Szuper ár! Bilac Harmony Élőflórás készítmény nőknek (12x)

Bilac Harmony Élőflórás készítmény nőknek (12x)

4 589 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 6 494 Ft
Megtakarítás: 1 905 Ft

A Bilac Harmony Élőflórás készítmény természetes bél-, és hüvelyflóra baktériumokat, valamint oligoszacharidot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény nők számára.

1 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Bilac Harmony Élőflórás készítmény természetes bél-, és hüvelyflóra baktériumokat, valamint oligoszacharidot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény nők számára.

A hölgyeknek kimondottan szükséges odafigyelni a bélflóra és hüvelyflóra egyensúlyának fenntartására. Ez az egyensúly antibiotikum szedésekor felborulhat -ilyenkor különböző, kellemetlen tünetei lehetnek az embernek. Ennek megakadályozására készült a Bilac Harmony termék, amely segíthet a hölgyeknek.

A Bilac Harmony speciálisan nőknek készült élőflórás készítmény, mely természetes bélbaktériumok és hüvelyflóra-baktériumok keveréke, valamint a baktériumok táplálékaként szolgáló oligoszacharidot is tartalmaz.

Kapszulánkként legalább 1 milliárd CFU mennyiségű baktériumkeveréket tartalmaz, olyan széleskörűen dokumentált törzsekből, mint a Lactobacillus acidophilus LA-14, a Bifidobacterium longum BB-536, valamint a Lactobacillus rhamnosus PB-01.

A Bilac Harmony magyar gyógyszerészek és a dán Bifodan A/S közös munkájának eredménye. A Bifodan Európai több országában jelenlévő vállalat, innovatív és megbízható beszállítója a széleskörűen dokumentált, kiváló minőségű probiotikumoknak és élőflórás készítményeknek.

Hatóanyag-tartalom:

Kapszulánkként legalább 1 milliárd CFU mennyiségű baktériumkeverék (Lactobacillus acidophilus LA-14, Bifidobacterium longum BB-536, Lactobacillus rhamnosus PB-01)

Kiszerelés: 12 db.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Fogyasztása 4 éves kor alatt nem javasolt!
– Várandós, vagy szoptató anyák a készítmény szedése előtt konzultáljanak orvosukkal!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Gyártó: Bilac Hungary Kft.

Vonalkód (EAN): 5999887625060

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Bilac Harmony Élőflórás készítmény nőknek (12x)
Bilac Harmony Élőflórás készítmény nőknek (12x)
4 589 Ft