EP Arianna Bébi Zsepi orrszívó (1x)

Arianna Bébi Zsepi orrszívó (1x)

2 739 Ft

Az Arianna Bébi Zsepi orrszívó gyermekek orrváladékának kiszívására készült! A váladék eltávolítása az orrüregből felgyorsítja a gyógyulást, javítja a légzést, az általános közérzetet és segít a betegségek megelőzésében.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 739 Ft / db.
2 darab 2 684 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 602 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 101138 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 2739 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 2684 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2602 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2156.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2113.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2048.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Arianna Bébi Zsepi orrszívó gyermekek orrváladékának kiszívására készült! Egyéb célokra nem használható!

Az orrfolyás viszonylag gyakori jelenség a kisgyermekeknél és a babáknál. Az egyik legnagyobb probléma, hogy a kisgyermekek nem tudják kifújni az orrukat és időbe telik, amíg egy kisgyermek, vagy a baba megtanul a száján át lélegezni. Az eldugult orr akadályozza a légzést, rossz közérzetet okozhat és komolyabb egészségügyi problémákhoz vezethet az orrban, a fülben, a torokban, légutakban. Ezért nagyon fontos az orrüreg tisztán tartása. Az Arianna Bébi Zsepi orrszívó messze a legjobb alternatíva erre a célra. Természetesen az orvosi vizsgálat nem helyettesíthető, mert csak az orvos tudja diagnosztizálni a kiváltó okot. A váladék eltávolítása az orrüregből felgyorsítja a gyógyulást, javítja a légzést, az általános közérzetet és segít a betegségek megelőzésében.

Első használat:

A használatbavétel előtt öblítse át alaposan a készüléket forró ivóvíz minőségű vízzel. Ne áztassa fertőtlenítőszeres vízben!

Tisztítás:

Tisztítsa meg a készüléket minden egyes használat után. Lehetőleg azonnal mossa el meleg gyermek / bababarát mosogatószeres csapvízzel. Öblítse forró, vagy meleg vízzel. A szívófej külső felületét törölje át puha ruhával, vagy gyógyszertárban kapható etilalkohollal nedvesített vattakoronggal. Ne használjon semmilyen más tisztítószert, vegyszert, vagy koptató anyagot!

Figyelmeztetés:

Hemophilia, gyakori orrvérzés esetén használat előtt kérje az orvos véleményét! Ha az eszköz alkalmazása után a gyermek orrán allergiás kiütés, bőrpír jelenik meg, ne használja az eszközt a továbbiakban! Forduljon orvoshoz! Több gyermek esetében célszerű gyermekenként külön szívófej használata és azok megjelölt tárolása. Amennyiben ez nem megoldható a fent ismertetett módon alaposan tisztítsa meg a szívófejet használat előtt.

Vigyázat:

  • Használjon olyan porszívót, amelynek teljesítménye 800‐1800 Watt közötti tartományba esik. (A biztonságos alkalmazást mérési jegyzőkönyvek igazolják.) Vegye figyelembe a porszívó használati útmutatóját
  • A Bébi Zsepi orrszívó nem gyerekjáték. A készüléket felnőtt használja az útmutató elolvasása után.
  • Ne használja az eszközt más célra, mint a megjelölt alkalmazási terület.
  • Ne használja a készüléket, ha bármelyik alkatrész sérült, vagy hiányzik.
  • A szívófej végét tisztítsa puha ruhával, vagy gyógyszertárban kapható etilalkohollal nedvesített vattával. Ne használjon más vegyszereket!

Tárolás:

Tárolja az eszközt száraz, hűvös környezetben, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védve.

Kiszerelés: 1 db.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Arianna Bébi Zsepi orrszívó (1x)
Arianna Bébi Zsepi orrszívó (1x)
2 739 Ft