EP Cerumina fülgyertya (2x)

Cerumina fülgyertya (2x)

3 589 Ft

A Cerumina fülgyertyák, mint ahogy egy régi recept leírja, méhviasszal és parafinnal borított durva pamutanyagból készülnek. Ajánlott a fülzsír eltávolítására és a fül kisebb zavarainak megszüntetésére.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 589 Ft / db.
2 darab 3 517 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 410 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 608050 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1794.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1758.5 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1705 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2826 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2769.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2685 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Cerumina fülgyertyák, mint ahogy egy régi recept leírja, méhviasszal és parafinnal borított durva pamutanyagból készülnek. A működés a Venturi cső elvén alapul: a gyertya égése nyomást hoz létre a hallójárat belsejében, így kiszívja a fülzsírt és minden egyéb szennyeződést, amiket meglágyít az égés enyhe melege. A gyertya belsejében egy többfunkciós műanyag betét van: mely megakadályozza a gyertya végének összenyomódását, segíti a meleg levegő áramlását és megköti a fülből távozó szennyeződéseket. A kezelés után a gyertyában megfigyelhetők az elszívott szennyeződések és fülzsír lerakódások.

Felhasználás:

Ajánlott a fülzsír eltávolítására és a fül kisebb zavarainak megszüntetésére (halláscsökkenés, viszketés, fülzúgás), amelyek előfordulhatnak tengerben, uszodában való fürdés, víz alatti merülések, és nyomásváltozással járó utazások (repülőgép vagy magas hegyek) után. A Cerumina fülgyertya használata javasolt havonta, vagy kéthavonta, ügyeljen, hogy minden fülnél külön-külön gyertyát használjon.

Használata:

  1. Kösse hátra a haját és fedje le a kezelés előtt.
  2. Csúsztassa be a gyertyát a védőkorongba és gyújtsa meg a gyertyát a szélesebb végén.
  3. Helyezze a fejét egy asztalra.
  4. Tegye be a gyertyát a keskenyebb végével a hallójáratba; tartsa így a helyén anélkül, hogy elferdítené, és úgy, hogy az alapja tökéletesen illeszkedjen a fülcsatorna mélyébe. Fogja a kúpot végig az egész kezelés alatt (körülbelül 5 perc).
  5. Amikor a láng már a védőkorong közelébe ér, húzza ki a gyertyát és oltsa el vízben.

Fontos figyelmeztetések:

A Cerumina fülgyertya nem gyógyszer és nem helyettesíthet semmiféle orvosi kezelést. Használata, amely ajánlott felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt, nagy figyelmet igényel a láng jelenléte miatt, ezért felnőtt segítsége szükséges.

Gyártó: B-B Care 2003 Kft.

Vonalkód (EAN):  8032956141942

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Cerumina fülgyertya (2x)
Cerumina fülgyertya (2x)
3 589 Ft