Aromax Astro Rák csillagjegy illóolaj keverék (10ml)

Aromax Astro Rák csillagjegy illóolaj keverék (10ml)

3 219 Ft

Az Aromax Astro Rák csillagjegy illóolaj keverék támogathatja az érzelmi egyensúlyt, nyugtató és lazító hatása lévén könnyebben lehetsz úrrá a félelmeiden, a kellemetlen érzelmeken és a szorongáson.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 219 Ft / db.
2 darab 3 155 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 058 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 538791 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 321.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 315.5 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 305.8 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2534.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2484.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2407.9 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Aromax Astro Rák csillagjegy illóolaj keverék támogathatja az érzelmi egyensúlyt, nyugtató és lazító hatása lévén könnyebben lehetsz úrrá a félelmeiden, a kellemetlen érzelmeken és a szorongáson.

Az intuitív, gondoskodó és érzékeny Rák csillagjegy szülötteinek olyan egzotikus illóolaj keveréket alkottunk meg, amelyben a bergamott segíthet átvészelni a szorongással járó pillanatokat.

A Rák csillagjegyhez köthetőek az érzelmek, az igazán mély és intim kapcsolatok, a családunk és otthonunk területe. Ebből adódik, hogy a Rák Nappal, Holddal vagy Aszcendenssel rendelkező emberek igazán mély érzésekkel rendelkeznek, érzékenyek, és nagyon fontos szerepet töltenek be az életében azok a kapcsolatok, ahol gondoskodhatnak a másikról. A Rák állatövi jegyhez az édesanyát megjelenítő archetípus köthető, a jegyet uraló bolygó pedig a Hold, ami folyamatos változásban van. Maga a nő, az édesanya is ilyen: ingatag, folyamatosan változik, átalakul. Mivel a jegy a víz elemhez tartozik, így fontos számára a folyamatos áramlás és a folytonosság, ám ez magával hozhatja a hangulatának és érzelmi világának ingadozását is, az ezzel együtt járó magasságokkal és mélységekkel együtt.

A folyamatos igénye a gondoskodásra, a hova tartozás érzésére, a biztonságra azonban olyan helyzetekbe és kapcsolatokba sodorhatja a Rák csillagjegyű embereket, amik számára mérgezőek lehetnek, így megjelenhet benne a szorongás. A jegy szülöttei általában nagyon kifinomult intuícióval rendelkeznek, ami szintén a szélsőségek irányába terelheti az érzelmi világukat, ugyanis ezek a megérzések sokszor nem tényszerűségeken alapulnak és ellentmondásba kerülhetnek a Rák biztonságra és kiszámíthatóságra való törekvésével.

Az Aromax Rák illóolaj keveréke abban lehet segítségedre, hogy lecsitítsd az érzelmeidben megjelenő szélsőségességeket. Támogathatja az érzelmi egyensúlyt, nyugtató és lazító hatása lévén könnyebben lehetsz úrrá a félelmeiden, a kellemetlen érzelmeken és a szorongáson. Antidepresszáns hatással bírhat, megnyugtathatja az idegrendszert, segíthet a stressz oldásában és a pihentető alvásban is. A mély érzelmek sokszor a saját poklunkba húznak be, ahol teret kaphat az önbizalom-, és az önszeretet hiánya is. Ez az illóolaj keverék segíthet ismét megtalálni a vidámságot, valamint támogathat abban is, hogy újra rálelj az önbizalmadra és az elfogadásra, legyen szó akár önmagadról, akár a környezetedben lévő emberekről, helyzetekről. Hangulatjavító összetétele miatt lehetőséget teremthet arra, hogy az érzelmekbe egyensúlyt hozzon.

Kiszerelés: 10 ml

Gyártó: Aromax Rt.

Vonalkód (EAN): 5997733372410

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Aromax Astro Rák csillagjegy illóolaj keverék (10ml)
Aromax Astro Rák csillagjegy illóolaj keverék (10ml)
3 219 Ft