EP Aurecon Plus fülgyertya (2x)

Aurecon Plus fülgyertya (2x)

1 387 Ft

Az Aurecon Plus fülgyertya (orvostechnikai eszköz) méhviasszal és parafinnal átitatott lenvászon tölcsér. A gyertya égése során keletkező melegtől a fülzsír meglágyulhat és az úgynevezett „szívó kémény” hatás révén könnyen eltávolítható lehet.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 612522 ÁFA: 27%
Egységár: 693.5 Ft/db. Nettó ár: 1092.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az Aurecon Plus fülgyertya (orvostechnikai eszköz) méhviasszal és parafinnal átitatott lenvászon tölcsér. A fokozott biztonság érdekében a fülgyertyákba védőbetét van beépítve, amely növeli a gyertyák használatának biztonságát és hatékonyságát. A gyertya égése során keletkező melegtől a fülzsír meglágyul és az úgynevezett „szívó kémény” hatás révén könnyen eltávolítható lesz. Nyomáskiegyenlítő hatással is bír.

Jellemzés:

A fül(Auris) a hallás és az egyensúly páros érzékelőszerve,amely külső,középső és belső fülből tevődik össze.A külső hallójáratokba folyamatosan fülzsír jut. A túltermelődésnél ez a zsiradék, amely több nehézség okozója lehet  (fülzúgás,  sípolás, háttérzúgás, fülnyomás egyenetlensége, fülbedugulás), megkeményedik és gyengíti a hallást. A nem megfelelő tisztítás során a fülzsír egyre mélyebbre nyomódik a fülben. Az Aurecon Plus fülgyertyák segítségével ez nagyon könnyen eltávolítható. A fülgyertyák méhviasszal és paraffinnal átitatott lenvászon tölcsérek.A gyertya égése során keletkező melegtől a fülzsír meglágyul és az ún.„szívó kémény“hatása révén könnyen eltávolítható. Az Eustach-kürtön keresztül egyúttal nyomáskiegyenlítés történik a nyak és a fej  egész részén.A hőhatás kedvezően befolyásolja az esetlegesen elzáródó energiaáramlásokat a meridiánokban.A meridiánok olyan energiavezetékek,melyek feladata az életenergia szállítása és szétosztása az emberi szervezetben.A meggyújtást követően a gyertya belsejében köd keletkezik,amely a fül belsejébe áramlik.Ez a köd szállítja a hatóanyagokat az egész hallójáratba.

Gyártó: Herb-Pharma HU Kft.

Vonalkód (EAN):  7640119230245

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Aurecon Plus fülgyertya (2x)
Aurecon Plus fülgyertya (2x)
1 387 Ft