalmaz, világszerte számos fontos díjat kapott, mint innovatív termék az egészséges csontokért. A FORTIBONE®  bioaktív peptid  2018-ban elnyerte a svájci genfi ​​Vitafood legjobb összetevőjének díját.

2018-ban a  NUTRA INGREDIENTS AWARDS első díját is megkapta.

Kiszerelés: 30 db. tasak

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
CH-Alpha Osteo por tasakban (30x)
CH-Alpha Osteo por tasakban (30x)
15 839 Ft