- 21% Asonor orrspray (30ml)

Asonor orrspray (30ml)

7 599 Ft 5 989 Ft

Az Asonor orrspray hatékonyan szünteti meg a horkolás okát. Egy egyszerű, mégis hatékony gyógymód, amely megszabadítja alkalmazóját a horkolás okozta kellemetlenségektől. Az egyetlen olyan horkolás elleni készítmény, melynek hatását klinikai tesztek igazolják!

Készleten

Ingyenes kiszállítás már 12 990 Ft-tól bármely szállítási mód esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 10000016 ÁFA: 27%
Egységár: 199.6 Ft/ml Nettó ár: 4715.7 Ft
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az Asonor orrspray hatékonyan szünteti meg a horkolás okát. Egy egyszerű, mégis hatékony gyógymód, amely megszabadítja alkalmazóját a horkolás okozta kellemetlenségektől.

Hogyan kell az Asonort használnom?

Az Asonort minden este lefekvés előtt kell alkalmazni. Utána már ne egyen, ne igyon, ne is mosson fogat, mivel a készítmény hatását csökkenti! A fejét döntse hátra, és az adagolóból annyi oldatot pumpáljon mindkét orrlyukba, hogy azt a torkában érezze! Többnyire 3-4 befújás elegendő mindkét orrlyukba. Ügyeljen arra, hogy az oldat ne maradjon az orrban, mert a hatását akkor tudja kifejteni, ha a torokban érezhető!

Az adagoló úgy lett kifejlesztve, hogy az oldatot inkább sugárban adagolja, mint sprayben vagy porlasztva (amit a többi orrspray – készítménynél használnak), hogy megakadályozza az oldat orrban maradását. Az Asonor általában már az első éjszakától kezdve hatékony, de előfordul, hogy a hatás az alkalmazás kezdetétől számítva akár 14 napot is késhet.

Milyen hosszan tart az Asonor hatása?

A lefekvés előtti mindkét orrlyukba történő 3-4 befújásnál a készítmény hatása többnyire 7-8 óra után kezd csökkenni. Ha a hatás korábban csökken, vagy ha azt szeretné elérni, hogy hosszabban tartson, növelje meg az adagot 4-5 befújásra mindkét orrlyukba.

Mik az Asonor használatával járó mellékhatások?

Nincs semmilyen mellékhatás, ami az Asonor használatával járna.

Terhes vagyok, használhatom az Asonort a terhességem és a szoptatás ideje alatt?

Igen, mindenki használhatja a készítményt.

Miért horkolunk?

A horkolás akkor jelentkezik, ha légzésünk akadályozva van. Ezt okozhatja egy megfázás vagy egy anatómiai rendellenesség az orrban vagy a torokban. De a horkolás leggyakoribb oka az, hogy a torkunkban levő és a torkunkat körülvevő izmok alvás közben túlságosan ellazulnak. Ennek következtében a torok szövetei megereszkednek, ezáltal leszűkítve a légutat. Megnő a nyomás a torok hátsó részében, ami a nyelvcsap és a lágyíny vibrálását okozza. A hangot, amit ezek a vibrálások okoznak, horkolásként ismerjük. Kutatások azt mutatják, hogy a lakosságnak körülbelül a 42%-a horkol, ebből 60% a férfi és 40% a nő. A horkolást gyakran társadalmi problémaként emlegetik. Súlyosabb állapot a sleep apnoea, ami a lakosságnak csak a 2%-át érinti. A horkolás az életminőség romlásához vezethet, ami érrendszeri megbetegedésekben, magas vérnyomásban, stresszben, fejfájásban, obstruktív sleep apnoea-ban, csökkent szexuális funkciókban és korai elhalálozásban nyilvánulhat meg.

Miért kellene tennem a horkolásom ellen?

Erre sok jó oka lehet. Elsősorban horkolása valószínűleg zavarja azokat, akiknek ezt éjjelente hallgatniuk kell. Másodszor, a horkolás káros az egészségére. Nemzetközi kutatások azt mutatják, hogy a horkolóknak csökken az életminőségük, amit a migrén, a fejfájás, érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, csökkent szexuális funkciók és korai elhalálozás okoznak.

Hogyan fejti ki hatását az Asonor?

Az Asonor megszünteti a horkolás okát. Ez egy kényelmes és egyszerű kezelés, ami megszabadítja Önt a sok kellemetlenségtől, amit a horkolás okoz. Az Asonor nedvesíti és lágyítja a torok nyálkahártyáját, és egyidejűleg enyhén feszesíti a torok izomzatát. Ez azt jelenti, hogy a légzés könnyűvé és akadálymentessé válik, sőt a száj sem szárad ki, ami szintén a horkolók gyakori panasza reggelente.

Ha abbahagyom az Asonor használatát, újra kezdődik a horkolásom?

Igen, nagy valószínűséggel.

Miért nem használ nekem az Asonor?

Az Asonor 4-ből 3 embernél működik. Ha az Asonor Önnek nem használ, megtörténhet, hogy helytelenül használja a készítményt. Ha az Asonor helyes használat mellett sem működik, azt ajánljuk, keresse fel orvosát, mivel lehetséges, hogy az Ön esetében nem közönséges horkolásról van szó, és ezt más tényezők is okozhatják. Ez lehet akár egy megfázás, esetleg az orr vagy a torok anatómia rendellenessége vagy a legsúlyosabb esetben a Sleep Apnoea. Ezekben az esetekben az Asonor használatát nem ajánljuk.

Hol gyártják az Asonort?

Az Asonort az EU-ban egy GMP által jóváhagyott gyárban gyártják.

Kapható vény nélkül is?

Az Asonor vény nélkül kapható.

Összetevők: nátrium-klorid, glicerol, poliszorbát 80, EDTA, kálium-szorbát.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Asonor orrspray (30ml)
Asonor orrspray (30ml)
7 599 Ft -21%
  
5 989 Ft