EP Baby Boom Kazettás terhességi teszt (1x)

Baby Boom Kazettás terhességi teszt (1x)

1 079 Ft

A Baby Boom Kazettás terhességi teszt (orvostechnikai eszköz) segítségével már a fogantatás 10. napján is kimutatható a terhesség.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 079 Ft / db.
2 darab 1 057 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 025 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 712403 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1079 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1057 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1025 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1027.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1006.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 976.2 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Baby Boom Kazettás terhességi teszt (orvostechnikai eszköz) segítségével már a fogantatás 10. napján is kimutatható a terhesség.

Ez a terhességi teszt a a szuperérzékeny tesztek családjába tartozik, melyek 25 IU/l terhességi hormon szintet is kimutatnak.

Mikor végezze el a terhességi tesztet:

A terhességi hormon otthoni kimutatása vizeletből történik. A mai tesztek már annyira pontosak, hogy akár napközben is elvégezhetőek. A minél pontosabb eredmény érdekében azonban célszerű, a reggeli első vizeletből elvégezni a tesztet. Ennek az az oka, hogy egy napon belül a reggeli vizeletben a legmagasabb a HCG hormon koncentrációja.
A pontos nap meghatározásához tudnia kell ciklusunk hosszát, valamint az esetleges beágyazódás időpontját. Emellett a kimutatáshoz meg kell várnia, hogy a HCG hormon vizeletben kimutatható szintje elérje a használandó terhességi teszt érzékenységét.

Terhes teszt használata:

A teszt elvégzése előtt mindig olvassa el a mellékelt használati útmutatót. A Baby Boom terhességi kazetás terhességi teszt használatkor egy pipetta segítségével egy ún. kazettára kell cseppenteni a vizeletből.
Várakozzon, míg azt a kezelési útmutató javasolja, általában pár percig (10-15 perc). Végül olvassa le az eredményt. Figyelje, hogy megjelent-e az úgynevezett kontrollcsík, mely azt jelzi, hogy működik a teszt. Amennyiben nem jelentkezik a kontroll csík, úgy nem értékelhető az eredmény, ilyenkor meg kell ismételni a vizsgálatot. Ebből adódóan javasoljuk, hogy egyszerre 2 tesztet vásároljon, így, ha az első valamiért érvénytelen eredményt mutat, rögtön el tud végezni egy tesztet egy másik eszközzel.
Amennyiben a második csík is megjelenik, akkor az eredmény pozitív. Biztos pozitív az eredmény (vagyis terhes), amennyiben a kontroll csíkkal megegyező erősségűen látszik a második csík is. Ha a második csík halványabb, akkor pár nappal később a teszt ismételt elvégzése javasolt. Pozitív teszt esetén első teendő egy nőgyógyász felkeresése, hiszen a terhesség biztos tényét csak ő fogja tudni megállapítani.
Negatív teszteredmény esetében a terhességi teszten a kontrollcsík megjelenik, de a második csík nem. Ez az eset vagy azt jelenti, hogy valóban nem terhes, vagy pedig túl korán végezte el a tesztet, ilyenkor a szervezetében lévő HCG szint még nem érte el azt a minimális szintet, ami mellett ki tudná mutatni a teszt a várandósságot. Ilyenkor ajánlott néhány nappal később megismételni a tesztet.

Érzékenység: 25 mlU/ml, pontossága meghaladja a 99,9%-ot.

Kiszerelés: 1 db.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 5902012693100

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Baby Boom Kazettás terhességi teszt (1x)
Baby Boom Kazettás terhességi teszt (1x)
1 079 Ft