Tájékoztatás a vény nélkül kapható gyógyszerek csomagküldés útján történő kiszolgálásának változásairól 2022.01.01-jét követően

A 2022. január elseje óta hatályban lévő jogszabály értelmében Online Gyógyszertárunk felületén a különböző vény nélkül kapható gyógyszerek megvásárlására kizárólag személyes átvétel választása esetén nyílik lehetőség, melyre a győri (győrszentiváni) és nagyszentjánosi gyógyszertárainkban kerülhet sor. A készítmények szakdolgozó általi kiszállítását (melyre a módosított törvény továbbra is lehetőséget ad) kapacitás hiányában sajnos a közeljövőben nem lesz lehetőségünk biztosítani.

A webáruházunk kinálatában fellelhető egyéb termékek (pl.: speciális – gyógyászati célra szánt – élelmiszerek, vitaminok és ásványi anyagok, étrend-kiegészítők, gyógyhatású készítmények, baba-mama termékek, minőségi dermokozmetikumok, orvostechnikai eszközök, diagnosztikai készülékek és kiegészítőik, stb.) esetében a csomagküldés útján / csomagpontra történő kiszolgálás lehetősége továbbra is zavartalanul elérhető egész Magyarország területén.

Bízunk abban, hogy a változásokat követően is Felhasználóink közt láthatunk viszont, hogy ezáltal továbbra is a lehetőségeink szerinti legmagasabb szintű egészségügyi szolgáltatást biztosíthassuk Számodra, változatlanul: az empátia szolgálatában.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba