EP Szuper ár! Artelac Nature tartósítószer-mentes szemcsepp (10ml)

Artelac Nature tartósítószer-mentes szemcsepp (10ml)

3 239 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 3 723 Ft

Az Artelac Nature tartósítószer-mentes szemcsepp (orvostechnikai eszköz) hosszan tartó hidratálás és megkönnyebbülés nyújt az irritált szemeknek.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 239 Ft / db.
2 darab 3 174 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 077 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 644198 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 323.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 317.4 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 307.7 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2550.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2499.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2422.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Artelac Nature tartósítószer-mentes szemcsepp (orvostechnikai eszköz) hosszan tartó hidratálás és megkönnyebbülés nyújt az irritált szemeknek.

Kinek?

Életmódunk miatt szemünket fokozott terhelés éri, ami gyakran vezet irritációhoz, és szemszárazsághoz. A váratlanul megjelenő tünetek rendkívül zavaróak lehetnek. Viszkető érzés, fényérzékenység, indokolatlan könnyezés, esetenként homályos látás, sőt szemfájdalmak is jelentkezhetnek. Érdemes már az első tünetek jelentkezésekor alkalmazni az Artelac® Nature szemcseppet, hiszen ezzel megelőzhetjük a súlyosabb problémák kialakulását.

Miért?

Szemünk egészségét hosszú távon is megőrizhetjük! Fontos szem előtt tartanunk, hogy már az első tünetek jelentkezésekor érdemes kezelni a szemszárazságot. Irritáció esetén első megoldásként az Artelac® Nature ajánlott, amely kíméletes módon regenerál és hidratál. Akár naponta többször is használható, az Artelac® Nature azonnal megnyugtatja szemünket. Gyors megoldást jelent, hogy zökkenőmentesen végezhessük munkánkat, és önfeledten élvezhessük a szórakozás perceit.

Termékelőnyök:

Már az első használat után megnyugtatja a szemet. Euphrasia-kivonatot tartalmaz, amit szemvidítófűnek is hívnak. Ez a különleges gyógynövény iridoid-glikozidokat (eufrozidot, aukubint, katalpolt) tartalmaz, amelyek gyulladásgátló hatásúak. A szemvidítófű szembántalmak és szemfáradtság esetén is ajánlott! Az Artelac® Nature ezen felül hialuronsavat is tartalmaz, ami a könnyfilmben is megtalálható, így természetes módon hidratálja a szemet. Szabadalmaztatott pumpamechanizmusának köszönhetően nincs szükség tartósítószerre. Akár minden nap, naponta többször is használhatjuk.

Irritált szemek
Túlterhelés miatt fellépő szemszárazság, amikor felborul a könnyfilm természetes pótlása.

Szemfáradtság
A szem esetenkénti, illetve rendszeres, például munkából adódó megerőltetése miatt a szemnek hosszabb regenerációra van szüksége.

Szemkötőhártya-gyulladás
Tünetei a szem kivörösödése, az idegentest érzés és a viszketés, valamint a gyakori könnyezés. Ilyenkor azonnali kezelés ajánlott!

Pihentesse a szem izmait!

Fokozott és hosszan tartó megterhelés esetén különösen fontos a szemizmok regenerálása. Monitorhasználat esetén 20-30 percenként 1 percre hunyja be szemét és lazítsa el szemhéjait!

Ügyeljen a higiéniára!

Gyakran mosson kezet, ne nyúljon a szemébe, ne dörzsölje azt! Cseréljen gyakran törölközőt, ágyneműt, párnahuzatot! Figyelmesen válassza meg kozmetikumait!

Használjon védőszemüveget!

Válasszon mindig a munka jellegének megfelelő védőszemüveget, amely meggátolja az irritáló anyagok, például a szálló por, az állati szőr vagy a vegyszerek szembe jutását!

Használata:

1. Minden használat előtt vegye le az átlátszó fehér védőkupakot a tartály hegyéről, egy csavaró mozdulattal.
2. Figyelem! Első használat előtt és ha a tartály már egy ideje nem volt használva: Tartsa a tartályt a hegyével lefelé és addig nyomja a pumpát, amíg egy csepp kicseppen.
3. Tartsa a tartályt az alábbiak szerint: Helyezze a hüvelykujját az ergonómikus hüvelykujj-tartóra, és ujjaival rögzítse az alsó részt. Két ujját a tartály aljára kell helyezni.
4. Irányítsa a tartályt hegyével lefelé. Hajtsa hátra a fejét. Óvatosan húzza le az alsó szemhéját a szabad kezének egyik ujjával, tartsa a tartályt függőleges helyzetben a szeme felett. Nyomja meg óvatosan a pumpát és cseppentsen egy cseppet a szemébe.

Kiszerelés: 10 ml

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Bausch & Lomb Rochester New York

Vonalkód (EAN): 4030571007517

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Artelac Nature tartósítószer-mentes szemcsepp (10ml)
Artelac Nature tartósítószer-mentes szemcsepp (10ml)
3 239 Ft