EP Szuper ár! Algoflex Rapid 400 mg kapszula (20x)

Algoflex Rapid 400 mg kapszula (20x)

3 659 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 4 071 Ft
Megtakarítás: 412 Ft

Az Algoflex Rapid 400 mg kapszula hatóanyaga az ibuprofén, amely a szervezetnek a fájdalomra, gyulladásra és lázra adott reakciójának megváltoztatásával biztosít enyhülést. Emelt hatóanyag-tartalom, mely gyorsan felszabadul a szervezetben és azonnal hat!

Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 368804 ÁFA: 5%
Egységár: 183 Ft/db. Nettó ár: 3484.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Algoflex Rapid 400 mg kapszula hatóanyaga az ibuprofén a nem-szteroid gyulladáscsökkentők csoportjába tartozik, amelyek a szervezetnek a fájdalomra, gyulladásra és lázra adott reakciójának megváltoztatásával biztosítanak enyhülést.

Az Algoflex Rapid a lágy kapszula formának köszönhetően könnyen szétesik a szervezetben, és a kapszulából felszabaduló hatóanyag gyorsabban kerül a véráramba, így gyorsabban jut el a fájdalom helyére. Az Algoflex Rapid fejfájás, migrén, fogfájás, hátfájás, menstruációs fájdalmak, izomfájdalmak, láz valamint megfázás és influenza tünetei esetén alkalmazható. Ezen felül, orvosi javaslatra alkalmazható idegfájdalmak (neuralgia), ízületi fájdalom és duzzanat (reumatikus fájdalom), valamint mérsékelten erős ízületi gyulladás (nem súlyos artritisz) esetén a fájdalom enyhítésére.

Az Algoflex Rapid 400 mg lágy kapszula felnőtteknek és serdülőknek 12 éves kortól (40 kg testsúlytól) javasolt.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Törzskönyvi szám: OGYI-T-21112/07

Gyártó: Sanofi-Aventis Zrt.

Vonalkód (EAN): 3582910071884

Betegtájékoztató

Algoflex Rapid Mini 200 mg lágy kapszula
Algoflex Rapid 400 mg lágy kapszula
ibuprofén

Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz.
Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.
Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.
További információkért vagy tanácsért forduljon gyógyszerészéhez.
Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármely lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. Lásd 4. pont.
Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, ha tünetei: gyermekeknél és serdülőknél 3 napon belül, felnőtteknél a fájdalom 4 napon belül, illetve a migrénes fejfájás vagy láz 3 napon belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.

A betegtájékoztató tartalma:
1. Milyen típusú gyógyszer az Algoflex Rapid és milyen betegségek esetén alkalmazható?
2. Tudnivalók az Algoflex Rapid szedése előtt
3. Hogyan kell szedni az Algoflex Rapid-ot?
4. Lehetséges mellékhatások
5. Hogyan kell az Algoflex Rapid-ot tárolni?
6. A csomagolás tartalma és egyéb információk

1. Milyen típusú gyógyszer az Algoflex Rapid és milyen betegségek esetén alkalmazható?

A gyógyszer neve: Algoflex Rapid Mini 200 mg, illetve Algoflex Rapid 400 mg lágy kapszula (a továbbiakban: Algoflex Rapid).
Az Algoflex Rapid hatóanyaga az ibuprofén a nem-szteroid gyulladáscsökkentők csoportjába tartozik, amelyek a szervezetnek a fájdalomra, gyulladásra és lázra adott reakciójának megváltoztatásával biztosítanak enyhülést.
Az Algoflex Rapid a lágy kapszula formának köszönhetően könnyen szétesik a szervezetben, és a kapszulából felszabaduló hatóanyag gyorsabban kerül a véráramba, így gyorsabban jut el a fájdalom helyére.

Az Algoflex Rapid fejfájás, migrén, fogfájás, hátfájás, menstruációs fájdalmak, izomfájdalmak, láz valamint megfázás és influenza tünetei esetén alkalmazható.

Ezen felül, orvosi javaslatra, az Algolfex Rapid alkalmazható idegfájdalmak (neuralgia), ízületi fájdalom és duzzanat (reumatikus fájdalom), valamint mérsékelten erős ízületi gyulladás (nem súlyos artritisz) esetén a fájdalom enyhítésére.

Az Algoflex Rapid 400 mg lágy kapszula felnőtteknek és serdülőknek 12 éves kortól (40 kg testsúlytól) javasolt.
Az Algoflex Rapid Mini kapszula 200 mg ibuprofén hatóanyagtartalma miatt felnőtteknek és gyermekeknek 6 éves kortól (20 kg testsúlytól) javasolt.

