EP AccuTrend Triglycerid tesztcsík (25x)

AccuTrend Triglycerid tesztcsík (25x)

19 969 Ft

Az AccuTrend Triglycerid tesztcsík a trigliceridek mennyiségi meghatározására alkalmas friss, vagy heparinizált friss kapilláris vérből. Csak AccuTrend GCT, vagy AccuTrend Plus készülékekkel használható.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 19 969 Ft / db.
2 darab 19 570 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 18 971 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 628790 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 798.8 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 782.8 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 758.8 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 19018.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 18638.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 18068 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az AccuTrend Triglycerid tesztcsík a trigliceridek mennyiségi meghatározására alkalmas friss, vagy heparinizált friss kapilláris vérből. Az AccuTrend Triglycerid tesztcsík csak az AccuTrend GCT, vagy AccuTrend Plus készülékekkel használható.

Kódolás:

Minden egyes tesztcsík-csomag tartalmaz egy kódcsíkot. A kódcsíkon olyan, a tesztcsíkra vonatkozó információk vannak rögzítve, melyeket a mérõmûszer a mérési eredmények meghatározásakor használ fel. Minden új doboz AccuTrend tesztcsík megkezdésekor az új kódcsíkkal kódolni kell az AccuTrend készüléket. Õrizze meg a csomaghoz tartozó kódcsíkot, amíg az összes tesztcsíkot el nem használta. A kódcsíkot azonban nem szabad a tesztcsíkok dobozában tartani, mert a tesztcsíkok minõsége károsodhat.

Kontrollmérés:

Az AccuTrend Triglycerid tesztcsíkok és az Ön által használt AccuTrend készülék helyes működése és megfelelő használata az Accutrend® Control TG 1 kontroll folyadékkal ellenőrizhető.
További részleteket az AccuTrend készülék használati útmutatójában és az AccuTrend Control TG 1 kontrolloldat tájékoztatójában találhat.

Fontos figyelmeztetések:

A trigliceridszint meghatározása a beteg zsíranyagcsere állapotáról ad információt a kezelõorvosnak. A további diagnosztikai vizsgálatok és a kezelés lépéseinek meghatározása, illetve a beteg állapotváltozásának felmérése ezen alapul. Az önkontroll azonban nem helyettesítheti a rendszeres orvosi ellenõrzést! Az önkontroll eredményeit ajánlott feljegyezni, és megbeszélni a kezelõorvossal.

A tesztcsíkok szobahõmérsékleten tárolhatók, +2 és +30 oC között, száraz, közvetlen napfénytõl védett helyen, és a dobozon megjelölt idõpontig felhasználhatók! Fontos, hogy tárolás közben a tesztcsíkokat ne érje nedvesség, vagy egyéb külsõ behatás, ezért a tesztcsíkokat mindig az eredeti csomagolásban tárolja, és a fém dobozt mindig gondosan zárja be! Csakis olyan tesztcsíkot használjon fel, melynek szavatossági ideje még nem járt le. Lejárt szavatosságú tesztcsík használata téves mérési eredményekhez vezethet!

A mérés megkezdése elõtt olvassa el az Ön által használt Accutrend készülék használati útmutatóját, illetve az AccuTrend Triglycerid tesztcsík dobozában található betegtájékoztatót! A mérés során pontosan tartsa be az ezen leírásokban szereplõ utasításokat. Az AccuTrend Triglycerid tesztcsíkokat csak a felsorolt AccuTrend készülékekkel használja, egyéb esetekben hibás mérési eredményt kap!

Gyártó: Roche

Vonalkód (EAN):  0000000260046

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
AccuTrend Triglycerid tesztcsík (25x)
AccuTrend Triglycerid tesztcsík (25x)
19 969 Ft