Adamo Zsúrlófű tea (50g)

Adamo Zsúrlófű tea (50g)

369 Ft

Az Adamo Zsúrlófű tea a vizeletkiválasztó rendszer alsó szakaszának bakteriális és gyulladásos megbetegedéseiben fertőtlenítő hatású, hólyaghurut kezelésére használható. Salaktalanításra és fogyókúrára is kiváló, illetve köszvényellenes.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 369 Ft / db.
2 darab 362 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 351 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 326245 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 7.4 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 7.2 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 7 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 351.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 344.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 334.3 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Adamo Zsúrlófű tea belsőleg alkalmazva a vizeletkiválasztó rendszer alsó szakaszának bakteriális és gyulladásos megbetegedéseiben fertőtlenítő hatású, hólyaghurut kezelésére használható. Vizelethajtó hatása révén vesehomok képződésének megelőzésére, salaktalanító és fogyókúrák alkotórészeként alkalmazható. Jótékony hatású köszvény, idült ízületi betegségek kiegészítő kezelésekor. Hűvös, száraz helyen fénytől védve tartandó.

A gyógynövények kivonatát az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségeik, nehézségeik gyógyítására. A régi időkben bármilyen egészségügyi probléma felmerülésekor a gyógynövények hatóerejét hívták segítségül. A modern gyógyászat a későbbiekben a gyógyszerek irányába fordult, azonban manapság újra egyre többen alkalmazzák a jól bevált gyógynövények hatékonyságát, gyógyító erejét.

A gyógynövényekből készített teákból nyugodtan fogyaszthatunk az élvezet és a teázás élményéért, azonban a régi mondás sem vesztette érvényét, miszerint a jóból is megárt a sok, így napi egy-két csésze tea feletti mennyiséget ezekből a főzetekből is csak akkor fogyasszunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.

Gyártó: Reflex Kft.

Vonalkód (EAN):  5998009117148

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Adamo Zsúrlófű tea (50g)
Adamo Zsúrlófű tea (50g)
369 Ft