2. Tudnivalók az Algoflex Rapid szedése előtt

Ne szedje az Algoflex Rapid-ot
ha allergiás az ibuprofénre vagy a gyógyszer (6. pontban felsorolt) egyéb összetevőjére
ha allergiás a nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerekre, ami a gyógyszerek bevétele után bármikor légzési nehézségek, asztma, orrfolyás, duzzanatok, vagy csalánkiütés formájában jelentkezett
ha Önnek jelenleg fennálló, illetve kiújuló gyomor- vagy nyombélvérzése vagy fekélye van, vagy ha a valaha is ismétlődően (legalább kétszer) volt
ha korábban nem-szteroid gyulladáscsökkentő (NSAID) kezeléssel összefüggésben gyomor-bélrendszeri vérzés vagy átfúródás történt
ha vérképzési vagy véralvadási zavarokban szenved
ha súlyos szív-, máj- vagy veseelégtelensége van.
a terhesség utolsó három hónapja alatt.

Figyelmeztetések és óvintézkedések
Forduljon kezelőorvosához mielőtt szedni kezdené ezt vagy bármely más ibuprofén-tartalmú készítményt:
ha vese- vagy májbetegsége van
ha asztma bronhiáléban szenved (tüdőasztma)
ha szénanáthától, orrpoliptól vagy krónikus elzáródásos légúti betegségektől szenved, mert fennáll az allergiás reakciók előfordulásának fokozott kockázata
ha egyidejűleg olyan gyógyszert szed, ami fokozhatja a gyomorkárosodás vagy vérzés kockázatát (lásd alább)
ha szisztémás lupusz eritematózusza (immunrendszeri betegség) vagy más kevert kötőszöveti betegsége van (az aszeptikus vagy kórokozó nélküli agyhártyagyulladás veszélye miatt).
ha fekélyképződéssel járó gyulladásos bélbetegsége van, pl. Crohn-betegség, kolitisz ulceróza,
ha szívproblémái vannak, vagy korábban szélütés (sztrók) érte, vagy úgy véli, fokozott kockázattal rendelkezik ezen állapotok kialakulására vonatkozóan (pl. magasvérnyomás betegsége, cukorbetegsége van, magas a koleszterinszintje vagy dohányzik), feltétlenül beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével a kezelést illetően

Nagyobb adagok és hosszabb távú kezelés esetén sokkal valószínűbb bármilyen kockázat kialakulása, ezért az ajánlott adagot és a kezelés időtartamát nem szabad túllépni.

A gyomor-bélrendszeri vérzés, fekély vagy átfúródás bármikor előfordulhat a kezelés során, előzetes figyelmeztető tünetekkel vagy anélkül, akár szerepel gyomor-bélrendszeri betegség a kórtörténetben, akár nem. A gyomor-bélrendszeri vérzés, fekély vagy átfúródás előfordulása gyakoribb nagyobb adagok szedésekor, ha a betegnek volt már gyomor-bélrendszeri fekélye, illetve időskorúaknál. Néhány együttesen alkalmazott gyógyszer fokozhatja a gyomorkárosodás vagy vérzés veszélyét [egyéb nem-szteroid gyulladáscsökkentők, kortikoszteroidok, véralvadás-gátlók – például a warfarin, szelektív szerotonin visszavétel gátlók (SSRI), vagy vérlemezke összetapadást gátlók – például az acetilszalicilsav].
A gyomor-bélrendszeri károsodás szempontjából fokozottan veszélyeztetett betegek számára gyomorvédő készítmény (pl. mizoprosztol vagy protonpumpa gátlók) együttadása megfontolandó.

Bármely típusú fájdalomcsillapító hosszan tartó szedése fejfájás esetén súlyosbíthatja azt. Amennyiben gyakran vagy naponta van fejfájása, fejfájás elleni gyógyszerek rendszeres szedése ellenére (vagy éppen azért), orvosi tanácsot kell kérni mielőtt bármilyen fájdalomcsillapítót venne be. A kezelést fel kell függeszteni, ha a kezelőorvos gyógyszer-túlfogyasztás okozta fejfájást állapít meg.

Az ibuprofén elfedheti a fertőzések tüneteit (láz, fájdalom és duzzanat).

Gyermekek és serdülők
Gyermekeknél és serdülőknél a szervezet kiszáradt állapotában fennáll a vesekárosodás veszélye.

