Aromax Astro Kos csillagjegy illóolaj keverék (10ml)

Aromax Astro Kos csillagjegy illóolaj keverék (10ml)

3 219 Ft

Az Aromax Astro Kos csillagjegy illóolaj keverék abban segít, hogy a rengeteg energiát, lendületet pozitívan, a saját szolgálatodba állítva használhasd, így elkerülve a hangulatingadozásokat, robbanásokat.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 219 Ft / db.
2 darab 3 155 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 058 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 794128 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 321.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 315.5 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 305.8 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2534.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2484.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2407.9 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Aromax Astro Kos csillagjegy illóolaj keverék abban segít, hogy a rengeteg energiát, lendületet pozitívan, a saját szolgálatodba állítva használhasd, így elkerülve a hangulatingadozásokat, robbanásokat.

Az őszinte és szenvedélyes Kos számára olyan ünnepi hangulatot teremtő illóolaj keveréket állítottuk össze, amelyben az édesnarancs esszenciája segíthet átvészelni a zord téli napokat.

A Kos maga a kezdet. Az elindulás és az elindítás. Az energiák korlátlan kiárasztása a világba. A Kos hava indítja a csillagászati évet, ilyenkor kezdenek rügyezni a fák, éledezik a természet, így a jegyhez társítható egy nagyon aktív, életteli, kezdeti energia. Az elindulás azonban sokszor megpróbáltatással jár, így szükség van az ambiciózus attitűdre. A rügyeknek is át kell törnie a földön, hogy virágzásnak indulhassanak és megmutathassák önmagukat. Egy újszülött is megküzd azért, hogy a világra jöhessen és elkezdhesse az életet a kinti világban.

A jegy szülötteit, illetve Kos Holddal, vagy Aszcendenssel rendelkezőket a tüzesség, lobbanékonyság jellemezheti, ahol az energia korlátok és irányítás nélkül robbanhat ki a környezetükre. Ez nem meglepő, ugyanis a Kos tűz elemű jegy, ráadásul uralkodó bolygója a Mars, ami garantálja a harcias és lobbanékony attitűdöt. Jellemükben szerepet kap a dominancia és az én határozott képviselete a nagyvilágban, a célok elérése során. Emellett azonban jelen lehet egy szintű zártság, túlzott kontrollálási vágy is, ami bizony azt eredményezheti, hogy ez a rengeteg belső tűz vagy a külvilágban rombol, vagy belülről perzsel fel. Azonban, ha tudatában vagyunk a Kos jegyben rejlő lehetőségeknek, ezt a belső hajtóerőt a magunk előnyére fordíthatjuk, az egyensúly megtartásában viszont szükségünk lehet egy kis segítségre. Ebben kulcsfontosságú az, hogy a hirtelen felerősödő érzelmeket robbanásoktól mentesen tudjuk kezelni, így ez a mérhetetlen belső hajtóerő érdemben támogathat az ambíciók megélésében és a célok hatékony elérésében.

Az Aromax Kos Illóolaj keveréke abban segít, hogy ezt a rengeteg energiát, lendületet valóban pozitívan, a saját szolgálatodba állítva használhasd, így elkerülve a hangulatingadozásokat, robbanásokat. Ez az illóolaj keverék abban támogat téged, hogy megtarthasd az egyensúlyt, harmonizálja az érzelmi kilengéseket, féken tartja a dühöt és az indulatokat. Hűti a belső tüzet, ezzel segít a stressz és az esetleges – külső vagy belső – gyulladások csökkentésében, a figyelem kontrollált megtartásában, hogy valóban hatékony lehess. Nyugtató, hangulatjavító és antidepresszáns hatása is lehet, így az aggodalom és a feszültség is enyhülhet, aminek köszönhetően ismét kezedbe veheted az irányítást.

Kiszerelés: 10 ml

Gyártó: Aromax Rt.

Vonalkód (EAN): 5997733372380

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Aromax Astro Kos csillagjegy illóolaj keverék (10ml)
Aromax Astro Kos csillagjegy illóolaj keverék (10ml)
3 219 Ft