Rólunk

Mély tisztelettel üdvözlünk az Mpatika.hu oldalain Kedves Látogató! Mint az a nevünk fonetikus kiejtéséből (eMpatika) is adódik, azzal a céllal kezdtük meg működésünket 2014 őszén, hogy innovatív formában adjuk vissza a gyógyszertárban dolgozó szakemberek segítő szándékába vetett hitet. Az utóbbi évek egyre nehezedő pénzügyi nyomása okán sok gyógyszertárban az erőteljes termékajánlás került előtérbe, mely azonban még nem is lenne baj, ha minden esetben a „beteg” érdekei motiválnák az értékesítést. Az esetlegesen fokozódó negatív tendenciáknak ellenszegülve azt kívánjuk elérni, hogy egy olyan modern információs oázist hozzunk létre, ahol pár kattintással mindent megtudhatsz a Téged érdeklő készítményekről, és ha még ez sem elég bármikor felvehesd velünk a kapcsolatot kommunikációs csatornáink egyikén, hogy maximálisan kielégítsük kíváncsiságod és egészséged, de mindezt indokolatlan termékek ajánlása nélkül!

Mindamellett, hogy a régi értékek mellett tettük le voksunkat figyelünk arra, hogy a technikai fejlődést maximálisan kihasználva még jobbá tegyük a honlap nyújtotta lehetőségeket. Mi nem pusztán egy internetes gyógyszertárat kívánunk üzemeltetni, hanem felületeink segítségével egy új, vitális közösséget is szeretnénk létrehozni. Motiváltak vagyunk abban, hogy motiválttá tegyünk másokat is, ezáltal közösen érjük el a legfontosabb eredményt, az egészséget!

Azonban a szakmai és lelki támogatáson túl szeretnénk a pénztárcák terheit is könnyíteni, erre folyamatosan frissülő akciós kínálatainkon keresztül igyekszünk lehetőséget teremteni. Érdemes rendszeresen figyelemmel követned honlapunkat, illetve Facebook és Google+ oldalainkat, hisz soha nem tudhatod mikor lesz alkalmunk leakciózni olyan készítményt, amelyre régóta vágytál, vagy folyamatosan szükséged van rá és „most” igazán megéri!

Viszont nem csak akciósak vagyunk, de hihetetlenül gyorsak is. Az általunk kifejlesztett rendszer segítségével a legismertebb gyártók új termékei elsőként a mi kínálatunkban szerepelnek, tehát ha most találkoztál egy igazi újdonsággal a médián keresztül, és máris vásárolnál belőle nálunk keresd először, mi azonnal postázzuk Neked!

Közhelyesen szólva, de rohanó világunkban tényleg szükség van az alternatív megoldásokra. Ilyenek például a rohamosan terjedő és bővülő „Pontokra”, valamint “Csomagautomatákba” kiszállítást szervező hálózatok. Segítségükkel a lakhelyedhez lehető legközelebbre érkeztetheted a csomagod, amelyet ráérsz átvenni a következő akár 10 munkanap során bármikor, amikor arra jársz. Hogy mi se borítsuk fel a napi rutinod leszerződtünk a Magyar Posta egységeivel, így amint hozzák, viszed, amikor “Pont” jó Neked!

Alkalmanként továbbá blogolunk és cikkezünk is. Természetesen az ihletet a működésünkből és az oldal témájából fakadó, valamint a felhasználóink által feltett kérdések kifejtése adja, de bármi megjelenhet, amit elég érdekesnek tartunk arra, hogy mást is érdekeljen. Ha érdeklődő típus vagy és tetszik a stílusunk érdemes figyelemmel kísérned írói munkásságunkat is.

Néha a honlap alján is nézz körül, mert az innovációnak hála nem csak szövegesen, de képekkel illusztrálva is megtekintheted partnereinket, érdekességeinket. Ha bármilyen újdonság történik házunk táján mi azt azonnal közzétesszük, hogy ezáltal kicsit még jobban összekovácsolódjunk Veled. És ha már itt jársz vess egy pillantást termékkérő funkciónkra, mivel sajnos legnagyobb igyekeztünk ellenére is előfordulhat, hogy az általad keresett termék pillanatnyilag nem található rendszerünkben. Töltsd ki, hogy mire van szükséged, küldd el, és ha minden sínen van hamarosan postázzuk is Neked!

Gondoltunk továbbá arra is, ha fáradt leszel. Egy nehéz nap után semmi sem esik jobban, csak a legkényelmesebb fotelben történő pihenés. Pont ezért úgy fejlesztettük ki portálunkat, hogy mobilon és táblagépen keresztül is teljes értékűen használhass minden funkciót, így semmiről sem kell lemondanod, ha ezt az elérési utat választod.

Száz szónak is egy a vége, a jelenleg elérhető legmodernebb formában szeretnénk visszaállítani a régmúlt értékeit. Maroknyi családi és baráti csapatként dolgozunk nap mint nap azzal a reménnyel, hogy tevékenységünkkel sikerül valamelyest visszaállítani az egészségügy múltbéli mozgatórugóját, az együttérzést, az empátiát.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba