EP Baby Boom Kazettás érzékeny terhességi teszt (1x)

Baby Boom Kazettás kimagasló érzékenységű terhességi teszt (1x)

1 199 Ft

A Baby Boom Kazettás kimagasló érzékenységű terhességi teszt (orvostechnikai eszköz) otthoni felhasználásra alkalmas.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 199 Ft / db.
2 darab 1 175 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 139 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 648427 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1199 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1175 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1139 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1141.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1119.1 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1084.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Baby Boom Kazettás kimagasló érzékenységű terhességi teszt (orvostechnikai eszköz) otthoni felhasználásra alkalmas.

Érzékenység: 10 mlU/ml, pontossága meghaladja a 99%-ot.

Mikor végezze el a terhességi tesztet:

A terhességi hormon otthoni kimutatása vizeletből történik. A mai tesztek már annyira pontosak, hogy akár napközben is elvégezhetőek. A minél pontosabb eredmény érdekében azonban célszerű, a reggeli első vizeletből elvégezni a tesztet. Ennek az az oka, hogy egy napon belül a reggeli vizeletben a legmagasabb a HCG hormon koncentrációja.
A pontos nap meghatározásához tudnia kell ciklusunk hosszát, valamint az esetleges beágyazódás időpontját. Emellett a kimutatáshoz meg kell várnia, hogy a HCG hormon vizeletben kimutatható szintje elérje a használandó terhességi teszt érzékenységét.

Terhes teszt használata:

A teszt elvégzése előtt mindig olvassa el a mellékelt használati útmutatót. A Baby Boom terhességi kazetás terhességi teszt használatkor egy pipetta segítségével egy ún. kazettára kell cseppenteni a vizeletből.
Várakozzon, míg azt a kezelési útmutató javasolja, általában pár percig (10-15 perc). Végül olvassa le az eredményt. Figyelje, hogy megjelent-e az úgynevezett kontrollcsík, mely azt jelzi, hogy működik a teszt. Amennyiben nem jelentkezik a kontroll csík, úgy nem értékelhető az eredmény, ilyenkor meg kell ismételni a vizsgálatot. Ebből adódóan javasoljuk, hogy egyszerre 2 tesztet vásároljon, így, ha az első valamiért érvénytelen eredményt mutat, rögtön el tud végezni egy tesztet egy másik eszközzel.
Amennyiben a második csík is megjelenik, akkor az eredmény pozitív. Biztos pozitív az eredmény (vagyis terhes), amennyiben a kontroll csíkkal megegyező erősségűen látszik a második csík is. Ha a második csík halványabb, akkor pár nappal később a teszt ismételt elvégzése javasolt. Pozitív teszt esetén első teendő egy nőgyógyász felkeresése, hiszen a terhesség biztos tényét csak ő fogja tudni megállapítani.
Negatív teszteredmény esetében a terhességi teszten a kontrollcsík megjelenik, de a második csík nem. Ez az eset vagy azt jelenti, hogy valóban nem terhes, vagy pedig túl korán végezte el a tesztet, ilyenkor a szervezetében lévő HCG szint még nem érte el azt a minimális szintet, ami mellett ki tudná mutatni a teszt a várandósságot. Ilyenkor ajánlott néhány nappal később megismételni a tesztet.

Kiszerelés: 1 db.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 5902012695579

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Baby Boom Kazettás kimagasló érzékenységű terhességi teszt (1x)
Baby Boom Kazettás kimagasló érzékenységű terhességi teszt (1x)
1 199 Ft