EP Szuper ár! Artelac Rebalance szemcsepp (10ml)

Artelac Rebalance szemcsepp (10ml)

3 849 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 4 429 Ft
Megtakarítás: 580 Ft

Az Artelac Rebalance szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a krónikus könnyhiány által okozott tartós szemszárazság tüneteinek enyhítésére és a szem megnyugtatására szolgál.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 849 Ft / db.
2 darab 3 772 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 657 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 850887 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 384.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 377.2 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 365.7 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3030.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2970.1 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2879.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Artelac Rebalance szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a krónikus könnyhiány által okozott tartós szemszárazság tüneteinek enyhítésére és a szem megnyugtatására szolgál.

Kinek?

Idősebb korban csökken a könnytermelődés, amit a szemhéjak megereszkedése kompenzál, hogy a szemnyílás szűkülésével kevesebb könny párologjon el. A menopauzával járó hormonális változások, egyes betegségek (pl. a cukorbetegség), bizonyos gyógyszerek (pl. nyugtatók, fogamzásgátlók) szedése szintén szemszárazságot okozhat.

Miért?

Tartós szemszárazság esetén az idegentest-érzés, a fényérzékenység, a szemhéjak elnehezülése és a szem kivörösödése rendkívül kellemetlen problémát jelent. A kiváltó okokat nem mindig lehet megváltoztatni, a panaszok enyhítésére azonban van megoldás! Az Artelac® Rebalance leginkább a krónikus könnyhiány által okozott tartós szemszárazság tüneteinek enyhítésére és a szem megnyugtatására használható.

Termékelőnyök:

  • Az Artelac® Rebalance-nak a szemben és a könnyben megtalálható kulcsfontosságú összetevői vannak. Ezek közé tartozik a nátrium-hialuronát, amely vizet, tápanyagokat és tisztított ionokat (pl. kálium, magnézium, nátrium és kalcium) köt a szem felszínéhez a nedvesítés és a tünetek enyhítése érdekében. Az Artelac® Rebalance ezeken kívül egy hozzáadott nedvesítő adalékot is tartalmaz, mely megnyújtja a hidratálás időtartamát.
  • Az Artelac® Rebalance segít megállítani a száraz szem tüneteihez vezető eseménysort, nedvesíti a szemet és megvédi a felszínét. Kímélő tartósítószert (Oxyd®) tartalmaz, ami a szem felszínére jutva a könny természetes összetevőire (oxigénre, vízre és sóra) bomlik. Az Artelac® Rebalance könnyen használható, jól tolerálható, akár kontaktlencsével is alkalmazható.

Krónikus könnyhiány

Ennek számos oka lehet, például a könnymirigy gyulladása, illetve működési zavara, valamint szemhéjproblémák és érzékelési zavarok is.

Hormonális változások

A nőknél változókorban csökken az androgén szintje, ami növeli az életkorból adódó szemszárazság kialakulásának kockázatát.

Reumatológiai megbetegedések

Például sokízületi gyulladás, köszvény.

Más egészségügyi problémák

Cukorbetegség, allergiás eredetű betegségek, ekcéma, bőrfarkas, fertőző betegségek.

Szemműtétek

A műtétek utáni rehabilitáció megkönnyítéséhez a száraz szem tünetek hosszan tartó enyhítésére is szükség lehet.

Olvassuk el a betegtájékoztatókat!

Ha valamilyen gyógyszert kezdünk szedni, érdemes áttanulmányozni a betegtájékoztatót abból a szempontból is, hogy az adott hatóanyag okozhat-e szemszárazságot!

Táplálkozzunk egészségesen!

Az általános szabály megtartása mellett érdemes kiemelnünk az omega-3 zsírsavak szerepét az egészséges könnyfilm megtartásában. Ez elsősorban a tengeri halakban, lenmagban, dióban és vörös áfonyában található meg.

Regeneráljuk szemünket!

Hideg vízzel, jéggel felfrissíthetjük szemünket. A szemtorna javítja szemünk vérkeringését. A szemhéjak finom masszírozása szintén hozzájárul a szem pihentetéséhez és a könnymirigyek megfelelő működéséhez.

Használat:

1. A termék használata előtt, kérjük, mosson kezet. Távolítsa el a védőkupakot a tartály tetejéről minden használat előtt. Vigyázzon, hogy a tartály hegye ne érjen az ujjaihoz.
2. Hajtsa hátra enyhén a fejét, és szabad keze ujjaival húzza le az alsó szemhéját, tartsa a tartályt függőlegesen a szeme felett úgy, hogy a cseppentő lefelé mutasson. Ezt követően óvatosan nyomja össze a tartályt, hogy egy csepp kicseppenjen. Vigyázzon, hogy a tartály hegye ne érjen a szeméhez vagy az ujjaihoz, hogy az oldat esetleges fertőződését megelőzze.
3. Minden alkalommal tegye vissza a kupakot a tartályra.

Kiszerelés: 10 ml

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Bausch & Lomb Rochester New York

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Artelac Rebalance szemcsepp (10ml)
Artelac Rebalance szemcsepp (10ml)
3 849 Ft