AccuTrend Triglycerid tesztcsík (25x)
AccuTrend Triglycerid tesztcsík (25x)
12 427 Ft
allergia_2020_banner_nagy
csont_es_porc_banner_junius_2020_nagy
ingyenes_szallitas_banner_fenn_nagy
allergia_2020_banner_kicsi
csont_es_porc_banner_junius_2020_kicsi
ingyenes_szallitas_banner_2019
Egészségpénztárra elszámolható termék Ingyen szállítjuk AccuTrend Triglycerid tesztcsík (25x)

AccuTrend Triglycerid tesztcsík (25x)

12 427 Ft

Az AccuTrend Triglycerid tesztcsík a trigliceridek mennyiségi meghatározására alkalmas friss, vagy heparinizált friss kapilláris vérből. Csak AccuTrend GCT, vagy AccuTrend Plus készülékekkel használható.

7 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 9 990 Ft-tól pedig már házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 628790 ÁFA: 5%
Egységár: 497.1 Ft/db. Nettó ár: 11835.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az AccuTrend Triglycerid tesztcsík a trigliceridek mennyiségi meghatározására alkalmas friss, vagy heparinizált friss kapilláris vérből. Az AccuTrend Triglycerid tesztcsík csak az AccuTrend GCT, vagy AccuTrend Plus készülékekkel használható.

Kódolás:

Minden egyes tesztcsík-csomag tartalmaz egy kódcsíkot. A kódcsíkon olyan, a tesztcsíkra vonatkozó információk vannak rögzítve, melyeket a mérõmûszer a mérési eredmények meghatározásakor használ fel. Minden új doboz AccuTrend tesztcsík megkezdésekor az új kódcsíkkal kódolni kell az AccuTrend készüléket. Õrizze meg a csomaghoz tartozó kódcsíkot, amíg az összes tesztcsíkot el nem használta. A kódcsíkot azonban nem szabad a tesztcsíkok dobozában tartani, mert a tesztcsíkok minõsége károsodhat.

Kontrollmérés:

Az AccuTrend Triglycerid tesztcsíkok és az Ön által használt AccuTrend készülék helyes működése és megfelelő használata az Accutrend® Control TG 1 kontroll folyadékkal ellenőrizhető.
További részleteket az AccuTrend készülék használati útmutatójában és az AccuTrend Control TG 1 kontrolloldat tájékoztatójában találhat.

Fontos figyelmeztetések:

A trigliceridszint meghatározása a beteg zsíranyagcsere állapotáról ad információt a kezelõorvosnak. A további diagnosztikai vizsgálatok és a kezelés lépéseinek meghatározása, illetve a beteg állapotváltozásának felmérése ezen alapul. Az önkontroll azonban nem helyettesítheti a rendszeres orvosi ellenõrzést! Az önkontroll eredményeit ajánlott feljegyezni, és megbeszélni a kezelõorvossal.

A tesztcsíkok szobahõmérsékleten tárolhatók, +2 és +30 oC között, száraz, közvetlen napfénytõl védett helyen, és a dobozon megjelölt idõpontig felhasználhatók! Fontos, hogy tárolás közben a tesztcsíkokat ne érje nedvesség, vagy egyéb külsõ behatás, ezért a tesztcsíkokat mindig az eredeti csomagolásban tárolja, és a fém dobozt mindig gondosan zárja be! Csakis olyan tesztcsíkot használjon fel, melynek szavatossági ideje még nem járt le. Lejárt szavatosságú tesztcsík használata téves mérési eredményekhez vezethet!

A mérés megkezdése elõtt olvassa el az Ön által használt Accutrend készülék használati útmutatóját, illetve az AccuTrend Triglycerid tesztcsík dobozában található betegtájékoztatót! A mérés során pontosan tartsa be az ezen leírásokban szereplõ utasításokat. Az AccuTrend Triglycerid tesztcsíkokat csak a felsorolt AccuTrend készülékekkel használja, egyéb esetekben hibás mérési eredményt kap!

Gyártó: Roche

Vonalkód (EAN):  0000000260046

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.