EP Bebe Drill Szirup adagoló pipettával (125ml)

Bebe Drill Szirup adagoló pipettával (125ml)

2 877 Ft

A Bebe Drill Szirup (orvostechnikai eszköz) egy eper ízű, glicerin tartalmú, nyálkahártya bevonó hatású szirup csecsemők és kisgyermekek részére, a száraz köhögés enyhítésére.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 136671 ÁFA: 27%
Egységár: 23 Ft/ml Nettó ár: 2265.3 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Bebe Drill Szirup (orvostechnikai eszköz) egy eper ízű, glicerin tartalmú, nyálkahártya bevonó hatású szirup csecsemők és kisgyermekek részére, a száraz köhögés enyhítésére.

 • cukormentes
 • színezékmentes
 • parabénmentes
 • 6 hónapos kortól adható.

Azonnal csillapítja a száraz köhögést, kellemes eper ízének köszönhetően a gyermekek előszeretettel fogyasztják.

Mi a köhögés?

A köhögés a szervezet természetes, fontos reflexe, amely a légutak tisztántartását szolgálja. Különböző típusú köhögések vannak:a „produktív” köhögés, ami a köpet felköhögésével kapcsolatos, vagy a száraz, „nem- produktív” köhögés, ami nem jár köpettel. A száraz köhögést szúró érzés kíséri a torokban, ami rendszerint éjjel felerősödik, és rontja az életminőséget. Ha kétsége van a köhögése milyenségét illetően, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.

Mi a Bebe Drill szirup?

A Bebe Drill szirup cukor-, színezék és parabénmentes szirup, eper ízesítéssel. A Bebe Drill szirup enyhíti a száraz köhögéssel kapcsolatos torokirritációt a torok bevonásával és nedvesítésével. A Bebe Drill szirup speciálisan a 6 hónaposnál idősebb csecsemőknél, illetve legfeljebb 6 éves gyermekeknél történő alkalmazásra készült.

Hogyan hat?

Az összetétele miatt a Bebe Drill szirup védőfilmet képez és nedvesíti a torkot, ami lehetővé teszi a száraz köhögéssel kapcsolatos irritáció csillapodását, beleértve bizonyos külső káros hatások, például a cigaretta füst, légszennyezés, por, száraz levegő, stb. által okozott száraz köhögést is.

Adagolás:

 • 1 év alatti csecsemők: 5ml 6-8 óránként, maximum 4x naponta
 • 1-6 éves gyermekek: 10ml 6-8 óránként, maximum 4x naponta

A javasolt napi adagot ne lépje túl! Ha a tünetek három napnál tovább állnak fenn, orvoshoz kell fordulni. Hat-tizenkét hónapos csecsemők kezelésekor ajánlott orvos tanácsát kérni.

Összetétel:

Glicerin, folyékony maltitol (E965), hidroxietil-cellulóz, nátrium-benzoát, citromsav-monohidrát, nátrium-citrát, eper ízesítés, tisztított víz.

Kiszerelés:

 • 125 ml-es tartály gyermekbiztos kupakkal.
 • 5 ml-es beosztással ellátott adagoló pipetta a szájon át történő adagoláshoz.

Ellenjavallatok:

 • 6 hónaposnál fiatalabb csecsemők.
 • Bármely összetevővel szembeni túlérzékenység.
 • Örökletes fruktóz intolerancia, mivel a készítményben lévő maltitol fruktózzá alakul.

Figyelmeztetések és óvintézkedések:

6-12 hónapos csecsemők esetén orvosi javaslat alapján alkalmazható. A száraz köhögéssel kapcsolatosan jelentkező, súlyos állapot fennállásra utaló tünetek esetén forduljon kezelőorvosához. Ilyen tünetek lehetnek pl. a nehézlégzés, 3 napnál tovább fennálló láz, ismételt hányás, táplálkozási nehézség, hasmenés, viselkedés-beli változások vagy alvászavarok. A száraz köhögés általában vírusfertőzéshez társul, de specifikus kezelést igénylő betegség (gégegyulladás, tüdőgyulladás, asztma, stb.) jele is lehet. Ha szirup véletlenül a csecsemő/gyermek orrába, szemébe vagy fülébe kerül, normál sóoldatos öblítéssel kell a szirupot eltávolítani. Csecsemőktől/gyermekektől elzárva tartandó, különösen a pipetta. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Bebe Drill Szirup adagoló pipettával (125ml)
Bebe Drill Szirup adagoló pipettával (125ml)
2 877 Ft