EP Szuper ár! Artelac Nighttime Gel nedvesítő szemgél (10g)

Artelac Nighttime Gel nedvesítő szemgél (10g)

2 489 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 2 866 Ft
Megtakarítás: 377 Ft

Az Artelac Nighttime Gel nedvesítő szemgél (orvostechnikai eszköz) nyugtat, regenerál, magába zárja a nedvességet, így éri el a kellemetlen tünetek hosszú távú enyhülését. Tartós szemszárazság esetén a szem mélyhidratálása érdekében egész éjszaka kifejti hatását.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 489 Ft / db.
2 darab 2 439 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 365 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 169552 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 248.9 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 243.9 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 236.5 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1959.8 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1920.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1862.2 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Artelac Nighttime Gel nedvesítő szemgél (orvostechnikai eszköz) nyugtat, regenerál, magába zárja a nedvességet, így éri el a kellemetlen tünetek hosszú távú enyhülését. Tartós szemszárazság esetén a szem mélyhidratálása érdekében egész éjszaka kifejti hatását.

Kinek?

A stresszes munkakörnyezet, az egész napi rohanás gyakran nem teszi lehetővé a szemet védő könnyfilm megfelelő regenerálódását. Tartós szemszárazság alakulhat ki, amelynek a tünetei naponta jelentkeznek. Előfordulhat az is, hogy Ön már használ valamilyen szemcseppet, esetleg műkönnyet, amelyik azonban estére elveszti hatását, emiatt különösen fáradtnak érzi munka után a szemét, ami esetleg ég és könnyezik. Úgy érzi, mintha homok vagy idegen test ment volna bele, mégsem segít a gyakori pislogás. Ügyeljen arra, hogy ne dörzsölje szemét, hiszen az rendkívül káros lehet! Az Artelac® NighttimeGel ideális megoldás mindenki számára, aki a tartós szemszárazság tüneteitől szenved. Fokozott védelmet biztosít. Míg Ön alszik, az Artelac® NighttimeGel kifejti hatását, helyreállítva a szemet védő könnyfilm összetételét.

Miért?

Szemünk terhelése gyakran külső tényezőktől függ, melyekre nem tudunk hatni, és már csak a problémát érzékeljük, ami nem múlik el magától. A szemszárazság rendkívül kellemetlen tünetei általában este jelentkeznek, amikor a szem már kifáradt. A panaszokra mindenképpen érdemes figyelni, hiszen a nem vagy nem megfelelően kezelt szemszárazság szövődményekhez és látásromláshoz is vezethet. Cseppentsen szemébe egyetlen cseppet az Artelac® NighttimeGel-ből 15 perccel lefekvés előtt, ezzel hosszú távú enyhülést érhet el. A termék a szemszárazság kezelésére rendelt más készítménnyel együtt is használható.

Termékelőnyök:

Nedvesítő szemgél, ami karbomer- és lipidtartalmával a könnyfilm mindhárom rétegét támogatja. Az Artelac® NighttimeGel tartós szemszárazság esetén a szem mélyhidratálása érdekében egész éjszaka kifejti hatását. Nyugtat, regenerál, magába zárja a nedvességet, így éri el a kellemetlen tünetek hosszú távú enyhülését. A védelem fokozása érdekében más szemcseppekkel (pl. Artelac® Splash, illetve Artelac® Rebalance) együtt is használható.

Gyakrabban pihentesse szemét!

Tartós szemszárazság esetén napközben is törekedjen arra, hogy 5-10 percre pihentesse szemét, amíg a szem megnyugszik, és a könnyfilm összetétele helyreáll.

Alkalmazzon más Artelac® szemcseppet is!

Súlyosabb esetekben – a betegség jellegétől függően – napközben is érdemes valamelyik Artelac® készítményt használnia.

Forduljon szemész szakorvoshoz!

Ha a szemszárazság nehezen múlik, keresse fel háziorvosát, vagy forduljon szemész szakorvoshoz, hogy segítségével megelőzze a szaruhártya károsodását.

Használata:

1. Minden használat előtt vegye le a védőkupakot a tubus hegyéről.
2. Hajtsa hátra a fejét. Óvatosan húzza le az alsó szemhéját a szabad kezének egyik ujjával, tartsa a tubust függőleges helyzetben a szeme felett. Irányítsa a tubust hegyével lefelé. Nyomja meg óvatosan a tubust és cseppentsen egy csepp szemgélt a szemébe.
3. Minden használat után helyezze vissza a kupakot a tubusra! Utána csukja be a szemét, majd lassan mozgassa odavissza, aztán pislogjon, hogy optimálisan eloszlathassa a szemgélt a szeme felszínén.

Kiszerelés: 10 g

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Artelac Nighttime Gel nedvesítő szemgél (10g)
Artelac Nighttime Gel nedvesítő szemgél (10g)
2 489 Ft