EP BradoLife kézfertőtlenítő tubusos gél (100ml)

BradoLife kézfertőtlenítő tubusos gél (100ml)

1 029 Ft

A BradoLife kézfertőtlenítő tubusos gél a körülményektől független, bárhol higiéniai biztonságot és védelmet nyújt a leggyakoribb kórokozók ellen. Víz nélkül alkalmazható, gyorsan szárad és nem ragad.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 029 Ft / db.
2 darab 1 008 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 978 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 466393 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 10.3 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 10.1 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 9.8 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 810.2 Ft | 2 db. vásárlása esetén 793.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 770.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A BradoLife kézfertőtlenítő tubusos gél a körülményektől független, bárhol higiéniai biztonságot és védelmet nyújt a leggyakoribb kórokozók ellen. Víz nélkül alkalmazható, gyorsan szárad és nem ragad.

BradoLife kézfertőtlenítő géllel pillanatok alatt bárhol helyreállíthatja keze tökéletes tisztaságát. Használata után a tenyere nem ragad, a kézfertőtlenítő szer hamar elpárolog a bőre felületéről, és mindössze frissességérzetet és tisztaságot hagy maga után. Biztos lehet benne, hogy alkalmazásakor ez a gél nem folyik szét, és nem szárítja a bőrét.

Útközben sajnos menthetetlenül rosszabb higiéniai körülményeknek vagyunk kitéve, mint amilyeneket egyébként elvárnánk. Olykor elkerülhetetlen, hogy olyan felületekkel is kénytelenek vagyunk érintkezésbe kerülni, amelyeket előttünk több százan megfoghattak. Ilyen esetekben jön a legjobbkor a hordozható BradoLife kézfertőtlenítő gél 100 ml-es változata, amit praktikus és felhasználóbarát csomagolásának köszönhetően bárhová magunkkal vihetünk, így a személyes higiéniáját semmilyen körülmények között sem kell feladnia.

A Brado termékcsalád az egészségügyben három évtizede biztosítja folyamatosan a professzionális színvonalú fertőtlenítést. Ennek előnyeit nyújtja mindenki számára a hordozható kézfertőtlenítő helytől függetlenül, bárhol és bármikor.

Biocid hatóanyag: etanol 72,9% (CAS: 64-17-5).

Veszélyes összetevők: etanol

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
BradoLife kézfertőtlenítő tubusos gél (100ml)
BradoLife kézfertőtlenítő tubusos gél (100ml)
1 029 Ft