Aromax Astro Halak csillagjegy illóolaj keverék (10ml)

Aromax Astro Halak csillagjegy illóolaj keverék (10ml)

3 219 Ft

Az Aromax Astro Halak csillagjegy illóolaj keverék hangulatjavító, stresszoldó és antidepresszáns hatásának köszönhetően ismét teret kaphat az optimizmus a mindennapokban.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 219 Ft / db.
2 darab 3 155 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 058 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 820130 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 321.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 315.5 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 305.8 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2534.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2484.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2407.9 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Aromax Astro Halak csillagjegy illóolaj keverék hangulatjavító, stresszoldó és antidepresszáns hatásának köszönhetően ismét teret kaphat az optimizmus a mindennapokban.

Az érzékeny és intuitív Halakhoz passzoló bergamottolajat többek között fahéj-, és kubebaolajjal tettük érdekessé, hogy napfényt hozzon e csillagjegy otthonába.

A Halak csillagjegy a Víz elemű jegyek csoportját erősíti, uralkodó bolygója a Nagy Gyógyítóként is ismert Neptunusz. Ez az energia valóban egy lelki wellnessel is felérhet, azonban, ha a Halak jegyű Nappal, Holddal vagy Aszcendenssel rendelkező ember nem előnyösen használja ki a jegy adta potenciált, akkor a mélységeket tapasztalhatja meg. Az egyik legérzelmesebb csillagjegy a Halaké, ahol a mély lelki kapcsolódás, a feltétel nélküliség, az egységélmény és az intuíció kiemelkedő fontosságú. Mivel mindenkivel szeretné a békét és az egységet megélni, ezért simulékony természetéről híres, ennek azonban több hátulütője is lehet.

Az igazán mély érzelmek és fészekélmény keresése sokszor eredményezhet csalódást az emberi kapcsolataiban, így fogékonyak lehetnek a melankóliára, depresszióra. Az empátiájának és gondoskodó természetének köszönhetően gyakran segít úgy másokon, hogy ez számára valójában kellemetlenségekkel jár, de hajlamos ezt figyelmen kívül hagyni, így kihasználhatják kedvességét. Az erre fogékony Halak érintettségűeknél ezért felerősödhetnek az áldozati, önlemondó minták, amikor önként sorolja hátra magát és az igényeit csupán azért, hogy a másiknak segíthessen. Az ezzel járó fájdalom azonban, egyik legmélyebb érzésvilággal rendelkező jegy lévén felerősítheti az igényt arra, hogy álmodozásba meneküljön, esetleg más módszert választva tompítsa le a valóságot.

Az Aromax úgy állította össze a Halak csillagjegy illóolaj keverékét, hogy az érzelmek világába nyugalmat hozzon. Hangulatjavító, stresszoldó és antidepresszáns hatásának köszönhetően ismét teret kaphat az optimizmus a mindennapokban. Segítségül hívhatod meditáláshoz is, így az intuíciód ismét szárnyalhat. Ha utolérne a szorongás és teret kapna benned a szomorúság, akkor kedélyállapot javító és nyugtató összetevői révén hatékonyan segíthet az alvásproblémákban is és ismét pihentető éjszakáid lehetnek.

Kiszerelés: 10 ml

Gyártó: Aromax Rt.

Vonalkód (EAN): 5997733372496

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Aromax Astro Halak csillagjegy illóolaj keverék (10ml)
Aromax Astro Halak csillagjegy illóolaj keverék (10ml)
3 219 Ft