EP Szuper ár! Artelac Rebalance szemcsepp (10ml)

Artelac Rebalance szemcsepp (10ml)

2 919 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 3 365 Ft

Az Artelac Rebalance szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a szemben és a könnyben megtalálható kulcsfontosságú összetevőkből áll. Leginkább a krónikus könnyhiány által okozott tartós szemszárazság tüneteinek enyhítésére és a szem megnyugtatására használható.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 919 Ft / db.
2 darab 2 861 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 773 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 850887 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 291.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 286.1 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 277.3 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2298.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2252.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2183.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Artelac Rebalance szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a szemben és a könnyben megtalálható kulcsfontosságú összetevőkből áll. Ezek közé tartozik a nátrium-hialuronát, amely vizet, tápanyagokat és tisztított ionokat (pl. kálium, magnézium, nátrium és kalcium) köt a szem felszínéhez a maximális nedvesítés és a tünetek enyhítése érdekében.

Összetevők:

Az Artelac Rebalance 0,15% hialuronsavat (nátrium-hialuronát), 0,5% polietilén-glikol 8000-et (PEG 8000), kálium-kloridot, kálcium-kloridot, magnézium-kloridot, nátrium-kloridot, B12 vitamint, steril vizet, bórsavat és Oxyd®-ot (a szem felszínére kerülve vízre, oxigénre és sóra bomló, kíméletes hatású tartósítószert) tartalmaz. Az Artelac Rebalance 10 ml-es szemcseppentős tartályban kerül forgalomba.

Az Artelac Rebalance alkalmazása

Az Artelac Rebalance leginkább a krónikus könnyhiány által okozott tartós szemszárazság tüneteinek enyhítésére és a szem megnyugtatására használható. A krónikus könnyhiánynak számos oka lehet, pl. könnymirigy-gyulladás és működési zavar, a szemhéjak működési zavara, érzékelési zavarok és/vagy nem megfelelő minőségű könny képződése.

Ha ezek közül egy vagy több tényező veszélyezteti a könnytermelést, a könnyfilm egyensúlya megbomlik és ennek következtében számos kellemetlen panasz és tünet jelentkezhet: szemfelszíni gyulladás, pirosság, égő érzés a szemben, szárazság, fényérzékenység, fáradtság érzés, homokszem érzés és fájdalom, amelyek kezelés nélkül további gyulladáshoz és szaruhártya-károsodáshoz vezethetnek. Bizonyos gyógyszerek (mint fogamzásgátlók, antihisztaminok, béta-blokkolók, görcsoldók, vízhajtók), bizonyos betegségek és bizonyos szemcseppekben lévő tartósítószerek (mint a benzalkónium-klorid, tiomerzál) szintén fontos szerepet játszhatnak a szemszárazság és a szaruhártya-károsodás kialakulásában.

A könnytermelési zavar komplex jellege miatt csak korlátozott kezelési lehetőségek vannak; azonban az Artelac Rebalance sokrétű összetevőit úgy állították össze, hogy tartósan enyhítse a szemszárazság tüneteit. Pótolja a természetes könnyfilmet és annak alapvető összetevőit, ezáltal biztosítja megfelelő működését. Az Artelac Rebalance segít megállítani a száraz szem tüneteihez vezető eseménysort, nedvesíti a szemet és megvédi a felszínét.

Az Artelac Rebalance biztonságos és helyes használata

  • A szemszárazsággal járó állapotok kezelése a tünetek súlyossága és intenzitása szerint egyéni adagolást igényel.
  • Naponta 3-5 alkalommal – szükség esetén gyakrabban – cseppentsen egy csepp Artelac Rebalance–t a szemébe.
  • Az Artelac Rebalance minden kontaktlencse típussal kompatibilis és alkalmazható kontaktlencse viselése során is.
  • Az orvostechnikai eszköz a felbontás után 2 hónapig használható. Aszeptikus technika alkalmazásával sterilezve.
  • Ne használja, ha a csomagolás sérült! Direkt napfénytől védve tárolandó!

Óvintézkedések

  • Ne alkalmazza a készítményt, ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjére.
  • Ritkán a készítmény túlérzékenységi reakciót, például helyi allergiás reakciókat okozhat. Ilyen esetekben a kezelést abba kell hagyni.
  • Kérjük, ne használja, ha a tartály sérült.
  • Ne használja az Artelac Rebalance-t a lejárati dátum után. Írja fel a felbontás dátumát a dobozon lévő helyre.
  • Várjon legalább 15 percet két becseppentés között, ha másik szemcseppet is használ.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Bausch & Lomb Rochester New York

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Artelac Rebalance szemcsepp (10ml)
Artelac Rebalance szemcsepp (10ml)
2 919 Ft