EP Szuper ár! Artelac Triple Action szemcsepp (10ml)

Artelac Triple Action szemcsepp (10ml)

3 989 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 4 586 Ft
Megtakarítás: 597 Ft

Az Artelac Triple Action szemcsepp (orvostechnikai eszköz) hármas hatású nedvesítőrendszerének köszönhetően elősegíti a szemet védő könnyfilm normális mennyiségét.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 989 Ft / db.
2 darab 3 909 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 790 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 744805 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 398.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 390.9 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 379 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3140.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3077.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2984.2 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Artelac Triple Action szemcsepp (orvostechnikai eszköz) hármas hatású nedvesítőrendszerének köszönhetően elősegíti a szemet védő könnyfilm normális mennyiségét.

Kinek?

Ha már használt száraz szem kezelésére szemcseppet, de a panaszok intenzitása nem csökkent, érdemes komplexebb összetételű készítményre váltani, mint az Artelac® TripleAction szemcsepp. Az Artelac® TripleActiont úgy fejlesztették, hogy a szem felszínén maradva erőteljes nedvesítést biztosít a tünetek azonnali és tartós enyhítése érdekében.

Miért?

A szemszárazság tünetei gyakran igen kellemetlenek. Akár idegentest-érzést, szemviszketést és égető fájdalmat is okozhatnak. A környezeti hatásokat nem mindig lehet kiküszöbölni, a problémára azonban van megoldás! Az Artelac® TripleAction egy olyan hármas hatású nedvesítőrendszer, ami naponta többször is használható.

Termékelőnyök:

Az Artelac® TripleAction szemcseppet a természetes könnyfilm összetétele inspirálta:

  • Hialuronsav- és glicerintartalma pótolja és növeli a könnyfilm nedvességtartalmát.
  • Karbomer összetevője a szemfelszín hámsejtjeihez köti a nedvességet.
  • Lipidtartalma a külső lipidréteg helyreállításával védi a visszaépített könnyfilmet és csökkenti a párolgást.

A párolgás csökkentése, a folyadéktartalom helyreállítása és a nedvességtartalom megkötése. Ez az a hármas hatás, aminek köszönhetően a szemet védő könnyfilm normális mennyiségű lesz. Az Artelac® TripleAction az innovatív adagolófejnek köszönhetően kényelmesen és egyszerűen használható. Alkalmazhatja mindennap és az Ön által kívánt gyakorisággal.
Az Artelac® TripleAction szemcsepp lipid tartalma miatt kontaktlencsével együtt nem használható. Kontaktlencse-viselés esetén ajánljuk az Artelac® Splash vagy Artelac® Rebalance szemcseppet.

Evaporatív száraz szem

Ez a fokozott könnypárolgással járó szembetegség neve. A könnyfilm külső lipid rétege csökkenti a párolgást a szem felszínéről. A folyamatos lipidréteg hiánya a párolgást 10-20-szorosra növeli, ennek következménye a könnyfilm elvékonyodása, instabillá válása, a növekvő könnyozmolaritás, végső soron a száraz szem tüneteinek kialakulása. Megtévesztő ilyenkor a száraz szem elnevezés: hideg, szeles időben könnyező szem az evaporatív szemszárazság tünete lehet.

Meibom-mirigy diszfunkciója

A szemhéj belső felszínére nyíló, olajos váladékot kibocsátó csövek beszűkülése esetén a könnyfilm lipid összetétele megváltozik, ami a párolgás növekedéséhez vezet. A problémán sok esetben a gyakori pislogás sem segít.

Könnyező, égő szem

A fokozott panaszokat környezeti hatások vagy komoly betegségek is okozhatják. Ha a tünetek súlyosbodnak, érdemes szakorvoshoz fordulni!

Tartsunk monitorszünetet!

Óránként 10 percre álljunk fel a számítógép elől, és tartsunk szünetet! Ilyenkor kis mozgás, rövid séta a friss levegőn a teljesítményünknek is jót tesz.

Figyeljünk a tekintési irányra!

Ha egy mód van rá, a monitort helyezzük a szem síkja alá, ezért a felső szemhéj nagyobb felületét védi a szemünknek.

Vegyünk fel védőszemüveget!

A mai monitorok már kiváló védelmet nyújtanak az elektrosztatikus sugárzás ellen, a védőszemüveg ennek ellenére sokat segít a könnyfilm párolgásának megakadályozásában.

Figyeljünk a klímaberendezésre!

A klímaberendezés által keltett légáramlat szárítja a szemet, ezért próbáljuk ezt minimalizálni a munkaállomás helyének megválasztásával, illetve a klímalamellák megfelelő beállításával.

Használata:

1. Minden használat előtt vegye le az átlátszó fehér védőkupakot a tartály hegyéről, egy csavaró mozdulattal.
2. Figyelem! Első használat előtt és ha a tartály már egy ideje nem volt használva: Tartsa a tartályt a hegyével lefelé és addig nyomja a pumpát, amíg egy csepp kicseppen.
3. Tartsa a tartályt az alábbiak szerint: Helyezze a hüvelykujját az ergonómikus hüvelykujj-tartóra, és ujjaival rögzítse az alsó részt. Két ujját a tartály aljára kell helyezni.
4. Irányítsa a tartályt hegyével lefelé. Hajtsa hátra a fejét. Óvatosan húzza le az alsó szemhéját a szabad kezének egyik ujjával, tartsa a tartályt függőleges helyzetben a szeme felett. Nyomja meg óvatosan a pumpát és cseppentsen egy cseppet a szemébe. Utána csukja be a szemét majd pislogjon, hogy optimálisan eloszlathassa a szeme felszínén lévő cseppet. A használat után azonnal le kell rázni az esetleges maradék cseppeket és vissza kell tenni az átlátszó fehér védőkupakot a tartály hegyére. A tartály tervezésének köszönhetően csak kis maradék oldat marad a tartályban. A megadott töltőtérfogat a tartályból teljesen eltávolítható.

Kiszerelés: 10 ml

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Bausch & Lomb Rochester New York

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Artelac Triple Action szemcsepp (10ml)
Artelac Triple Action szemcsepp (10ml)
3 989 Ft