Egyéb gyógyszerek és az Algoflex Rapid
Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről, különösen az alábbi gyógyszerek valamelyikét szedi:
acetilszalicilsav vagy más NSAID (gyulladáscsökkentők és fájdalomcsillapítók), és glükokortikoidok (kortizont vagy a kortizonhoz hasonló anyagokat tartalmazó gyógyszerek), mivel ezek a gyógyszerek növelhetik a gyomor-bélrendszeri fekélyek és a vérzés kockázatát,
szelektív szerotonin visszavétel gátlók (SSRI-k, depresszió kezelésére használt gyógyszerek), mivel növelhetik az gyomor-bélrendszeri vérzés kockázatát
véralvadásgátló gyógyszerek, mivel növelhetik a vérzés kockázatát
acetilszalicilsav (kis adagban), mivel csökkenhet a vérhígító hatás,
magas vérnyomás elleni gyógyszerek és vízhajtó szerek, mivel az ibuprofén csökkentheti ezeknek a gyógyszereknek a hatását, és megnőhet a vesekárosodás kockázata,
kálium-megtakarító vízhajtó szerek, mivel a vér káliumszintje megemelkedhet
kinolon antibiotikumok, mivel az epileptikus görcsrohamok kockázata növekedhet,
aminoglikozidok (antibiotikumok) mivel az ibuprofén csökkenti az aminoglikozidok kiválasztását, együttes alkalmazásuk növelheti a vese- és halláskárosodás kockázatát
szulfonilurea tartalmú készítmények (vércukorszint-csökkentő gyógyszerek), mivel gyógyszerkölcsönhatások léphetnek fel az ibuprofénnel
lítium (gyógyszer a mániás depresszió és a depresszió kezelésére), digoxin (szívelégtelenség kezelésére), vérhígító gyógyszerek (pl. warfarin), fenitoin (epilepszia kezelésére), és metotrexát (daganatos megbetegedés illetve reuma elleni gyógyszer), mivel az ibuprofén fokozhatja az ilyen gyógyszerek hatását,
szulfinpirazon és probenecid (gyógyszerek a köszvény kezelésére), mivel késleltethetik az ibuprofén kiürülését,
klinikai adatok szerint a nem-szteroid gyulladáscsökkentők megnövelhetik a vérben a baklofén szintjét
mifepriszton (terhesség megszakítására használt szer), mivel az ibuprofén csökkentheti a mifepriszton hatását
ciklosporin és takrolimusz (immunszupresszív gyógyszerek), mivel vesekárosodást okozhatnak,
zidovudin (HIV/AIDS kezelésére szolgáló gyógyszer), mivel a HIV pozitív hemofíliás betegeken növekedhet az ízületi vérömleny, illetve a duzzanathoz vezető vérömleny kialakulásának kockázata.

Az Algoflex Rapid egyidejű bevétele étellel és itallal, és alkohollal
A kapszulákat megfelelő mennyiségű folyadékkal, egészben kell lenyelni.
Amennyiben a kezelés során emésztőrendszeri problémák lépnek fel, javasolt a kapszula étkezés közbeni bevétele.
Alkoholtartalmú italok fogyasztása és a dohányzás a kezelés időtartama alatt nem javasolt.

Terhesség, szoptatás és termékenység
Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer szedése előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

Terhesség és szoptatás
Ne szedje a kapszulát a terhesség utolsó három hónapjában vagy szoptatás alatt.
Beszéljen kezelőorvosával, ha Ön a terhesség első 6 hónapjában van.

Termékenység
Az Algoflex Rapid olyan gyógyszerek csoportjába tartozik (NSAID-ok), amelyek hátrányosan befolyásolhatják a női termékenységet. A gyógyszerszedés abbahagyása után azonban ez a hatás elmúlik.

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre
Az Algoflex Rapid nem, vagy csak elhanyagolható mértékben befolyásolja a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességeket.

Ez a gyógyszer szorbitot tartalmaz. Amennyiben kezelőorvosa korábban már figyelmeztette Önt, hogy bizonyos cukrokra érzékeny, keresse fel orvosát, mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert.

3. Hogyan kell szedni az Algoflex Rapid-ot?

Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak megfelelően szedje, vagy a kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Kizárólag rövid távú alkalmazásra. A tünetek kezelésére a legkisebb hatásos dózist a lehető legrövidebb ideig kell alkalmazni.

Felnőttek, valamint 12 éves és annál idősebb serdülőkorúak (40 kg-os testsúlytól):
1 vagy 2 lágy kapszula Algoflex Rapid Mini 200 mg vagy 1 kapszula Algoflex Rapid 400 mg vízzel bevéve, szükség esetén naponta háromszor.
Az adagok között legalább 4 órának kell eltelnie.

Idegfájdalom (neuralgia), izületi fájdalom és duzzanat (reumatikus fájdalom), valamint mérsékelten erős ízületi gyulladás (nem súlyos artritisz) enyhítésére orvosi javaslatra alkalmazható az orvos által előírt adagolásban.

