EP Aurecon Drops forte fülcsepp (10ml)

Aurecon Drops forte fülcsepp (10ml)

2 997 Ft

Az Aurecon Drops forte fülcsepp ismert hatású növényi olajokat, és a fájdalomcsökkentő összetevőt tartalmaz. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és antimikrobás hatása segítséget nyújthat kisebb gyulladások esetén, főként a kezdeti stádiumban.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 823083 ÁFA: 27%
Egységár: 299.7 Ft/ml Nettó ár: 2359.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az Aurecon Drops forte fülcsepp (orvostechnikai eszköz) ismert hatású növényi olajokat, és a fájdalomcsökkentő összetevőt tartalmaz. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és antimikrobás hatása segítséget nyújthat kisebb gyulladások esetén, főként a kezdeti stádiumban.

Jellemzés:

A külső fül hiányos higiéniája a hallójárat átjárhatóságának romlásához vezethet. Ennek következménye lehet nemcsak a hangátvitel csökkenése, hanem a mikroorganizmusok megtelepedése is, mely komoly következményekkel járó egészségügyi problémák forrásává válhatnak.

A hallójárat többnyire nem igényel olyan mértékű gondoskodást, mint a bőr azon részei, amelyek külső hatásoknak vannak kitéve.

Gyártó: Herb-Pharma HU Kft.

Vonalkód (EAN):  7640119230160

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Aurecon Drops forte fülcsepp (10ml)
Aurecon Drops forte fülcsepp (10ml)
2 997 Ft