Szuper ár! Carlmark Collagen ráncok elleni koncentrátum (10ml)

Carlmark Collagen ráncok elleni koncentrátum (10ml)

6 769 Ft

A Carlmark Collagen ráncok elleni koncentrátum minden korcsoport számára és minden bőrtípus esetén használható, a bőr megereszkedése és a ráncok kialakulása ellen ható rendkívül hatékony készítmény. Fiatalos és egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 6 769 Ft / db.
2 darab 6 634 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 6 431 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 10000596 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 676.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 663.4 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 643.1 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 5329.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 5223.6 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5063.8 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Carlmark Collagen ráncok elleni koncentrátum egy kiváló minőségű növényi kivonatú koncentrátum. Egymással kölcsönhatásban álló szénhidrátokat és fehérjéket tartalmaz meghatározott arányban, amelynek köszönhetően hatékonyabban szívódik fel (az állati eredetű kollagénnel ellentétben). Ez hatalmas előnyt jelent a bőr számára.

A Carlmark Collagen ráncok elleni koncentrátum tulajdonságai:

 • elősegíti a bőr kollagén képződését
 • elősegíti a bőr hidratálását
 • fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát
 • lágyítja és puhítja a ráncos bőrt
 • a meglévő ráncok kifinomulnak és megelőzi az újabbak képződését
 • lassítja a bőr öregedését

A Carlmark Collagen ráncok elleni koncentrátum minden korcsoport számára és minden bőrtípus esetén használható, a bőr megereszkedése és a ráncok kialakulása ellen ható rendkívül hatékony készítmény. Fiatalos és egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

A kollagén a bőrt alkotó fehérje. A bőr második rétegében, az irhában található, amelynek egészen 75%-át képezi. A kollagénrostokon kívül az irha elasztikus rostokat is tartalmaz. Ezek védik a bőrt a túlzott megereszkedéstől. A kollagén rostok támaszként szolgálnak a bőrnek, biztosítják a hidratálását (nedvességét) és a feszességét. A rostok együttesen felelősek a bőr és egyéb szövetek szilárdságáért, rugalmasságáért és feszességéért.

A kollagén képződés már a 25. életévtől csökken évente 1–1,5%-kal, amelynek köszönhetően megjelennek az első ráncok és a bőr megereszkedik. A kötőszövetek kollagéntartalmának csökkenésével romlik a toxinok sejtekből nyirokrendszerbe való elvezetése.

A Carlmark Collagen ráncok elleni koncentrátum használatával ez a folyamat lassítható és lecsökkenthető. A Collagen liquid innovatív technológiák alkalmazásával készül. A koncentrátum 100%-os tisztaságú, természetes növényi kivonatú kollagént tartalmaz, amelynek molekuláris szerkezete hasonló a bőrben lévő kollagénéhez, ezen felül betokozódott aminosavakat is tartalmaz, amelyek alapvető fontosságúak a bőr kollagén képződéséhez. Poliszacharidok is megtalálhatóak benne, amelyek a bőr 75%-os nedvességtartalmát biztosítják (míg a kollagén általában a bőr nedvességének legfeljebb 31%-át képezi).

Összetevők:

AQUA, FAEX EXTRACT (növényi kollagén), PROPYLENE GLYCOL,  PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE

Alkalmazás:

Távolítsa el a lezárt műanyag és fém zárat. Vegye ki a gumidugót az ampullából és helyezze fel rá a dobozban található applikátort. A Kamedis Carlmark Collagen-t az ön igénye szerint szükséges mennyiséget reggel és este alkalmazza közvetlenül tiszta és száraz bőrre a ráncok előfordulási helyén, majd finoman kenje szét. Felszívódását követően használja a kedvenc arckrémét.

Fontos figyelmeztetések:

 • A készítményt tárolja száraz, gyermekektől elzárt és közvetlen napfénytől védett helyen.
 • Felbontás után hűvös helyen lezárva tárolja és legfeljebb 90 napig használja.
 • Külső használatra szolgál.
 • Kerülje a szembe kerülést.
 • Dermatológiailag tesztelt készítmény.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Carlmark Collagen ráncok elleni koncentrátum (10ml)
Carlmark Collagen ráncok elleni koncentrátum (10ml)
6 769 Ft