6 kapszulánál több Algoflex Rapid Mini 200 mg, illetve 3 kapszulánál több Algoflex Rapid 400 mg nem vehető be 24 óra alatt.

6 év feletti gyermekek (20 kg testsúlytól 39 kg testsúlyig):
6 év feletti gyermekek számára az Algoflex Rapid Mini 200 mg lágy kapszula ajánlott.
Az ibuprofén maximális napi adagja 20-30 mg testsúlykilogrammonként, 3‑4 adagra elosztva.
6 év feletti gyermekek (20 kg – 39 kg): 1 kapszula Algoflex Rapid Mini 200 mg;
Gyermekek 20 kg‑29 kg  testsúlyig: szükség esetén naponta háromszor. 3 kapszulánál több (600 mg ibuprofén) nem vehető be egyetlen 24 órás időszakban sem. Az egyes adagok között legalább 8 órának kell eltelnie.

Gyermekek 30 kg – 39 kg testsúlyig: szükség esetén naponta négyszer. 4 kapszulánál több (800 mg ibuprofén) nem vehető be egyetlen 24 órás időszakban sem. Az egyes adagok között legalább 6-8 órának kell eltelnie.

Ha erre a készítményre 6 éves vagy annál idősebb gyermekek és serdülők esetében 3 napnál tovább is szükség van, vagy ha a tünetek súlyosbodnak, orvoshoz kell fordulni.

6 éves kor alatti gyermekek (20 kg testsúly alatt)
Az Algoflex Rapid Mini 200 mg és az Algoflex Rapid 400 mg lágy kapszulát 20 kg testsúly alatti gyermekeknél (6 éves kor alatt) tilos alkalmazni a kapszulákban található magas hatóanyagtartalom miatt.

Időskorúak
Az adagolás megegyezik a felnőtteknek ajánlott adagolással, de fokozott óvatosság szükséges.

Károsodott máj- vagy veseműködés esetén
Vese- és májkárosodás esetén minden esetben kérje kezelőorvosa tanácsát az Algoflex Rapid alkalmazása előtt. A gyógyszer szedéséhez kezelőorvosa ad tanácsot.

Ha Ön a gyógyszert migrénes fejfájásra vagy lázra 3 napnál, illetve fájdalomra 4 napnál tovább szedi, vagy ha tünetei rosszabbodnak, forduljon kezelőorvosához.
Orvosi javaslat nélkül 10 napnál tovább nem szedhető.

Ha az előírtnál több Algoflex Rapid-ot vett be
Azonnal kérjen orvosi segítséget túladagolás esetén, vagy ha a kapszulát véletlenül gyermek vette be.

Ha elfelejtette bevenni Algoflex Rapid-ot
Ha elfelejtett bevenni egy adagot, következő alkalommal ne vegyen be többet az ajánlott mennyiségnél.

Amennyiben bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét

4. Lehetséges mellékhatások

Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

Azonnal szakítsa meg a készítmény szedését, és haladéktalanul keressen orvosi segítséget, bármely túlérzékenységi reakció első jelei esetén, mint pl. bőrkiütés, nyálkahártya sebesedés, csalánkiütés, hirtelen kialakuló szem körüli duzzanat, nehézlégzéssel vagy nyelési nehezítettséggel társuló szorító mellkasi fájdalom, továbbá hasi fájdalom vagy gyomor-bélrendszeri vérzés (vérhányás illetve szurokszéklet).

Az esetlegesen felmerülő mellékhatásokat az alábbi csoportokban tüntettük fel azok gyakorisága szerint:
Nem gyakori (100-ból legfeljebb 1 betegnél fordulhat elő):
fejfájás, hasi fájdalom, hányinger, emésztési zavar, különböző bőrkiütések, túlérzékenységi reakciók (mint pl. csalánkiütés, viszketés),
Ritka (1000-ből legfeljebb 1 betegnél fordulhat):
hányás, hasmenés, székrekedés, felfúvódás, a színlátás zavara, homályos látás, fülcsengés (rendszerint visszafordítható).
Nagyon ritka (10 000-ből legfeljebb 1 betegnél fordulhat elő):
vérképzési rendellenességek (első jelei: láz, torokfájás, szájfekélyesedés, influenzaszerű tünetek, kimerülés, orr- és bőrvérzések), nem fertőző agyhártyagyulladás (különösen kevert kötőszöveti betegségben vagy szisztémás lupusz eritematózuszban szenvedő betegek esetében), légzési nehézségek (elsősorban asztma bronchialéban szenvedő betegeknél), asztma súlyosbodása, a tápcsatorna-nyálkahártya gyulladása, fekélyesedése vagy átfúródása (fekete széklet, vérhányás), szájüregi gyulladás, meglévő bélbetegségek rosszabbodása (vastagbélgyulladás, ún. Crohn-betegség), a vesefunkciós zavarok (akut veseelégtelenség), vér a vizeletben és láz a vesekárosodás jelei lehetnek (papilláris nekrózis), májfunkciós zavarok, súlyos bőrreakciók, mint pl. bőrkiütés bőrpírral és hólyagképződéssel, súlyos túlérzékenységi reakciók (arc, nyelv- és gégevizenyő, nehézlégzés, szapora szívverés, alacsony vérnyomás, súlyos sokk).
Nem ismert (a gyakoriság a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg)
halláskárosodás

