EP Aurecon Natural fülgyertya (2x)

Aurecon Natural fülgyertya (2x)

1 387 Ft

Az Aurecon Natural fülgyertyából (orvostechnikai eszköz) áramló hő átmelegíti a fülcimpa mikro rendszerét, hatással lehet a reflexzónákra, amelyek a stimuláció által jótékonyan befolyásolhatják a megfázásos betegségek lefolyását.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 312955 ÁFA: 27%
Egységár: 693.5 Ft/db. Nettó ár: 1092.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az Aurecon Natural fülgyertyákat (orvostechnikai eszköz) elsősorban olyan felhasználóknak fejlesztették ki, akik számára a fül és az anyag érintkezése természetesebb, mint a gyertya végén található műanyag. Az Aurecon natural belső védőbetétet tartalmazhat, égésideje hosszabb, ezáltal hatása is intenzívebb. A gyertyából áramló hő átmelegíti a fülcimpa mikro rendszerét, hatással lehet a reflexzónákra, amelyek a stimuláció által jótékonyan befolyásolhatják a megfázásos betegségek lefolyását.

Jellemzés:

A fül (Auris) a hallás és az egyensúly páros érzékelőszerve, amely külső-, közép- és belső- fülrészből tevődik össze. A külső hallójáratban folyamatosan termelődik a fülzsír. Túltermelődésnél ez a zsiradék megkeményszik, amely a hallás  gyengüléséhez, valamint más hallásproblémákhoz is vezethet (pl. fülzúgás,  sípolás, háttérzúgás, fülnyomás egyenetlensége, fülbedugulás). A nem megfelelő tisztítás során a fülzsír egyre mélyebbre nyomódhat a fülben, amely azonban az Aurecon Natural fülgyertyák segítségével nagyon könnyen eltávolítható.

Használati útmutató:

 1. A karton körlapot húzza rá alulról a fülgyertyára és gyújtsa meg a gyertya szélesebb végét. A fülgyertyát csak a körlap ráhúzása után gyújtsa meg!
 2. Helyezzük a fejet vízszintes helyzetbe és a gyertya vékonyabb végét tegye a fülbe. Ügyeljen arra, hogy a gyertya a megfelelő helyzetben legyen. A gyertya a használat alatt végig függőleges helyzetben legyen. Ne legyen megdőlve!  A fülgyertya akkor van megfelelő helyzetben, ha  kellemes pattogást vagy enyhe zúgást érez.
 3. Amint a gyertya 2/3 része elég, amelynek minden esetben a karton körlap felett kell még lennie, vegye ki a fülből és oltsa el egy előre odakészített pohár vízben. A gyertya égésének időtartama 7-8 perc. Az Aurecon Natural fülgyertyák optimális hosszúsága 22 centiméter ±5%, kb. 15 miliméteres átmérővel a fülgyertya szélesebb végén.

A fülgyertyák használata után ajánlatos 15-30 percig pihenni.

Az Aurecon Natural fülgyertyák működése  fizikális. A (vákuum) csökkentett nyomás (szívó-kémény hatás) és a gyertyában mozgó tűz  vibráló hullámai gyengéden masszírozzák a fület. Ez kellemes meleg érzést okoz. A fül, a homlok és a orr melléküregeinek  tájékán nyomáskiegyenlítődés történik. Ez a fizikális hatás – kellemes nyomás és nyugtató érzés-, főként a fül és a fej tájékán  gyakran azonnal a használat után érezhető. A légzés könnyebbé válik, jobb és tisztább lesz az illatfelismerés.

Mellékhatások:

Nem ismertek. A termék nem alkalmazható perforált dobhártya esetén, ill. ha a páciens a gyertya anyagára, vagy a benne levő hatóanyagokra allergiás. Nem ajánlott a termék használata fülgyulladás vagy fülkörnyéki allergia esetén. A termék használata előtt bármely fülbetegség vagy maradandó fülzsír lerakódás esetén konzultáljon orvosával!
Ritkán előfordulhat enyhe allergia az anyagra, amely viszkető érzést okoz. Ezt az Aurecon Drops fülcsepp megszünteti.
A fülgyertyákat kizárólag saját felelősségre használja. Ha betartja a használati útmutatóban leírtakat a gyertyák használata egyszerű és biztonságos.

Figyelmeztetés:

 • A gyertyát kizárólag egy másik személy segítségével alkalmazzuk!
 • Az Aurecon natural fülgyertyák nem alkalmazhatók akkor, ha a gyertya -akár kis része is- már meg volt gyújtva.
 • Fülsérülésnél ne használjuk!
 • Ne alkalmazzuk 6 évnél fiatalabb gyermekeknél!
 • Gyerekeknél a tisztítás felnőtt jelenlétében végezhető!
 • Ügyeljünk a gyertya biztonságos égésére, kezelés előtt fedjük le törölközővel a hajat!
 • A gyertyát ne nyomja mélyen a fülbe!
 • A gyertyát ne alkalmazzuk huzatos helyen, bármely gáz ill. gyúlékony anyag jelenlétében.  A terméket magas hőnek vagy hősugárzásnak kitenni tilos!
 • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Csomagolás:

1 pár fülgyertya, karton körlap.

Tárolás:

 • Az Aurecon Natural fülgyertyákat szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolja.
 • Minőségét megőrzi a gyártástól számított 5 évig.

Gyártó: Herb-Pharma HU Kft.

Vonalkód (EAN):  7640119230498

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Aurecon Natural fülgyertya (2x)
Aurecon Natural fülgyertya (2x)
1 387 Ft