EP Aurecon Drops fülcsepp (10ml)

Aurecon Drops fülcsepp (10ml)

1 957 Ft

Az Aurecon Drops fülcsepp (orvostechnikai eszköz) fellazítja a fülzsírt, gátolja a nagyobb mennyiség megtapadását a hallójárat falán, így segítséget nyújthat a fülzsírdugó kialakulásának megelőzésében.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 636161 ÁFA: 27%
Egységár: 195.7 Ft/ml Nettó ár: 1540.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az Aurecon Drops fülcsepp (orvostechnikai eszköz) ismert növényi olajokat tartalmaz, így természetes úton segíti a fül öntisztulását, és védelmét a nem kívánatos mikroorganizmusok ellen. Fellazítja a fülzsírt, gátolja a nagyobb mennyiség megtapadását a hallójárat falán, így segítséget nyújthat a fülzsírdugó kialakulásának megelőzésében.

Jellemzés:

A fül külső részének hiányos higiéniája a hallójárat átjárhatóságának romlásához vezethet. Ennek következménye lehet nem csak a hangátvitel csökkenése, hanem  mikroorganizmusok megtelepedése is, amely komoly következményekkel járó egészségügyi problémák forrásává válhat.
A hallójárat többnyire nem igényel olyan mértékű gondoskodást, mint a bőr azon részei, amelyek külső hatásoknak vannak kitéve. A külső hallójárat bőre elhelyezkedésének, és a fülzsírnak köszönhetően védettebb a környezeti hatásokkal szemben, nehezebben szárad ki mint testünk egyéb felülete. Ez a zsírréteg azonban füldugulást is okozhat, ha fokozottabban termelődik és nehezen ürül. Eltávolítása semmiképp nem javasolt fülpucoló pálcikával.

Vonalkód (EAN):  7640119230252

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Aurecon Drops fülcsepp (10ml)
Aurecon Drops fülcsepp (10ml)
1 957 Ft