Ma újra ISZN az Mpatika.hu-n, melyet most még jobban felturbóztunk! A friss részletek legalul!

De mi is az az ISZN? A korábbi évek nagy sikereire való tekintettel a régi, közkedvelt hagyományokat megőrizve, ám mégis teljesen megújulva tértek vissza az Ingyen Szállítás Napok az Mpatika.hu-ra!

Az ISZN sorozat keretében meghirdetett akciós napokon változatos feltételekkel biztosítunk ingyenes kiszállítást Vásárlóink számára. Fontos információ, hogy az Ingyen Szállítás Napok meglepetésszerűen és kizárólag az akció napján kerülnek kihirdetésre kommunikációs csatornáinkon! Ha nem szeretnél lemaradni róluk kövess bennünket közösségi média felületeinken, valamint iratkozz fel hírleveleinkre is (hiszen sosem lehet tudni, hogy “kinek és honnan érkezik” a következő ISZN ajánlat) az alábbi linkek segítségével:

Facebook: https://www.facebook.com/mpatika.hu
Instagram: https://www.instagram.com/mpatika/?hl=hu
Hírlevél feliratkozás: https://mpatika.hu/hirlevel-feliratkozas/

Aktuális ISZN ajánlatunk pedig a következő:

Rendelj MA (2022.06.27-én) és az ISZN akciósorozat keretében vásárlási értékhatártól függetlenül INGYENES kiszállítást biztosítunk Számodra bármely szállítási mód választása esetén!*

*ajánlatunk kizárólag a csomagküldés útján is értékesíthető kínálatunkra érvényes.

TOVÁBBI ÚJDONSÁGUNK: TÖBBET, OLCSÓBBAN!

A csomagküldés útján is értékesíthető termékeink legjavát az elmúlt időszakban mennyiségi kedvezményekkel is felvérteztük, így ma nem csak garantáltan ingyenes kiszállítással, de kettő vagy több darab kosárba helyezése esetén még a hagyományosnál is kedvezőbb árakon vásárolhatod meg az érintett termékeket a kiválasztott darabszám függvényében! Itt az ideje feltölteni az otthoni, családi, vagy akár munkahelyi készleteket is, most igazán megéri!

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba