banner_tavaszi_faradtsag_2019
ingyenes_szallitas_banner_2019
- 5% Bioextra Bodzavirág tasakos tea (50g)

Bioextra Bodzavirág tasakos tea (50g)

663 Ft 630 Ft

A Bioextra Bodzavirág tasakos tea lázas betegségeknél izzasztó, valamint váladék termelést serkentő hatású.

Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre

Termékleírás

Bioextra Bodzavirág tasakos tea lázas betegségeknél izzasztó, valamint váladék termelést serkentő hatású.

Elkészítés:

A csészébe helyezett 3-4 g bodzavirágot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve hűlni hagyjuk, majd ízesítve fogyasztjuk naponta többször, főleg délután.

A gyógynövények kivonatát az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségeik, nehézségeik gyógyítására. A régi időkben bármilyen egészségügyi probléma felmerülésekor a gyógynövények hatóerejét hívták segítségül. A modern gyógyászat a későbbiekben a gyógyszerek irányába fordult, azonban manapság újra egyre többen alkalmazzák a jól bevált gyógynövények hatékonyságát, gyógyító erejét.

A gyógynövényekből készített teákból nyugodtan fogyaszthatunk az élvezet és a teázás élményéért, azonban a régi mondás sem vesztette érvényét, miszerint a jóból is megárt a sok, így napi egy-két csésze tea feletti mennyiséget ezekből a főzetekből is csak akkor fogyasszunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.

Gyártó: Bioextra Term. és Keresk. Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.