EP Szuper ár! Artelac Splash szemcsepp (10ml)

Artelac Splash szemcsepp (10ml)

3 209 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 3 690 Ft
Megtakarítás: 481 Ft

Az Artelac Splash szemcsepp (orvostechnikai eszköz) frissíti és nyugtatja a fáradt, irritált szemet, valamint bármilyen típusú kontaktlencsével is alkalmazható.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 209 Ft / db.
2 darab 3 145 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 049 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 557012 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 320.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 314.5 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 304.9 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2526.8 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2476.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2400.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Artelac Splash szemcsepp (orvostechnikai eszköz) frissíti és nyugtatja a fáradt, irritált szemet, bármilyen típusú kontaktlencsével is alkalmazható.

Kinek?

A számítógép előtt, miközben feszülten figyeljük a monitort, ritkábban pislogunk, ami a szem kiszáradásához vezethet. De nemcsak az életmódunk okozhat száraz szem érzést, hanem különböző környezeti hatások is. A száraz szobalevegő, a helytelenül használt klímaberendezés, a szeles, huzatos munkakörnyezet, az allergiát okozó pollenek, illetve a kontaktlencse viselése szintén kellemetlen tüneteket idézhet elő.

Miért?

Az alkalomszerűen jelentkező szemszárazság gyakran valamilyen környezeti behatással összefüggésben érzékelhető. Ilyenkor a szem egészségének megőrzése és a további problémák elkerülése érdekében érdemes azonnal megszüntetni a panaszokat. A praktikusan alkalmazható Artelac® Splash ideális választás a környezeti tényezők által okozott szemszárazság enyhítésére és a szem hidratálására.

Termékelőnyök:

0,24%-os hialuronsav-tartalmával azonnal érezhető javulást idéz elő, és természetes módon hidratálja a szemet. Nyugtatja, frissíti a fáradt, irritált szemet, bármilyen típusú kontaktlencsével is alkalmazható. Tartósítószer-mentes, felbontás után 6 hónapig eltartható. Innovatív adagolórendszerének köszönhető, hogy rendkívül praktikus. Bárhol bármikor egyszerűen használható, a természetes hidratálás és a szemfelszín védelme így rögtön a probléma jelentkezésekor megoldható.

Esetenként jelentkező szemszárazság

A szem felületének kiszáradását a környezeti behatások mellett az életmód is befolyásolja, ami megnehezíti a könny természetes pótlását.

Kontaktlencse-viselésből származó szemfelszíni betegségek

Allergiás panaszok

Az allergének hirtelen megjelenése környezetünkben szintén okozhat száraz szem panaszokat.

Lelki tényezők

Bizonyos érzelmi zavarok, például a sírásra való képtelenség is vezethet szemszárazsághoz.

Óvatosan a szennyezett levegővel!

A légszennyezés nehezen kiküszöbölhető környezeti hatás, de bizonyos mértékig védekezhetünk ellene, például a dohányfüstös helyek kerülésével.

Figyeljünk a klímaberendezésre!

A klímaberendezés által keltett légáramlat szárítja a szemet, ezért próbáljuk ezt minimalizálni a munkaállomás helyének megválasztásával, illetve a klímalamellák megfelelő beállításával.

Ellenőrizzük a levegő páratartalmát!

A levegő 40-60% közötti páratartalma az ideális. A radiátorokra helyezett párologtatók, nyáron pedig a párásítókészülékek segítenek a száraz levegő felfrissítésében.

Az allergiás tüneteket okozó magas pollenkoncentrációval járó időszakban a legfontosabb az allergénmennyiség csökkentése a szemben. A természetes összetevőket tartalmazó, sűrűn cseppenthető szemcsepp rendszeres használatával egyszerűen kimoshatjuk az allergéneket a szemből. A könnyfilm stabilizálásával segít meggátolni az allergének szemfelszínre jutását.

Használata:

1. Minden használat előtt vegye le az átlátszó fehér védőkupakot a tartály hegyéről, egy csavaró mozdulattal.
2. Figyelem! Első használat előtt és ha a tartály már egy ideje nem volt használva: Tartsa a tartályt a hegyével lefelé és addig nyomja a pumpát, amíg egy csepp kicseppen.
3. Tartsa a tartályt az alábbiak szerint: Helyezze a hüvelykujját az ergonómikus hüvelykujj-tartóra, és ujjaival rögzítse az alsó részt. Két ujját a tartály aljára kell helyezni.
4. Irányítsa a tartályt hegyével lefelé. Hajtsa hátra a fejét. Óvatosan húzza le az alsó szemhéját a szabad kezének egyik ujjával, tartsa a tartályt függőleges helyzetben a szeme felett. Nyomja meg óvatosan a pumpát és cseppentsen egy cseppet a szemébe. Utána csukja be a szemét majd pislogjon, hogy optimálisan eloszlathassa a szeme felszínén lévő cseppet. A használat után azonnal le kell rázni az esetleges maradék cseppeket és vissza kell tenni az átlátszó fehér védőkupakot a tartály hegyére. A tartály tervezésének köszönhetően csak kis maradék oldat marad a tartályban. A megadott töltőtérfogat a tartályból teljesen eltávolítható.

Kiszerelés: 10 ml

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Bausch & Lomb Rochester New York

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Artelac Splash szemcsepp (10ml)
Artelac Splash szemcsepp (10ml)
3 209 Ft