EP Biosynex Autoteszt glutén (1x)

Biosynex Autoteszt glutén (1x)

4 519 Ft

A Biosynex Autoteszt glutén (orvostechnikai eszköz) egy egyszerűen használható, megbízható, öntesztelésre alkalmas eszköz, amellyel Ön otthoni körülmények között végezhet el megelőző tesztelést a cöliákia betegségre.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 4 519 Ft / db.
2 darab 4 429 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 4 293 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 828800 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 4519 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 4429 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4293 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4303.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4218.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4088.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Biosynex Autoteszt glutén (orvostechnikai eszköz) egy egyszerűen használható, megbízható, öntesztelésre alkalmas eszköz, amellyel Ön otthoni körülmények között végezhet el megelőző tesztelést a cöliákia betegségre. A cöliákia egy autoimmun betegség.

A cöliákia a vékonybél krónikus megbetegedése, amely számos változó intenzitású tünettel párosul, úgymint puffadás, hasmenés, hasi fájdalom, étvágytalanság, súlyvesztés, fejfájás, krónikus fáradtság, ekcéma, alvászavar, depresszió, stb.

A cöliákia kiváltó oka a gliadin nevű peptid, amely a gluténtartalmú élelmiszerekben található meg. A gliadin emésztése deamidált formájú gliadin peptidekhez vezet, amely a cöliákiával élő emberek esetében abnormális immunreakciót indukál, melynek során a vékonybél gyulladásáért felelős antitestek termelődnek. A Biosynex Autoteszt GLUTÉN egy immunkromatográfiás teszt, mely a cöliákia esetén termelődő, a deamidált gliadin peptidek ellen irányuló, specifikus antitesteket mutatja ki.

Több hónapig tartó gluténmentes diéta követése után ezek a specifikus antitestek eltűnhetnek a szervezetből, ami a tesztelés során fals negatív eredményt adhat. A betegség szűrése, és eképpen a teszt használata gluténtartalmú étkezés mellett végzendő a megbízható eredmény érdekében.

A Biosynex Autoteszt GLUTÉN klinikai vizsgálatokkal ellenőrizték. A vizsgálatok 96,7%-os egyezést mutattak ki a Biosynex Glutén gyorsteszt és az ELISA laboratóriumi teszt eredménye között.

– Egy 179 mintán történő klinikai vizsgálat a Biosynex Glutén gyorsteszt 93,8%-os érzékenységét és 97,7%-os pontosságát bizonyította.
– Egy laikus felhasználókkal végzett kivitelezhetőségi vizsgálat során a résztvevők 100%-a végezte el sikeresen a tesztet és az eredmény leolvasását.
– Egy olvashatósági vizsgálat megerősítette, hogy a különböző eredmények 99,1%-a sikerrel leolvasható.

  • Anti-DGP IgG antitesteket észlel
  • Cöliákia szűrésére alkalmas
  • 96,7%-os megbízhatóság
  • Eredmény 10 percen belül
  • Egy csepp vérből kimutatható

Fontos, hogy minden pozitív eredményt szövettani elemzéssel kell megerősíteni ( a vékonybél biopsziát követő szövettani vizsgálatával). Fordulj orvosodhoz annak megállapítása érdekében, hogy a gluténmentes diéta megfelelő-e számodra.

Kiszerelés: 1 db.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 3532678599472

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Biosynex Autoteszt glutén (1x)
Biosynex Autoteszt glutén (1x)
4 519 Ft