Huminiqum kapszula (120x)

Huminiqum kapszula (120x)

A Huminiqum kapszula ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket, c-vitamint, huminsavat, fulvosavat és máriatövis kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Just Nahrin Articsóka keserű (700ml)

Just Nahrin Articsóka keserű (700ml)

A Just Nahrin Articsóka keserű görcsoldó ital, articsóka kivonattal, édesköménnyel, borsmentával, kondurangóval. Segíti a máj méregkiválasztását, gyorsítja és javítja az emésztést, koleszterincsökkentő, serkenti az epesav termelést és vízhajtó hatású.

Vital Plus Active SL - Fejbőrtisztító (100ml)

Vital Plus Active SL – Fejbőrtisztító (100ml)

A Vital Plus Active SL – Fejbőrtisztító egy lágy és kíméletes tisztító hatású, kifejezetten a fejbőrre alkalmazandó habot képez. Az összetétel kialakításának célja a szennyeződés hatékony eltávolítása a bőrréteg érzékeny mikrokörnyezetének módosítása nélkül.

Cartinorm + D3 filmtabletta (60x)

Cartinorm + D3 filmtabletta (60x)

A Cartinorm + D3 filmtabletta (étrend-kiegészítő készítmény) különösen ajánlott a túlsúllyal küzdők, sportolók, folyamatosan álló vagy nehéz fizikai munkát végzők, illetve időskorúak számára az egészséges ízületek, csontozat és izomfunkció fenntartásáért.

Japonica Femina kapszula (60x)

Japonica Femina kapszula (60x)

A Japonica Femina kapszulát (étrend-kiegészítő készítmény) a változókorban lévő nőknek fejlesztették ki a mentális egyensúly, a húgyutak és az ízületek egészségének fenntartásáért.

Huminiqum szirup (250ml)

Huminiqum szirup (250ml)

A Huminiqum szirup ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket, c-vitamint, huminsavat, fulvosavat és máriatövis kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Bonolact Pro+Femina kapszula (14x)

Bonolact Pro+Femina kapszula (14x)

A Bonolact Pro+Femina kapszula gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását klinikai vizsgálatok igazolják. Speciális probiotikum a természetes, egészséges hüvelyflóra fenntartásáért.

Magic Hair Max kapszula (30x)

Magic Hair Max kapszula (30x)

A Magic Hair Max kapszulába minden létező vitamint, ami a haj, köröm, és bőr egészségéért és szépségéért felel, belesűrítettek. A Magic Hair Max, maximális erővel képes szembe szállni a hajtöredezés, hajhullás ellen, biztosítva a hajad gyors és látványos növekedését.

CH-Alpha ivóampulla (30x)

CH-Alpha ivóampulla (30x)

A CH-Alpha ivóampulla korszerű kutatási eredmények felhasználásával kifejlesztett, szabadalmaztatott eljárással előállított, klinikailag tesztelt bioaktív hidrolizált folyékony kollagént tartalmazó készítmény a porcok és ízületek számára.

Inofolic granulátum (60x)

Inofolic granulátum (60x)

Az Inofolic granulátum mio-inozitot és folsavat tartalmazó készítmény, amely jól alkalmazható ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben történő pótlására, ha az étrendben alacsony a szintjük, vagy abban az esetben, ha nagyobb mennyiségben van rájuk szükség. Nőknek Inofolic, Férfiaknak Folandrol.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba