After Bite ceruzastift (1x)

After Bite ceruzastift (1x)

1 389 Ft

Az After Bite ceruzastift gyors enyhülést biztosít a csípésekre. Hatásos segítség a csípések okozta viszketés csillapítására. Kiszerelésének köszönhetően könnyen kezelhető, és bárhol elfér. 2 éves kortól, bármilyen rovar okozta csípés kezelésére.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 389 Ft / db.
2 darab 1 361 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 320 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 102603 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1389 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1361 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1320 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1093.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1071.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1039.4 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az After Bite ceruzastift gyors enyhülést biztosít a csípésekre. Hatásos segítség a csípések okozta viszketés csillapítására. Kiszerelésének köszönhetően könnyen kezelhető, és bárhol elfér. Ajánlott 2 éven felüli gyermekek és felnőttek részére. Használható szúnyog, méh, darázs, hangya, medúza, légy, bögöly, és csalán csípésekre.

Használata:

Kenje az After Bite-ot közvetlenül a csípésre vagy az égő, viszkető bőrfelületre. Csípés után azonnal alkalmazza, hogy csökkentse a viszketést és megelőzze a csípés okozta duzzanatot. Ha a viszketés tartós, ismételje meg a kezelést. Ne kötözze és ne ragassza le a bőrfelületet száradásig. Az After Bite alkalmazása esetén érezhet enyhe, csípő égő érzést, ami gyorsan elmúlik.

Hatóanyag:

Ammónium hydroxide

Fontos figyelmeztetések:

Csak külsőleg használható! Gyermekektől tartsa távol! Vigyázzon, hogy szájba, szembe, orrba, ne kerüljön! Ha lenyelné, ne vegyen be hánytatószert! Igyon tejet és citromjuice-t, utána forduljon orvoshoz. Ha bőrkiütés, pirosság, dagadás, bőrfájdalom vagy egyéb irritáció lépne fel, forduljon orvoshoz!

Gyártó: P.J Noyes Co. USA

Vonalkód (EAN):  044224100016

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
After Bite ceruzastift (1x)
After Bite ceruzastift (1x)
1 389 Ft