EP AccuChek Instant tesztcsík (50x)AccuChek Instant tesztcsík (50x)

AccuChek Instant tesztcsík (50x)

3 363 Ft

Az AccuChek Instant vércukormérővel használt AccuChek Instant tesztcsíkok a glükózszint mennyiségi mérésére, valamint segédeszközként a glikémiás kontroll hatékonyságának nyomon követésére szolgálnak.

Ingyenes kiszállítás már 12 990 Ft-tól bármely szállítási mód esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 522629 ÁFA: 5%
Egységár: 67.3 Ft/db. Nettó ár: 3202.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az AccuChek Instant vércukormérővel használt AccuChek Instant tesztcsíkok a glükózszint mennyiségi mérésére az ujjbegyből, a tenyérből, az alkarból és a felkarból levett friss kapilláris teljes vérben, valamint segédeszközként a glikémiás kontroll hatékonyságának nyomon követésére szolgálnak.

Az AccuChek Instant vércukormérővel használt AccuChek Instant tesztcsíkok a cukorbetegek által otthoni körülmények között végzett in vitro diagnosztikai használatra szolgálnak. Az AccuChek Instant vércukormérővel használt AccuChek Instant tesztcsíkok az egészségügyi szakszemélyzet által klinikai körülmények között végzett in vitro diagnosztikai használatra szolgálnak.

Vénás, artériás vér és újszülöttek vérének vércukormérését kizárólag egészségügyi szakszemélyzet végezheti.

A rendszer nem használható a cukorbetegség diagnosztizálására, sem újszülöttek köldökzsinórból származó vérmintáinak vizsgálatára.

Gyártó: Roche

Vonalkód (EAN): 4015630066810

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
AccuChek Instant tesztcsík (50x)
AccuChek Instant tesztcsík (50x)
3 363 Ft