Szuper ár! Care Diagnostica Viola Extra korai terhességi teszt (2x)

Care Diagnostica Viola Extra korai terhességi teszt (2x)

3 649 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 3 850 Ft
Megtakarítás: 201 Ft

A Care Diagnostica Viola Extra korai terhességi teszt a terhesség korai kimutatására szolgál a HCG hormon detektálásával. Ez a teszt már nagyon korai szakasztól kimutatja a terhességet, amint a vizeletében lévő hCG-szint eléri az 5 NE/l-t.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 649 Ft / db.
2 darab 3 576 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 467 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 784031 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1824.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1788 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1733.5 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3475.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3405.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3302 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Care Diagnostica Viola Extra korai terhességi teszt a terhesség korai kimutatására szolgál a HCG hormon detektálásával. Ez a teszt már nagyon korai szakasztól kimutatja a terhességet, amint a vizeletében lévő hCG-szint eléri az 5 NE/l-t.

A terhesség alatt a hormonok, mint a hCG, ösztrogén és progeszterol segíti a magzat egészséges fejlődését. Egészséges, nem várandós nők esetében a hCG-hormon koncentrációja a vizeletben 3 NE/l. A hCG-szint a fogantatás első napjaitól a terhesség 10. hetéig megnövekszik nagyjából 230000 NE/l értékre.

Ez a teszt már nagyon korai szakasztól kimutatja a terhességet, amint a vizeletében lévő hCG-szint eléri az 5 NE/l-t. Nagyon ritka esetben, ahogy a legtöbb tesztnél, előfordulhatnak eredmények.

Álnegatív eredmény lehetséges okai:

 • A hCG-értékek egyes esetekben eltérően növekedhetnek, ezért túl alacsonyak ahhoz, hogy a terhesség nagyon korai szakaszában kimutathatóak legyenek
 • Ha a vizelet túl híg, a teszt negatív eredményt jelezhet.
 • Álpozitív eredmény lehetséges okai – ha az orvosa megerősítette, hogy Ön nem terhes:
 • A sikertelen terhesség legnagyobb számban az első 4 hétben fordul elő. Ez okozhat félrevezető eredményt.
 • A teszt nem tudja megkülönböztetni a méhen belüli és kívüli terhességet.
  Mindkét esetben lehet pozitív az eredmény.
 • Nem terhes nőknél a hCG-hormon szintje a menstruációs ciklus közepén csúcsosodik ki, és előfordulhat, hogy eléri a detektálási határértéket.
 • Néhány esetben tumor termelhet hCG-hormont, ez jelezhet álterhességet.
 • Meddőségi kezelés esetén mesterségesen bejuttatott hCG-hormonok szintje elérheti a detektálási határt, ami álpozitív eredményt okozhat. Menopauza előtt álló nőknél megnövekedhet a hCG-szint, bár ez általában a normál, nem detektálható határérték alatt marad.

Gyógyszeres kezelés vagy betegség, például trophoblast betegség hatással lehet a hCG-szintre és hamis eredményt okozhat. Fogamzásgátló gyógyszer rendkívül ritkán befolyásolja az eredményt.

Ez az in vitro diagnosztikai orvostechnikai eszköz egy immunkromatográfiás kvalitatív oldalsó áramlású gyorsteszt az emberi koriongonadotropin (HCG) vizeletben történő kimutatására. Ha a vizeletmintát a tesztpálca mintagyűjtő nyílásán alkalmazzák, a vizelet kapilláris hatás által vándorol a belső membrán mentén. Az eredményjelző ablak szintjén lévő színes vonal eljárási kontrollként szolgál, jelezve, hogy megfelelő térfogatú mintát adtak hozzá, és hogy a membrán nedvesítése elegendő volt. A tesztpálca HCG-antitestekkel bevont membránokból áll. A HCG kimutatási határa ebben a vizsgálatban 5 IU/l.

Jellemzők:

 • A terhesség korai kimutatására a HCG hormon detektálásával
 • Már a fogantatás utáni 8-ik naptól egyértelmű eredmény
 • A „korai” terhességi tesztekhez képest 2x érzékenyebb ( akár 5 NE /liter koncentrációban is képes kimutatni a HCG hormont!)
 • Az orvosi teszt megbízhatóságával megegyező eredmény
 • Eredmény 15 perc alatt!
 • Osztrák termék
 • Az EU-ban öntesztelésre szóló jóváhagyással rendelkező teszt

Vizsgálati cél:

A humán chorionális gonadotropin (HCG) hormon kimutatása.

