EP Blend-a-Dent Professional műfogsorrögzítő krém (40g)

Blend-a-Dent Professional műfogsorrögzítő krém (40g)

2 869 Ft

A Blend-a-Dent Professional műfogsorrögzítő krém használatával hatékonyan mérsékelhető a műfogsor mozgása és dörzsölése, valamint még kiválóbb záróréteget képez a műfogsor és az íny között, mint a Blend-a-dent Original. Segít megakadályozni a rossz leheletet okozó baktériumok elszaporodását.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 869 Ft / db.
2 darab 2 812 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 726 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 836070 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 71.7 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 70.3 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 68.2 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2259.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2214.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2146.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Blend-a-Dent Professional műfogsorrögzítő krém használatával hatékonyan mérsékelhető a műfogsor mozgása és dörzsölése, valamint még kiválóbb záróréteget képez a műfogsor és az íny között, mint a Blend-a-dent Original. Segít megakadályozni a rossz leheletet okozó baktériumok elszaporodását, és a szupervékony adagolófejnek köszönhetően könnyen és pontosan felvihető a kívánt felületre.

Jellemzők:

A teljes és részleges műfogsort használók sajátos igényeire szabott, a Blend-a-dent legkiválóbb műfogsorragasztója. A szupervékony adagolófej pontos felvitelt tesz lehetővé. A legjobb rögzítést, ínyvédelmet és antibakteriális hatást biztosítja a Blend-a-dent termékcsaládon belül. Enyhén mentolos íz.

Összetevők:

Calcium/Zinc PVM/MA Copolymer (35%), Para_num Liquidum, Cellulose Gum (20%), Petrolatum, Hydrated Silica, Menthyl Lactate, Aroma, Menthol, CI 45410, BHT, Tocopherol.

Fontos figyelmeztetések:

  • Tartsa távol gyermekektől.
  • Ne használja az összetevők iránti túlérzékenység esetén.
  • Abban a valószínűtlen esetben, ha olyan súlyos probléma merül fel, amelyről Ön gyanítja, hogy ennek a terméknek az oka van, forduljon fogorvosához vagy orvosához, és jelentse a gyártónak és a nemzeti egészségügyi hatóságnak.
  • Tartsa szárazon a kifolyót és a kupakot az eltömődések elkerülése érdekében.
  • Ha a hegye eltömődik, használjon tűt az újbóli megnyitásához.

Gyártó: Procter & Gamble Hungary

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Blend-a-Dent Professional műfogsorrögzítő krém (40g)
Blend-a-Dent Professional műfogsorrögzítő krém (40g)
2 869 Ft