Termékleírás
A BioTechUSA Iso Whey Zero csokoládé ízű italpor (étrend-kiegészítő készítmény) egy különleges minőségű tejsavófehérje izolátum, Native Whey Isolate alapanyaggal, hozzáadott BCAA és glutamin aminosavakkal.
Miért ajánljuk az Iso Whey Zerót?
- Native Whey Isolate alapanyaggal készül
- Kiemelkedő fehérjetartalma van
- Hozzáadott aminosavakat tartalmaz: L-glutamin és BCAA
- Gyors és könnyű felszívódású fehérje
- Laktóz-*, cukor- és gluténmentes termék
- Pálmaolajmentes
- Tartósítószert nem tartalmaz
- Aszpartámmentes
*Maximális hígítás esetén, a fogyasztásra kész termék laktózmentes.
A Native Whey előállítása – teljesítményed az alapanyagoknál kezdődik!
A Native Whey Protein Isolate-ünket közvetlenül friss tejből állítják elő, pasztörizálást követően, alacsony hőmérsékleten végzett mikro- és ultraszűréssel, majd speciális szárítókamrában történik a porítás. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a fehérjestruktúra megőrzi teljesebb formáját, illetve immunoglobulinban (antitest) és laktoferrinben (immunrendszer része) gazdag marad.
Kiknek ajánljuk az Iso Whey Zerót?
Kiemelkedő fehérjetartalma miatt az Iso Whey Zero kiváló választás azoknak, akik aktívan sportolnak és mindent megtesznek a feszes test érdekében, ugyanakkor remek alternatíva lehet a fogyókúrázóknak is, étrendjük összeállítása során, illetve azok számára, akik laktózmentes fehérje kiegészítőt keresnek.
Miért fogyassz fehérjét?
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Hozzájárul az izomszövet fenntartásához és növekedéséhez. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, ha fogyni szeretnénk vagy ha idősödünk.
Miért válassz fehérje kiegészítőt?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz kell hozzá, így sporttáplálkozásod szuper kiegészítője lehet.
Miből készülnek a fehérjeporok?
A fehérjeporok készülhetnek tejből, lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
Mi a laktózintolerancia?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag-tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktózintolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktózérzékeny.
Az Iso Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Tápérték:
100 g | RI* (100 g) | 25 g | 50 g | |
Energia | 1579 kJ/
372 kcal |
19% | 395 kJ/
93 kcal |
790 kJ/
186 kcal |
Zsír | 1,6 g | 2,3% | <0,5 g | 0,8 g |
-amelyből telített zsírsavak | 1 g | 5% | 0,3 g | 0,5 g |
Szénhidrát | 5,2 g | 2% | 1,3 g | 2,6 g |
-amelyből cukrok | 0,8 g | 0,89% | <0,5 g | <0,5 g |
Fehérje | 84 g | 168% | 21 g | 42 g |
Só | 0,71 g | 12% | 0,18 g | 0,36 g |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Hatóanyag-tartalom:
- Esszenciális aminosavak (Valin•, Izoleucin•, Leucin•, Hisztidin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán): 9448 mg.
- Feltételesen esszenciális aminosavak (Tirozin, Arginin, Cisztein, Prolin, Glutamin & Glutaminsav): 7144 mg.
- Nem esszenciális aminosavak (Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin): 4408 mg
- Összes BCAA: 4489 mg.
Összetevők:
Tejsavófehérje izolátum 84% [tejsavófehérje izolátum, emulgeálószer: lecitinek (szója)], zsírszegény kakaópor, L-glutamin 4%, krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír, sovány tejpor, emulgeálószerek (E471, E472a), glükózszirup, szacharóz, tejfehérje, stabilizátor (kálium-foszfátok), csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)], emulgeálószer: lecitinek (szója), sűrítőanyagok (karragén, xantángumi), aromák, étkezési só, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), L-leucin 0,2%, édesítőszer (szukralóz), L-izoleucin 0,1%, L-valin 0,1%.
Cukormentes: <0,5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész italban. Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően. Laktózmentes: <0,1 g laktóz/100 ml fogyasztásra kész ital.
Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
Adagolás:
Keverj el keverőpalackban 1 adag (25 g = 1 adagolókanál a felső jelzésig töltve = 2 púpos evőkanál) port 200 ml vagy 350 ml** vízzel. (**Maximális hígítás esetén, a fogyasztásra kész termék laktózmentes.) Edzésnapokon fogyassz 1 adagot reggel és 1 adagot közvetlenül edzés után, pihenőnapokon 1 adagot reggel és egy adagot délután.
Kiszerelés: 500 g
Fontos figyelmeztetések:
– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények
Még nincsenek értékelések.