Huminiqum kapszula (120x)

Huminiqum kapszula (120x)

A Huminiqum kapszula ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket, c-vitamint, huminsavat, fuvosavat és máriatövis kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény vega kapszulában. Természetes megoldás a kihívásoknak megfelelni kívánók számára.

Yespharma Pajzsmirigy + Slim kapszula (60x)

Yespharma Pajzsmirigy + Slim kapszula (60x)

A Yespharma Pajzsmirigy + Slim kapszula (étrend-kiegészítő készítmény) összetevői közül a szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. A plusz kilók ellen folytatott harcban pedig a keserű narancs és a guarana kivonat tartalma nyújt segítséget.

Cartinorm + D3 filmtabletta (60x)

Cartinorm + D3 filmtabletta (60x)

Három vagy több doboz vásárlása esetén mennyiségi kedvezmény! A Cartinorm + D3 filmtabletta (étrend-kiegészítő készítmény) különösen ajánlott a túlsúllyal küzdők, sportolók, folyamatosan álló vagy nehéz fizikai munkát végzők, illetve időskorúak számára az egészséges ízületek, csontozat és izomfunkció fenntartásáért.

Huminiqum szirup (250ml)

Huminiqum szirup (250ml)

A Huminiqum szirup ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket, c-vitamint, huminsavat, fuvosavat és máriatövis kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Természetes megoldás a civilizációs kihívásoknak megfelelni kívánók számára.

Inofolic granulátum (60x)

Inofolic granulátum (60x)

Kettő vagy több doboz vásárlása esetén mennyiségi kedvezmény! Az Inofolic granulátum mio-inozitot és folsavat tartalmazó készítmény, amely jól alkalmazható ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben történő pótlására, ha az étrendben alacsony a szintjük, vagy abban az esetben, ha nagyobb mennyiségben van rájuk szükség. Nőknek Inofolic, Férfiaknak Folandrol.

Japonica Femina kapszula (60x)

Japonica Femina kapszula (60x)

A Japonica Femina kapszulát (étrend-kiegészítő készítmény) a változókorban lévő nőknek fejlesztették ki a mentális egyensúly, a húgyutak és az ízületek egészségének fenntartásáért.

Mollio kapszula (14x)

Mollio kapszula (14x)

A Mollio kapszula (étrend-kiegészítő készítmény) kifejezetten a hüvely védelmére szolgáló élőflórát tartalmazó készítmény, azonban egyedülálló módon a hüvely számára szükséges törzseket szájon át szedhető formában hordozza. 4 féle lactobacillus törzset tartalmaz!

Normoxil tabletta (30x)

Normoxil tabletta (30x)

A Normoxil tabletta mio-inozitot és szelént tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, amely jól alkalmazható ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben történő pótlására. A pajzsmirigy normál működését segíti a Normoxil szelén tartalma.

Klimin Slim Focus kapszula (60x)

Klimin Slim Focus kapszula (60x)

A Klimin Slim Focus kapszula (étrend-kiegészítő készítmény) azoknak a változókorú nőknek ajánlott, akik a változókori plusz kilók mellett a nehézláb-érzés és a bőrfeszesség csökkenése ellen is szeretnének tenni.

CH-Alpha ivóampulla (30x)

CH-Alpha ivóampulla (30x)

Három vagy több doboz vásárlása esetén mennyiségi kedvezmény! A CH-Alpha ivóampulla korszerű kutatási eredmények felhasználásával kifejlesztett, szabadalmaztatott eljárással előállított, klinikailag tesztelt bioaktív hidrolizált folyékony kollagént tartalmazó készítmény a porcok és ízületek számára.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba