utipatika_banner_augusztus_2019
herbioticum_banner_2019
ingyenes_szallitas_banner_2019
Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappan (1000ml)

Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappan (1000ml)

6 220 Ft

A Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappan széles antimikrobiális spektrummal rendelkező kézfertőtlenítőszer, mely alkalmas higiénés kézfertőtlenítés céljára.

7 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 9 990 Ft-tól pedig már házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 335031 ÁFA: 27%
Egységár: 6.2 Ft/ml Nettó ár: 4897.6 Ft
Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre

Termékleírás

Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappan széles antimikrobiális spektrummal rendelkező kézfertőtlenítőszer, mely alkalmas higiénés kézfertőtlenítés céljára. A Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappan 7,5 mg/ml szabad aktív jódot, mint dezinficiens hatóanyagot tartalmaz.

Alkalmazása:

A Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappant mindig töményen, hígítatlanul kell alkalmazni.

Higiénés kézfertőtlenítés:

A kezeket és az alkarokat folyó, meleg csapvízzel benedvesítjük, majd az egyik tenyérbe 5 ml Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappant adagolunk. Ezt a kezeken és az alkarokon egyenletesen eldörzsöljük. Szükség esetén további víz hozzávételével habot képezve legalább 1 percig alapos kézmosást végzünk. Az egy perc letelte után folyó, meleg csapvízzel a kezeket és az alkarokat alaposan öblítsük le.

Fontos figyelmeztetések:

Érzékeny bőrű személyeknél ritkán és átmeneti jelleggel bőr-irritációk léphetnek fel, ezért a Betadine folyékony szappan rendszeres használata előtt végezzenek próba bemosakodást. A Betadine folyékony szappan más fertőtlenítőszerekkel együtt nem alkalmazható. Ügyeljünk arra, hogy a Betadine folyékony szappan szembe ne kerüljön.

Ellenjavallat:

Jódérzékenység, hyperthyreosis. A terhesség 3. hónapjától, szoptatás alatt és csecsemőknél alkalmazása kerülendő, csak állandó orvosi ellenőrzés mellett, egyéni mérlegelés alapján lehetséges. Kérjük, használat előtt olvassa el a dobozban elhelyezett részletes alkalmazási előírást!

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, szelektív virucid, protocid.

Gyártó: EGIS Gyógyszergyár NYRT.

Vonalkód (EAN):  5995327165059

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.