PROfertil kapszula (60x)

PROfertil kapszula (60x)

A PROfertil kapszula (speciális – gyógyászati célra szánt – élelmiszer) optimális hatóanyag-kombinációja klinikailag igazoltan javítja a spermiumok minőségét már az első 3 hónap alatt, ami növelheti a megtermékenyítési képességet.

Gelsectan kapszula (30x)

Gelsectan kapszula (30x)

A Gelsectan kapszula (orvostechnikai eszköz) a bélfunkció helyreállítására alkalmazható a fellépő tünetek – például krónikus vagy kiújuló hasmenés, hasfeszülés, fájdalom, puffadás és bélgázképződés – enyhítésére és megelőzésére.

Lactofeel hüvelygél (7x)

Lactofeel hüvelygél (7x)

A Lactofeel hüvelygél (orvostechnikai eszköz) bakteriális vaginózis (BV) kezelésére, a normál hüvelyflóra és pH fenntartására szolgál. Semlegesíti a hüvely rendellenes szagát, gyorsan enyhíti a rendellenes folyást és a kellemetlen érzést a hüvelyben.

Bonolact Pro+Femina kapszula (14x)

Bonolact Pro+Femina kapszula (14x)

A Bonolact Pro+Femina kapszula gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását klinikai vizsgálatok igazolják. Speciális probiotikum a természetes, egészséges hüvelyflóra fenntartásáért.

Milumil 1 Optima (900g)

Milumil 1 Optima (900g)

A Milumil 1 Optima (anyatej-helyettesítő csecsemőtápszer) válogatott összetevők egyedi keverékét tartalmazza, mely hozzájárul gyermeke táplálkozási szükségleteinek biztosításához növekedésének minden szakaszában.

Milumil HA 2 Optima (600g)

Milumil HA 2 Optima (600g)

A Milumil HA 2 Optima egyedülálló, tejalapú, anyatej-kiegészítő tápszer Pronutra formulával, mely segíti a kisbabák immunrendszerének támogatását. A-, C- és D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Advil Ultra Forte lágyzselatin kapszula (24x)

Advil Ultra Forte lágyzselatin kapszula (24x)

Az Advil Ultra Forte lágyzselatin kapszula alkalmas különböző mozgásszervi és ízületi betegségek, izomfájdalmak kezelésére, valamint egyéb eredetű fájdalmak, mint menstruációs fájdalom, hát- és fejfájás, migrén, fogfájás csillapítására és lázcsillapításra.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba