Aromax Astro Bak csillagjegy illóolaj keverék (10ml)

Aromax Astro Bak csillagjegy illóolaj keverék (10ml)

3 219 Ft

Az Aromax Astro Bak csillagjegy illóolaj keverék feszültségoldó hatása révén támogat a pihentető és nyugodt alvásban, miközben segít a jó közérzet megteremtésében.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 219 Ft / db.
2 darab 3 155 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 058 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 121302 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 321.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 315.5 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 305.8 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2534.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2484.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2407.9 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Aromax Astro Bak csillagjegy illóolaj keverék feszültségoldó hatása révén támogat a pihentető és nyugodt alvásban, miközben segít a jó közérzet megteremtésében.

Az ambiciózus és gyakorlatias Bakot támogathatja céljaiban a friss erdő illatát idéző esszenciánk, amelyben a cédrus dominál.

A Bak csillagjegy a föld elemek közé tartozik, uralkodó bolygója a Nagy Tanító és Lezáró Szaturnusz. A Bak jegy az egyik legracionálisabb és legzárkózottabb a csillagjegyek között, aminek természetesen sok előnye és hátránya is lehet. Mivel a Bak Nappal, Holddal és Aszcendenssel rendelkező emberek szeretnek tanulni, így mind a folyamatos útkeresés, mind a komoly és megfontolt hozzáállás is jellemzi őket. Ez sok esetben teheti őt túlzottan merevvé, ha valamilyen újítást kell eszközölni, de a többi emberrel való kapcsolatteremtésben is megjelenhet ennek a hátulütője, mivel sokszor távolságtartó. A szorgalma és kitartása kiemelkedő, nagyon stabil jegy, aki tartja a határait. A stabilitása és merevsége azonban sokszor az egyik legjobb és egyben legrosszabb tulajdonsága is.

A Bak hangsúlyú embereknek nagyon fontos a logika és a racionális megközelítés. Ez nagyon sok esetben eredményezhet túlvezérelt gondolkodást, amikor az ember mindent a racionális oldalról szeretne értelmezni. Ebben plusz nehezítő tényező lehet a merevség is, mert ilyenkor nehéz elengedni a már megtanult tapasztalatokat. Ebből is adódik, hogy míg a Bak igen spirituális alapokkal rendelkezik, gyakran a matéria kapja mégis a fókuszt, az érzelmeinek pedig nehezen ad szabad utat, nehezére esik ilyen szinten megnyílni és beengedni a többi embert a világába.

A Bak csillagjegynek kifejlesztett illóolaj keverék ezekben mind támaszod lehet a mindennapok során. Az Aromax úgy állította össze ezt a keveréket, hogy segítsen a gondolatok irányításában és földelésében, így csökkentve a sok gondolkozás okozta frusztrációt, stresszt és szorongást. Feszültségoldó hatása révén támogat a pihentető és nyugodt alvásban, miközben segít a jó közérzet megteremtésében. Mivel szükséged lehet az érzelmek felszabadítására és a gondolatok visszavezérlésére, így az olaj használatával ezek harmonikusabban működhetnek benned és összeszedettebb lehetsz. Segít elmélyülni az érzelmekben, ezzel megteremtve a lehetőségét az esetleges fájdalmakkal, frusztrációval való szembenézésnek, és mivel abban is támogat, hogy az érzelmi problémák gyökeréig visszamehess, így könnyebben meglelheted az érzelmi egyensúlyt.

Kiszerelés: 10 ml

Gyártó: Aromax Rt.

Vonalkód (EAN): 5997733372472

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Aromax Astro Bak csillagjegy illóolaj keverék (10ml)
Aromax Astro Bak csillagjegy illóolaj keverék (10ml)
3 219 Ft