A teszt jelentősége:

Védekezés nélküli szexuális együttlét után, terhesség gyanúja esetén a terhesség igazolható vele.

Élettani háttér:

A HCG hormont a terhesség kezdeti szakaszában termelni kezdi a trophoblast.

A terhesség kezdete után 8 nappal már detektálható kiemelkedő érzékenységű teszttel.

A teszt működése:

Kémiai színreakció (pH függő). Pontossága 99%

Immunkromatográs módszerrel (már 5 mIU hCG/mL!) képes a pozitív eredményt kimutatni.

Általában 10 mIU/mL érzékenységet látunk a többi korai felhasználású tesztnél, míg a CARE terméke érzékenyebb, korábban és már alacsonyabb HCG szint mellett is képes kimutatni a terhességet.

Összetevők:

A tesztpálcák hCG-antitestekkel bevont membránokat tartalmaznak.

Összehasonlítás:

Általában 10 mIU/mL érzékenységet látunk a többi korai felhasználású tesztnél, míg a CARE terméke érzékenyebb, valóban korábban és alacsonyabb HCG szint mellett képes kimutatni a terhességet.

Megjegyzések:

Kérjük, olvassa el a használati útmutató Közvetlenül mindkét oldalát használat előtt.

Ne nyissa ki a belső csomagolást, amíg nem áll készen a tesztelésre.

Ez a viola teszt nagyon érzékeny, a hCGhormon (terhességi hormon) detektálására szolgál vizeletmintákban, akár 5 IU/l (nemzetközi egység (NE) / liter) koncentrációban is. Kimutatja a terhességet a legkorábbi szakaszban is, már a következő ciklus kezdete előtt (a fogantatástól számított 8. naptól). Ajánlott a tesztet kora reggeli vizeletmintával elvégezni, ugyanis ekkor a legmagasabb a hCG-hormon szintje.

A készlet tartalma:

 • 2 db egyenként csomagolt tesztpálca és nedvszívó, használati útmutató.
 • Ezeken felül szükséges egy másodpercet mutató óra, illetve szükség esetén egy tiszta tároló eszköz vizelet gyűjtéséhez

Használati útmutató:

Tegye a tesztpálcát a csomagolásra, 10-15 perc múlva olvassa le a teszt eredményét az útmutató hátoldalán található segédlet alapján.

Kiértékelés:

Ha egy lila vonal jelenik meg (kontrollvonal) az eredményjelző ablakban, azt jelenti, a teszt érvényes, azonban hCG-hormon nem detektálható a mintában. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy Ön nem terhes. A biztosabb eredményért néhány nap múlva ismételje meg a tesztet a második tesztkazettával. Ha a menstruációja több mint egy héttel késik, javasoljuk, hogy konzultáljon az orvosával. A Tesztvonal Kontroll vonal menstruáció kimaradása jelenthet terhességet, így érdemes kerülni az embriót érintő lehetséges kockázatokat, mint a röntgenfelvétel, vagy az alkohol- fogyasztás.

Ha két lila vonal jelenik meg (a kontroll- és a tesztvonal is) az eredményjelző ablakban, a vizeletmintában hCG-hormon található. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy Ön terhes, a vonal erősségétől függetlenül. A halvány vonal jelentheti a terhesség nagyon korai szakaszát.

Javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával, amennyiben késett a menstruációja. A terhesgondozás Ha a teszt pozitív, azonban a ciklusa továbbra is rendszeres, javasoljuk a viola Terhességi Teszt vagy az EARLY Terhességi Teszt ismételt használatát néhány nap elteltével.

A teszt érvénytelen, ha 15-20 percen belül nem jelenik meg lila vonal, vagy ha csak a tesztvonal régiójában jelenik meg. Nagyon ritka a teszt érvénytelensége. Ennek lehetséges okai lehetnek: a sérült csomagolás, nem megfelelő tárolás vagy a tesztelési procedúra helytelen kivitelezése, például nem megfelelő mennyiségű vizeletminta. Érvénytelen eredmény esetén kérjük, tartson meg minden eszközt és vegye fel a kapcsolatot a gyártóval.

20 percnél további várakozási idő érvénytelenné teszi a tesztet. Fontos egészségügyi döntés előtt mindig beszéljen kezelőorvosával!

A teszt tartozékait a háztartási hulladékokkal együtt dobja ki, miután leolvasta az eredményt.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Care Diagnostica Viola Extra korai terhességi teszt (2x)
Care Diagnostica Viola Extra korai terhességi teszt (2x)
3 649 Ft