EP Szuper ár! Bacillol 30 Tissues felületfertőtlenítő törlőkendő (80x)

Bacillol 30 Tissues felületfertőtlenítő törlőkendő (80x)

7 249 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 7 882 Ft
Megtakarítás: 633 Ft

A Bacillol 30 Tissues felületfertőtlenítő törlőkendő ideális műanyag felületek fertőtlenítésére is, pl. kijelzők, okostelefonok. Alkoholálló és alkoholérzékeny felületek széles körével kompatibilis. Felhasználásra kész, praktikus, visszazárható adagolótasakban.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 7 249 Ft / db.
2 darab 7 104 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 6 887 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 563619 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 90.6 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 88.8 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 86.1 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 5707.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 5593.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5422.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Bacillol 30 Tissues felületfertőtlenítő törlőkendő egy alacsony alkoholtartalmú gyorsfertőtlenítő a lehető legjobb anyag-kompatibilitással. Ideális műanyag felületek fertőtlenítésére is, pl. kijelzők, okostelefonok. Alkoholálló és alkoholérzékeny felületek széles körével kompatibilis. Felhasználásra kész, praktikus, visszazárható adagolótasakban.

A kendő mérete:

225 x 139 mm, kiváló minőségű, magas szakítószilárdságú, jó nedvszívó tulajdonságokkal rendelkező PET-kendő. Egyszerű, gyors használat, valamint gyors száradás jellemzi, aldehid-, színezék-, és illatanyag-mentes.

Felhasználási javaslat:

Alkoholálló és alkoholérzékeny orvosi eszközök és felületek, monitorok, billentyűzetek, mobiltelefonok tisztítására és fertőtlenítésére ajánlott kórházakban, rendelőkben, laboratóriumokban, szociális otthonokban. A különösen kényes, alkoholra érzékeny felületek fertőtlenítésére, mint pl. betegágyak, hordágyak műbőr részeihez, monitorokhoz, kijelzőkhöz, billentyűzethez, érzékeny mobil és fix orvosi egységek paneleihez, berendezéseihez. Olyan alkoholérzékeny felületekhez, mint pl. a Makrolon, poliszulfon, plexiüveg.

Hatóanyagok: (megegyezik a Bacillol 30 Foam hatóanyagával)

  • Etanol 140 mg/g,
  • Propan-2-ol 100 mg/g,
  • Propan-1-ol 60 mg/g,
  • N-Alkilaminopropilglicin (CAS-szám 1397 34-65-9) 5 mg/g.

Hatásspektrum:

Baktericid (MRSA, VRE), yeasticid, tuberkulocid, mykobaktericid, vírusinaktiváló pl. HIV, HBV, HCV, Noro vírus, Adeno, Polyoma és a Rota vírusok ellen is hatékony

Alkalmazás:

A felületeket a Bacillol 30 kendővel alaposan át kell törölni. Az optimális hatás elérése érdekében ügyelni kell, hogy a teljes felületet fedje be a fertőtlenítőszerrel. A kendők védőkesztyű nélkül is használhatóak összetételüknek köszönhetően feltéve, ha ez a fertőzésveszély és a biztonságos munkavégzés szempontjából megengedett. Bőrfelület tisztítására nem alkalmas. Használat után a kendőket a hulladék jellegének megfelelő hulladéktárolóban kell elhelyezni. A kiszáradás elkerülése végett az adagolót mindig zárjuk vissza a megfelelő mennyiségű kendő kivétele után.

Behatási idő: 5 perc

A fertőtlenítőszer alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Kiszerelés: 80 db.

Vonalkód (EAN): 4031678061945

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Bacillol 30 Tissues felületfertőtlenítő törlőkendő (80x)
Bacillol 30 Tissues felületfertőtlenítő törlőkendő (80x)
7 249 Ft