Ibuprofént tartalmazó készítmények (és néhány egyéb nem-szteroid gyulladáscsökkentő), így az Algoflex Rapid alkalmazása során is kis mértékben fokozódhat a szívinfarktus vagy szélütés (sztrók) kialakulásának kockázata.

Mellékhatások bejelentése

Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. függelékben található elérhetőségeken keresztül..
A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban.

5. Hogyan kell az Algoflex Rapid-ot tárolni?

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!

Legfeljebb 25C‑on, a nedvességtől való védelem érdekében, az eredeti csomagolásban tárolandó.

A dobozon feltüntetett lejárati idő (Felhasználható:) után ne szedje ezt a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik.

Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.

6. A csomagolás tartalma és egyéb információk

Mit tartalmaz az Algoflex Rapid?
A készítmény hatóanyaga az ibuprofén.
Kapszulánként 200 mg vagy 400 mg ibuprofént tartalmaz.

Egyéb összetevők: makrogol 600, kálium-hidroxid 85% (E525), zselatin, tisztított víz, részlegesen dehidratált szorbit-szirup (E420), kármin vörös 43% (E120)

Milyen az Algoflex Rapid külleme és mit tartalmaz a csomagolás?
Algoflex Rapid Mini 200 mg: átlátszó, rózsaszínű ovális kapszula (kb. 13 x 8 mm)
Algoflex Rapid 400 mg: átlátszó, rózsaszín/piros színű ovális kapszula (kb. 15 x 10 mm)
Algoflex Rapid Mini 200 mg: 12 db, 24 db lágy kapszula
Algoflex Rapid 400 mg: 10 db, 12 db, 20 db lágy kapszula

Nem feltétlenül mindegyik kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba.

A forgalomba hozatali engedély jogosultja

sanofi-aventis Zrt.
1045 Budapest, Tó u. 1-5
Magyarország

Gyártó:
Saneca Pharmaceutical a.s.
Nitrianska 100, 920 27 Hlohovec
Szlovákia

vagy
Sanofi-Aventis SPA
Strada Stratale 17 KM 22
67019 Scoppito (AQ)
Olaszország
Algoflex Rapid Mini 200 mg lágy kapszula
OGYI-T-21112/03 12x PVC/PVdC//Al buborékcsomagolásban
OGYI-T-21112/04 24x PVC/PVdC//Al buborékcsomagolásban

Algoflex Rapid 400 mg lágy kapszula
OGYI-T-21112/05 10x PVC/PVdC//Al buborékcsomagolásban
OGYI-T-21112/06 12x PVC/PVdC//Al buborékcsomagolásban
OGYI-T-21112/07 20x PVC/PVdC//Al buborékcsomagolásban

Ezt a gyógyszert az Európai Gazdasági Térség tagállamaiban az alábbi neveken engedélyezték:

Egyesült Királyság
IBUSOFT 200mg
IBUSOFT 400mg
Bulgária
IBALGIN RAPID JUNIOR 200mg
IBALGIN RAPID 400mg
Cseh Köztársaság
IBALGIN RAPIDCAPS 200mg
IBALGIN RAPIDCAPS 400mg
Magyarország
ALGOFLEX RAPID MINI 200 mg
ALGOFLEX RAPID 400 mg
Olaszország
INNOVALGIN 200mg
INNOVALGIN 400mg
Lengyelország
IBALGIN RAPID
IBALGIN RAPID FORTE
Románia
ANTINEVRALGIC EXPRESS 200 mg
ANTINEVRALGIC EXPRESS FORTE 400 mg
Szlovák Köztársaság
IBALGIN RAPIDCAPS 200mg
IBALGIN RAPIDCAPS 400mg

A betegtájékoztató legutóbbi felülvizsgálatának dátuma: 2014. október

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba