EP Aliamare Izotóniás oldatos spray (100ml)

Aliamare Izotóniás oldatos spray (100ml)

3 719 Ft

Az Aliamare Izotóniás oldatos spray (orvostechnikai eszköz) tengervizet és nátrium-hialuronátot tartalmaz a mindennapi orr- és fülhigiéniához gyermekek és felnőttek számára.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 719 Ft / db.
2 darab 3 645 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 533 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 866224 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 37.2 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 36.5 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 35.3 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2928.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2870.1 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2781.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Aliamare Izotóniás oldatos spray (orvostechnikai eszköz) tengervizet és nátrium-hialuronátot tartalmaz a mindennapi orr- és fülhigiéniához gyermekek és felnőttek számára. Az Aliamare Izotóniás oldatos spray egyesíti a Bréhat szigetcsoport – a Bretagne-félsziget “Natura 2000” címmel kitüntetett természetvédelmi területe – tengervízének, valamint a hialuronsavnak váladékoldó és gyógyító hatását. A hialuronsav magas vízmegkötő képessége által segíti a nyálkahártya nedvesen tartását, és gyorsítja az esetleges apró sérülések gyógyulását. A hígított tengervízből készült izotóniás koncentrátum megakadályozza, hogy az Aliamare a nyálkahártyát irritálja.

Összetétel:

A 100 ml-es szóróflakon tartalma: tengervíz, nátrium-hialuronát.

Javallat:

  • Orr: Túlzott váladékképződés esetén segíti a kiürülést és nedvesen tartja a kiszáradt orrnyálkahártyát. Használata az orrüregben végzett műtéti beavatkozások után is hasznos.
  • Fül: Megakadályozza a fülzsír okozta dugulást, és hallókészüléket viselők esetében segíti a hallójáratok tisztán tartását.

Alkalmazási gyakoriság:

Naponta többször, egyéni igény szerint.

Termékleírás:

Túlnyomás alatt álló szóróflakon 100 ml oldattal + 1 db orr-szórófej + 1 db fül-szórófej, lezárt tasakokban. Az oldat a fém szóróflakonon belül egy nem toxikus anyagból készült tasakba van töltve, így az a hajtóanyagtól el van zárva. A hajtóerőt a nyomás alatt a szóróflakonba engedett levegő szolgáltatja, amely az abban elhelyezett tasakot körbefogja. A permetezés a tasak felső részén elhelyezett szelepen keresztül történik.

A rendszer:

  • Levegőt használ hajtógázként, tehát nem károsítja az ózonréteget.
  • Nem tartalmaz tartósítószert, ami csökkenti az allergiás reakció lehetőségét.
  • Lehetővé teszi, hogy a szóróflakont bármilyen testhelyzetben használni lehessen.
  • Praktikus és könnyű használni.

Használata:

  • Orr: A termék minden testhelyzetben használható. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy a fejét fordítsa oldalra, és a terméket kb. 2 másodpercig permetezze az ellentétes orrlyukba (pl. jobb-ra döntött fej, fújás a bal orrlyukba). A mozdulatot ismételje meg a másik orrlyuknál is.
  • Fül: A termék minden testhelyzetben használható. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy oldalra fordított fejjel hajoljon a mosdókagyló fölé, és az oldatot alulról 1-2 alkalommal permetezze a fülébe. Aztán várjon néhány másodpercet, és óvatosan törölje szárazra a fülét.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN):  8033638950029

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Aliamare Izotóniás oldatos spray (100ml)
Aliamare Izotóniás oldatos spray (100ml)
3 719 Ft