EP Szuper ár! Artelac CL szemcsepp (10ml)

Artelac CL szemcsepp (10ml)

2 349 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 2 709 Ft
Megtakarítás: 360 Ft

Az Artelac CL szemcsepp (orvostechnikai eszköz) felfrissíti és megnyugtatja a szemet. Elősegíti a szemfelszín nedvesedését szemszárazság-érzés vagy a szem fáradtsága és a szemben jelentkező égő érzés esetén.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 349 Ft / db.
2 darab 2 302 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 232 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 624386 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 234.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 230.2 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 223.2 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1849.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1812.6 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1757.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Artelac CL szemcsepp (orvostechnikai eszköz) felfrissíti és megnyugtatja a szemet. Elősegíti a szemfelszín nedvesedését szemszárazság-érzés vagy a szem fáradtsága és a szemben jelentkező égő érzés esetén.

Kinek?

Túlzott tévénézéssel, fokozott monitorhasználattal könnyen megerőltethetjük szemünket, ami szemszárazsághoz vezethet. Hasonló problémák jelentkezhetnek kemény kontaktlencsék viselésekor is. Ez kellemetlen tünetekkel jár, égető, viszkető érzést okoz. Ilyenkor reflexszerűen megdörzsölnénk a szemünket, ez azonban nem a legjobb megoldás. Sokkal kíméletesebb a szemfelszín nedvesítése, a szemszárazság-érzés megszüntetése.

Miért?

Érdemes rövid időn belül helyreállítani a szem felszínét borító könnyfilm ideális méretű rétegét. Ezzel nemcsak a kellemetlen tüneteket szüntetjük meg, hanem a szem egészségét is óvjuk, és elkerülhetjük a szaruhártya károsodását.

Termékelőnyök:

Az Artelac® CL felfrissíti és megnyugtatja a szemet. Elősegíti a szemfelszín nedvesedését szemszárazság-érzés vagy a szem fáradtsága vagy a szemben jelentkező égő érzés esetén. Egyszerűen és könnyen használható, a szem felületére merőlegesen tartott tubus megnyomásával adagolható az alkalmazási előírásoknak megfelelően. Az Artelac® CL kemény kontaktlencsék viselése közben is alkalmazható, így nem kell kivennünk a kontaktlencsét és pihentetni a szemünket. Lágy kontaktlencsével ne használjuk együtt, ilyen esetben ajánljuk az Artelac® Splash vagy Artelac® Rebalance szemcseppet! Az Artelac® CL tartósítószert tartalmaz, ezért huzamosabb használat esetén érdemes váltani az Artelac® Rebalance, Artelac® Splash vagy Artelac® TripleAction szemcseppre.

Esetenként jelentkező szemszárazság:

elsősorban a környezeti hatások következtében lép fel, és enyhébb tünetekkel jár.

Óvatosan a kozmetikumokkal!

Válasszunk olyan kozmetikumokat, amelyek figyelembe veszik a szem érzékenységét! Lefekvés előtt távolítsuk el a sminket, ez ugyanis elzárhatja a könnymirigyek kivezető csatornáit.

A szemnedvesség belülről is fakad!

Gondoskodjunk a folyadék pótlásáról, igyunk elegendő mennyiségű vizet, ez nemcsak jó közérzetünk és egészségünk záloga, de a könnytermeléshez is hozzájárul.

Ne felejtsük el a kontaktlencsét sem!

Tartsuk be a kemény kontaktlencsékre vonatkozó higiéniás előírásokat, így a szem felületére tapadó lencsék nehéz eltávolítása is megelőzhető.

Használata:

1. Ügyeljen arra, az üveget becseppentéskor függőleges helyzetben tartsa!
2. Gondoskodjék arról, hogy a cseppentőhegy ne érjen hozzá a kontaktlencséhez, a szeméhez vagy az ujjaihoz, illetve bármilyen más felülethez – ezáltal megelőzhető az oldat bármiféle esetleges szennyeződése. Tartsa az üveget a szeme felett – a cseppentőhegy lefelé nézzen! Juttasson egy csepp Artelac® CL oldatot a szemébe naponta 3-5 alkalommal, ill. szükség esetén gyakrabban!

Kiszerelés: 10 ml

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Dr.Mann Pharma

Vonalkód (EAN):  4030571001577

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Artelac CL szemcsepp (10ml)
Artelac CL szemcsepp (10ml)
2 349 Ft