EP Szuper ár! Actinica lotion (80g)

Actinica lotion (80g)

4 979 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 6 619 Ft

Az Actinica lotion orvostechnikai eszköz a nem-melanoma típusú bőrrák bizonyos formáinak megelőzéséhez a magas rizikófaktorú (legyengült immunrendszerű) betegek számára.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 4 979 Ft / db.
2 darab 4 879 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 4 730 Ft / db. -5%

7 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 194287 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 62.2 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 61 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 59.1 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3920.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3841.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3724.4 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Actinica lotion (orvostechnikai eszköz) hatékony, széles spektrumú fényvédelmet nyújtó testápoló. Azok számára fejlesztették ki, akiknél az ultraibolya (UV) sugárzás következtében kialakuló bőrrák kockázata az átlagosnál magasabb.

Az UV sugárzás okozta bőrkárosodás bizonyos esetekben bőrrák kialakulásához vezethet. Az Actinica lotion fényvédő krém használata kényelmes és hatékony módja a megelőzésnek. Az Actinica lotion optimális alkalmazása segít az UV sugárzás okozta bőrkárosodás megelőzésében és bőre egészségének megőrzésében.

Az Actinica lotion fényvédő krém fontos tulajdonságai:

  • Az első és egyetlen orvostechnikai eszköz, amely klinikailag bizonyítottan hatékony nem-melanoma típusú bőrrák megelőzésében
  • Az Actinica lotion rendszeres használata 2 év alatt 53%-kal csökkentette az aktinikus keratózisok számát1
  • Az Actinica lotion rendszeres használata mellett 2 év alatt nem jelentkezett invazív laphámrák1
  • Az Actinica lotion fényvédő krém modern, fotostabil UV-szűrők kombinációját tartalmazza, amely az UV sugárzást széles spektrumban képes elnyelni, visszaverni és szétszórni. Hatékony védelmet nyújt az UV-B és az UV-A sugarakkal szemben. Az Actinica lotion által nyújtott védelem mértékét a fényvédő kozmetikumokra vonatkozó európai szabályok szerint határozták meg. Eszerint az Actinica lotion a legmagasabb fényvédelmi kategóriába („igen nagyfokú UV védelem”) tartozik.
  • Az Actinica lotion fényvédő krém kiváló hidratáló tulajdonsággal is rendelkezik, így javítja a bőr textúráját. A liposzómás fényvédő krém nem tartalmaz illatanyagot vagy PEG emulgeáló szert, ezért valamennyi bőrtípus számára kellemes és jól tolerálható.
  • Egyszerű és kényelmes alkalmazás – standardizált pumpás adagoló biztosítja, hogy testtájanként megfelelő mennyiségű Actinica® lotion fényvédő krémet használjon.

Használata:

Bőséges mennyiségben használja az Actinica-t egész évben minden reggel a napfénynek kitett bőrfelületeken.Az Actinica-t a kozmetikai szerek használata előtt alkalmazza és hagyja, hogy az Actinica pár percig jól beszívódjon a bőrbe. Ismételten használja, ha hosszabb ideig vízben tartózkodik vagy erősen verejtékezik. Kerülje a közvetlen napfényt, és viseljen napvédelmet biztosító ruházatot.

Az egyéni bőrfelület változó. A következő táblázat az egyes bőrterületek védelméhez szükséges mennyiségek megközelítő adatait tartalmazza. A túl kis mennyiségben alkalmazott fényvédő krém csökkenti a védelem fokát.

Az optimális eloszlás és a bőr kellemes érzete érdekében nagyobb mennyiségeket két részletben alkalmazzon, például először egy adag készítményt, majd 5-10 perc múlva egy második adagot. Ügyeljen arra, hogy az első és a második adag alkalmazása között ne teljen el 10-15 percnél több idő.

Az arcra, fejbőrre stb. alkalmazandó adagok viszonyítási alapként szolgálhatnak a többi testrész védelméhez szükséges fényvédő krém mennyiségéhez.

A készítmény első alkalmazásakor az adagolót többször meg kell nyomni, hogy a fényvédő krémet a pumpa felszívja. Az első pár nyomás még nem biztosít teljes adagot. A teljes adaghoz a pumpát lassan nyomja le.

Az alkalmazás korlátozása / Ellenjavallatok

Az Actinica egyes összetevőire kialakuló mellékhatások nem zárhatók ki teljes mértékben. Ha bőrirritáció, kiütések vagy napon való rövid tartózkodást követően napégéshez hasonló tünetek fordulnak elő, ezek nem kívánt mellékhatásra utalhatnak. Ez esetben használjon más terméket.

Ügyeljen arra, hogy a fényvédő krémet a szem környékén ne alkalmazza, mivel az Actinica közvetlenül a szemmel érintkezve égő érzést okozhat. Ezt a területet védje megfelelő UV-védelmet nyújtó napszemüveggel. Amennyiben a fényvédő krém a szembe kerül, bő vízzel alaposan öblítse ki.

Alkalmazás szúnyogriasztó szerekkel együtt

Ha az Actinica-t szúnyogriasztó szerekkel szeretné együtt használni, először az Actinica-t vigye fel a bőrére. Várjon kb. 20 percet, mielőtt a szúnyogriasztó szert használja. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Actinica fényvédő hatása ez esetben csökkenhet.

Speciális figyelmeztetés

Az Actinica-ban lévő fényszűrő összetevők elszínezhetik a ruházatot, műanyagokat és egyéb anyagokat, mint például az úszómedencét fedő fóliákat. Ezért azt javasoljuk, hogy az Actinica-t ne használja közvetlenül öltözködés előtt.

Összetevők:

Bis-etilhexiloxifenol-metoxifenil-triazin, etilhexil-triazon, isoamil-p-metoxicinnamát, etilhexil-metoxicinnamát, metilén-bis-benzotriazolil, tetrametilbutilfenol, butil-metoxidibenzoilmetán, propilparabén, metilparabén, segédanyagok.

Kiszerelés: 80 g

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 7612076396470

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Actinica lotion (80g)
Actinica lotion (80g)
4 979 Ft